Gyors javítás az iTunes telepítésével ütközik a régebbi verzióval

Sokan arról számoltak be, hogy nem tudták telepíteni vagy frissíteni az iTunes-ot a Microsoft platformjain, mert állandó hibaüzenetek jelzik, hogy ütközés támad egy régebbi iTunes-verzióval, amelyet nem lehet eltávolítani. Az iTunes újratelepítésének minden kísérlete megmagyarázhatatlanul kudarccal végződik. Az iTunes kézi eltávolítása után is. Még az Apple és az iTunes összes megemlítésének eltávolítása után is a számítógépes nyilvántartásból. Ismerős?

Spielbergtől való bocsánatkéréssel nevezzük Phantom Msis-nek.

Szerencsére van egy javítás a hiányzó „itunes.msi” fájlhoz, amely minden felhajtást kivált. Először is győződjön meg arról, hogy a probléma nem egyszerű felügyelet. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az iTunes eltávolításakor megpróbálják eltávolítani az egyéb társított programokat, amelyek befolyásolhatják az iTunes újratelepítésének sikerét.

Lépjen a Vezérlőpultra, és használja a Hozzáadás / Eltávolítás funkciót az iTunes eltávolításához. De távolítson el más szoftvereket is, amelyek kapcsolódnak vagy amelyeket az iTunes használt volna. Távolítsa el ebben a sorrendben: iTunes> QuickTime> Apple szoftverfrissítés> Apple Mobile Device Support> Bonjour> Apple Application Support (iTunes 9 vagy újabb). Az iTunes és a kapcsolódó programok teljes eltávolítása után telepítse a legújabb iTunes verziót.

Ha a telepítés továbbra sem működik, le kell töltenie a Windows Installer CleanUp segédprogram egy példányát, hogy a probléma gyökeréhez eljuthasson. A Microsoft azonban eltávolította a programot a Letöltő központjából az Office 2007 ütközései miatt, és azóta is nehéz megtalálni. De rendelkezésre állnak másolatok - az msicuu2.exe egyszerű Google-keresésével eljuthat oda, ahová kell mennie. Miután letöltötte a CleanUp segédprogramot - 3.0 verzió -, keresse meg vírusok ellen, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nem tartalmaz rosszindulatú programot vagy vírust, és telepítse.

Amikor a CleanUp fut, keresse meg a képernyő tetején azokat a bejegyzéseket, amelyek kezdőbetűi (Minden felhasználó), de amelyeknek nincs programnevük vagy egyszerűen zárójelben található verziószám, vagy amelyek csak azt írják (Minden felhasználó), vagy amelyek teljesen üresek. Ha ezek közül bármelyik opció látható, akkor valószínűleg az itunes.msi fájlt keresi, amelyet el kell távolítani.

Most, hogy azonosította a tettest, itt az ideje a gyors igazságszolgáltatásnak. A Tisztításban válassza ki a (Minden felhasználó) vagy egy üres beviteli sort, és válassza az Eltávolítás lehetőséget. Indítsa újra számítógépét, és telepítse újra az iTunes alkalmazást.

Erőforrások

Hiba az iTunes vagy a QuickTime for Windows telepítésével

Windows Installer CleanUp segédprogram (Wikipédia)

Hogyan lehet elhárítani a program telepítésekor, eltávolításakor vagy frissítésénél felmerülő problémákat egy Windows-alapú számítógépen

Legutóbbi hozzászólások