Hogyan lehet „valóban” örökre törölni az elkészült emlékeztetőket iPhone és Mac rendszeren

Oké, emberek, a legtöbben egy vagy másik pillanatban a falnak vetettük a fejünket, és megpróbáltuk emlékeztetőket eltüntetni, miután elkészültek. Az emlékeztető befejezettként történő megjelölése nem törli automatikusan a listáról.

Továbbá, ha vadonatúj vagy az Apple termékeiben, akkor csábító lehet azt gondolni, hogy ez bonyolultabb, mint amilyen valójában, de valóban nagyon egyszerű.

Összefüggő:

  • A Spark ütemezési beállításainak testreszabása a szundi, az emlékeztetők és a későbbi küldés érdekében
  • A helyalapú emlékeztetők használata az iOS rendszerben + Hasznos tippek
  • iPhone: Válaszoljon szöveggel, és válaszoljon az üzenetekkel és az emlékeztetőkkel

Listák és emlékeztetők

Az Emlékeztetők alkalmazásban listákat hozhat létre az emlékeztetők rendezéséhez. Ha mozgalmas napot tölt el több feladattal, akkor a feladatot befejezettként jelölheti meg, hogy könnyebben nyomon követhesse, hol tart a napja.

Emlékeztető kitöltése és emlékeztető törlése

Fontos megjegyezni, hogy bár az emlékeztető befejezésének megjelölése eltávolítja a listáról, az emlékeztetőt nem törli. Amikor az alul kiválasztja a Befejezett megjelenítése lehetőséget, ott megint ott van.

Ez attól függően változik, hogy az Emlékeztetők alkalmazást használja-e iPhone vagy Mac rendszeren.

Emlékeztető törlése az iPhone készüléken:

Először válassza ki Megjelenítés befejezve.

Válassza az alul befejezett show-t.

Ezután válassza a jobb felső sarokban található Szerkesztés lehetőséget.

Válassza a jobb felső sarokban található Szerkesztés lehetőséget.

Ezután csúsztassa balra a listaelem jobb szélétől.

Balra csúsztatva megjelenik a Törlés gomb.

Válassza a piros törlés gombot az elem törléséhez, amely véglegesen törli az elemet a listából.

A lista törlése az iPhone készüléken:

Először válassza ki a listát.

Válassza ki a törölni kívánt listát.

Másodszor válassza a jobb felső sarokban található Szerkesztés lehetőséget.

Válassza a jobb felső sarokban található Szerkesztés lehetőséget.

Alul vannak a piros szavak Lista törlése.

Válassza az alul található Lista törlése lehetőséget.

Ha a Lista törlése lehetőséget választja, megjelenik egy ablak.

A törlés befejezéséhez válassza a Törlés lehetőséget.

A törlés befejezéséhez válassza a Törlés lehetőséget.

Mac-en

Az Apple asztali számítógépén vagy laptopján az Emlékeztetők sokkal szelídebb vadállat.

Emlékeztető törléséhez egyszerűen jelölje ki a törölni kívánt befejezett emlékeztetőt.

Jelölje ki az elkészült emlékeztetőt.

Aztán egyszerűen megnyomja a törlés gombot a billentyűzeten, és voila, eltűnt.

Most eltűnt az emlékeztető.

Ugyanez a lista törlésével.

Csak emelje ki a listát.

A lista kék színnel lesz kiemelve.

Nyomja meg a törlés gombot a billentyűzeten, és bam, kész.

A lista eltűnt.

Ne feledje, hogy az Emlékeztetőkben mindig legalább egy listának kell lennie.

Több eszközön keresztül

Ha iPhone-on, iPad-en és Mac-en van bejelentkezve Apple ID-jével, az emlékeztető törlése mindegyikből törlődik, ami hasznos, ha csak néhány emlékeztetőről van szó.

Ha sok kitöltött emlékeztető van, akkor unalmas és időigényes mindet külön-külön törölni. A legegyszerűbb és legkényelmesebb módszer ezen a ponton az elkészült emlékeztetők törlése Mac vagy PC-ről.

Miután bejelentkezett az iCloud.com webhelyre Apple ID azonosítójával, kattintson az Emlékeztetők elemre.

Az emlékeztetők itt vannak a jobb felső sarokban.

Válasszon ki egy listát a kitöltött fül megjelenítéséhez.

Kattintson a befejezés melletti nyílra.

Miután kiválasztotta, megjelennek a befejezett feladatok.

Az összes befejezett feladat törléséhez válassza a Kész befejezése elemet.

Kattintson a Törlés befejezve elemre.

Ezután egy ablak jelenik meg, hogy ellenőrizze, mit csinál, és figyelmeztet, hogy ezt a műveletet nem lehet visszavonni.

A törlés ellenőrzéséhez válassza az előugró ablakban a Törlés befejezve lehetőséget.

Válassza ki a törlés befejeződött újra, és elmennek.

Emlékezik

Könnyű csapdába esni, ha nem ismeri a különbséget a befejezett és a törölt feladatok között, de csak azt tudja, hogy a befejezett feladatok addig maradnak az eszközön, amíg nem törlik őket.

Ez azonban nem feltétlenül rossz. Vannak, akik nyomon követhetik az elvégzett feladataikat, hogy később referenciapontként szolgálhassanak. Ez mind rajtad múlik.

Legutóbbi hozzászólások