A vezeték levágásának legjobb módjai az Apple TV-vel 2018-ban

Az Apple TV rendkívül nagyszerű lehetőség lett azok számára, akik elvágják a vezetéket. Az Apple nemrég piacra dobta az Apple TV 4K-t, amely a lehető legjobb képminőséget nyújtja Önnek, miközben ellátja azokat, akik 4K-s televízióval rendelkeznek.

A mai korban a hagyományos set-top boxokat dobják oldalra. Ez a streaming szolgáltatások robbanásának köszönhető, lehetővé téve néhány dollár megtakarítását, és csak az otthoni internetre támaszkodva tekintheti meg kedvenc tartalmát.

A négy legnagyobb kábel- és műholdas társaság 1,5 millió fizetős televíziós ügyfelet veszített el 2017-ben.

Míg vannak olyan csatornák, amelyek külön előfizetéseket kínálnak (azaz HBO, Cinemax, Starz), több teljes streaming szolgáltatás elindulását látjuk. Ezek közül a legújabb a Google TV-jén keresztül érkezik a Google-tól, de ma megvizsgálunk néhány különböző lehetőséget.

PlayStation Vue

Elindítva a dolgokat, a PlayStation Vue 2015-ben indult korlátozott piacokon. Azóta a Sony nemcsak a piaci lefedettséget bővítette, hanem a rendelkezésre álló csatornák különböző számát is.

Jelenleg négy különböző tervet kínál a PlayStation Vue:

  • Hozzáférés - 39,99 USD / hó 45 + csatornával
  • Mag - 44,99 USD / hó több mint 60 csatornával
  • Elit - 54,99 USD / hó 80 + csatornával
  • Ultra - 74,99 USD / hó 90 csatornával

A különböző szintek közötti ugrás addig jelentős, amíg el nem megy az Elite és az Ultra között. A különbség itt az, hogy az Ultra PlayStation Vue tartalmazza az HBO, a Showtime és az EPIX slágereket. Eközben az Elite szint megköveteli, hogy ezeket az opciókat Premium kiegészítőként vásárolja meg.

A négy különböző terv közül a PlayStation Vue néhány extra finomságot kínál. Különféle kiegészítők vannak, például a Sports Pack, vagy felvehet olyan filmcsatornákat, mint az HBO, a Showtime, a Cinemax és mások.

Végül a PlayStation Vue tartalmaz egy Cloud DVR-t, amely lehetővé teszi, hogy annyi tartalmat rögzítsen, amennyit csak szeretne. Ezt a tartalmat legfeljebb 28 napig tárolják, mielőtt automatikusan törlik a felhőből.

Ha pörgetni szeretné a PS Vue-t, regisztrálhat egy ingyenes 5 napos próbaverzióra.

Hulu Live TV-vel

A Hulu az egyik legjobb lehetőség a piacon azok számára, akik szeretnék utolérni kedvenc tévéműsorukat. Aztán még tavaly májusban elindult a Hulu a Live TV-vel.

Az ezen az oldalon található egyéb lehetőségekkel ellentétben a Hulu csak egy tervet kínál, amelynek ára 39,99 dollár havonta. Innen több mint 50 csatornához juthat hozzá, amelyek a legnépszerűbb lehetőségeket tartalmazzák.

Ez a havi költség a felhasználók számára hozzáférést biztosít a Hulu Streaming könyvtárához is. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg soha nem fog elfogyni a nézhető tartalom, és utolérheti kedvenc műsorait.

Van néhány Premium kiegészítő az HBO-tól, a Showtime-tól és a Cinemax-tól, amelyek plusz 8,99 dollártól egészen havonta 14,99 dollárig terjednek. A Hulu tartalmazott egy Cloud DVR funkciót is, amely akár 50 órányi tartalom tárolását is lehetővé teszi.

A Hulu ingyenes 7 napos próbaverziót kínál, mielőtt el kellene költenie a nehezen megkeresett készpénzt.

DirecTV MOST

A következő hónapokban sok ember hozzászokik a DirecTV Now-hoz. Ez annak köszönhető, hogy egy kiváló üzletet kellett fizetnie 3 hónapos szolgáltatásért, és cserébe ingyenes Apple TV 4K-t kap.

A DirecTV Now egy vállalkozás a DirecTV és az AT&T között, miután 2016 novemberében elindult. 2017 decemberében az AT&T azt állította, hogy több mint 1 millió előfizető van.

Ami a kínáltakat illeti, négy különböző terv közül választhatunk:

– *Élni egy kicsit* - 35 USD / hó 60+ csatornánál

– *Pont jó* - 50 dollár / hó 80+ csatornánál

– *Menj nagyot* - 60 USD / hó 100+ csatornánál

– *Megvan* - 70 USD / hó 120 + csatornánál

A DirecTV Now talán legvonzóbb aspektusa a prémium kiegészítő kategóriában található. Míg más szolgáltatások 15 dollár feletti díjat számolnak fel az HBO-szerűekért, a DirecTV Now a következő kiegészítőket kínálja:

  • HBO - $ 5 / hó
  • Cinemax - $ 5 / hó
  • Starz- 8 USD / hó

A DirecTV Now bejelentkezést használhatja a különálló streaming alkalmazásokhoz való használatra is. Ez azt jelenti, hogy az NBC, a CBS, a Fox és mások tartalmát csak a DTV Most bejelentkezés használatával nézheti meg.

Azok számára, akik tesztelni akarják a vizeket, a DirecTV Now 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

Sling TV

A Sling TV egy másik lehetőség, amely már jó ideje a piacon van. Egyesek azt mondhatják, hogy a Sling volt az egyik katalizátor, amely lehetővé tette a felhasználók számára, hogy valóban elvágják a vezetéket.

Az Sling TV árazás első pillantásra kissé furcsa lehet, mivel csak három lehetőség van. A Sling TV Orange ára 20 USD / hó, a Sling TV Blue 25 USD / hó, a Sling TV Orange + Blue 40 USD / hó.

A Sling TV Orange 30 különböző élő csatornát kínál, míg a Blue előfizetés 45 csatornát kínál. A Blue-val azonban nem kap olyan csatornákat, mint a Disney vagy az ESPN. Ehelyett több eszközön is streamelhet, míg a Sling Orange csak egy eszközt engedélyez.

A Sling Blue + Orange mindkét világ legjobbja, mivel Ön a Sling TV által kínált összes csatornát megkapja. Emellett egyszerre akár három eszközön is streamelhet.

Ha pörgetni akarja a Sling TV-t, a vállalat 7 napos ingyenes próbaverziót kínál.

YouTube TV

A mai felállás utolsó lehetősége a zsinórvágó felálláshoz való legújabb csatlakozás. A YouTube TV tavaly áprilisban indult, és közvetlenül a Google-tól származik.

A jelenleg 80 különböző piacon elérhető YouTube TV folyamatosan növekszik. Valójában a közelmúltban támogatást nyújtottak mind az Apple TV, mind a Roku Ultra / Roku Streaming Stick +.

Ami az árakat illeti, a dolgok nem lehetnek egyszerűbbek, mivel havi 35 dollárral több mint 50 csatorna juthat el hozzád. Csak néhány kiegészítő van, a Showtime ($ 11 / hó) és a Fox Soccer Plus ($ 15 / hó) formájában.

Február 23-án a Google bejelentette a Youtube TV árainak emelését, és további lehetőségeket adott a Sportkedvelők számára.

Rueters szerint

Kevesebb, mint egy évvel a YouTube TV elindítása után a vállalat árait havi 40 dollárra emeli, havi 35 dollárról, mivel hozzáadja Turner csatornáit, amelyek magukban foglalják a TNT-t, a CNN-t és a TBS-t, és hamarosan felveszik az MLB Network-t és az NBA TV-t is. mondott.

A YouTube TV egyik vonzó aspektusa a Cloud DVR funkció. A Google állítása szerint annyi tartalmat rögzíthet, amennyit csak akar, és a DVR akár 9 hónapig is megőrzi a tartalmat.

A YouTube TV kipróbálására vágyók regisztrálhatnak a HARMINC NAP ingyenes próbaverzió. Ez messze a leghosszabb a csoportból.

Melyik a legjobb?

Valakinek nagyon nehéz megmondani, melyik élő TV streaming szolgáltatás a legjobb mindenki számára. Lehet, hogy olyan igényei vannak, amelyek mások nem, és fordítva, ami ezt nehézzé teszi.

Ha a legmegbízhatóbb rendszert keresi a vezeték levágása közben, akkor valószínűleg a PlayStation Vue vagy a DirecTV Now mellett dönt. Ez minden hónapban költséges lesz, de még mindig életképes megoldás lehet, ha valóban meg akarsz szabadulni a kábeldobozoktól.

A YouTube TV-nek van egy kis előnye abban, hogy tartalmazza a YouTube Red előfizetését. Ez eltávolítja az összes hirdetést a YouTube-videóidból, ugyanakkor további előnyöket is biztosít. Havonta 10 dollárt is megspórol, mivel ez a Red előfizetés ára.

Azok számára, akik nem akarják az összes extra sallangot, valószínűleg a Sling TV és a Hulu Live TV a legjobb lehetőség. Hulu itt szerzi meg az előnyt, mert hozzáférést biztosít a vállalat teljes streaming könyvtárához.

A legjobb Apple TV-opciók a sport szerelmeseinek

Ez azért volt nehéz, mert az összes streaming szolgáltatás az ESPN-t kínálja. Az ottani futballkedvelők azonban meg akarják nézni a PlayStation Vue-t vagy a YouTube TV-t.

Ennek oka az a tény, hogy bármelyik szolgáltatáshoz hozzáadható a Fox Soccer Plus. Az FSP ára ugyanazon havi 15 dollár mindkét platformon, és továbbra is tartalmazza az alap Fox Sports 1 és az ESPN csatornákat.

A YouTube TV is félelmetes versenytárssá válik, amikor a sportot űzi. A Google az idei tévéhirdetéseivel megcélozta a sportrajongókat. Az idén eddig a YouTube TV televíziós hirdetéseinek 96 százaléka a sportműsorok során jelent meg, beleértve a Super Bowlt is - írja a TV-hirdetéseket nyomon követő iSpot.tv. A Google mostantól hamarosan támogatja az MLB hálózatot és az NBA TV-t.

A legjobb Apple TV-opciók filmrajongóknak

Ha valaki, aki szereti nézni a filmeket, és az eredeti sorozatokat kedveliTrónok harca, akkor a DirecTV Now a legjobb megoldást választja. Míg az összes többi streaming platform lehetőséget kínál legalább az HBO és a Cinemax hozzáadására a keverékhez, csak a DirecTV Now kínál mind a fent említett lehetőségeket, mind a Starz szolgáltatást. A legjobb az a tény, hogy a DTV Now csak havi 5 dollárt számít fel az előfizetőknek mind az HBO, mind a Cinemax esetében, és havonta 8 dollárt a Starzért.

Ha összehasonlítjuk más lehetőségekkel, a következő legjobb lehetőség valószínűleg a PlayStation Vue lenne. Ez a különféle felajánlott csomagoknak köszönhető, amelyek magukban foglalják az HBO & Cinemax-ot havonta 21,99 dollárért, vagy az Epixet és a Showtime-t havonta 13,99 dollárért. Ráadásul átugorhatja a PS Vue Ultra előfizetését, és mind a három opciót beillesztheti több mint 85 további csatorna mellett.

Következtetés

Nagyon sok különböző streaming szolgáltatás van a piacon, és valószínűleg a jövőben még több lesz. Ezzel az öt lehetőséggel azonban nehezen fog találni jobb lehetőségeket másutt.

A legjobb az, hogy használhatja Apple TV-jét (vagy olcsón beszerezheti), és valóban levághatja a vezetéket. Ha meg akarna haladni az extra mérföldön, felvehet egy digitális antennát, csatlakoztathatja azt a tévéhez, és az összes helyi csatornáját rádión keresztül továbbíthatja.

Ha nem biztos benne, próbálja ki a szolgáltatók egy részének által biztosított ingyenes előfizetést, majd kiválaszthatja, melyikhez szeretne ragaszkodni.

Mondja el, milyen streaming szolgáltatás mellett döntött, és miért döntött így!

Legutóbbi hozzászólások