Fel kell jelentkeznem az Apple iPhone Upgrade programjára?

Valami izgalmasabb, mint egy új iPhone kibontása? Várakozás a fedél lecsúszására, mivel ez tökéletes várakozási szintet épít. Ha regisztrál az Apple iPhone Upgrade programjára, akkor minden évben átélheti ezt az örömöt. De megéri-e a költségeket?

Nem, nem, ez egyáltalán nem zavaró lehetőségválaszték!

Az iPhone-vásárlás pénzügyi részleteinek kidolgozása igazi fejfájást okozhat. Az előnyök és hátrányok, a rejtett költségek, a folyamatban lévő fizetések. Nagyon sokat kell fontolni, főleg az Apple weboldalán elérhető széles körű vásárlási lehetőségekkel!

Ezért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Ebben a bejegyzésben mindent elmagyaráztunk, amelyet tudnia kell a legérdekesebb lehetőségekről: az iPhone Upgrade Programról.

Mi az? Mennyibe kerül? Jó ötlet? Igyekeztünk a lehető legegyszerűbben tartani a dolgokat, mivel célunk az, hogy segítsünk a lehető legjobb döntés meghozatalában. Ennek ellenére figyelmeztetéssel kell kezdenünk…

Nem vagyunk pénzügyi tanácsadók. Kérjük, használja az alábbi információkat az iPhone Upgrade Program jobb megértéséhez, de végezzen saját kutatásokat is.

És mint mindig, ne azt vegye meg, amit nem engedhet meg magának!

Mi az iPhone frissítési program?

Szerezzen be egy iPhone XS vagy iPhone XR terméket az iPhone Upgrade programmal. Kép az Apple-től.

Az Apple iPhone Upgrade programja lehetővé teszi a legfrissebb iPhone beszerzését minden évben, nulla kamatozású havidíj befizetésével. Ráadásul iPhone készülékére mindig az AppleCare + vonatkozik, és bármely mobilszolgáltatóval működik.

Lényegében az Apple nulla kamatozású hitelt kínál az új iPhone és az AppleCare + áráért. Ezt követően 24 havi részletekben, minden további költség nélkül fizeti ki ezt a kölcsönt.

Az első 12 fizetés után frissíthet egy új iPhone-ra, és új 24 hónapos tervet indíthat. 12 hónappal később újra frissíthet. És újra. Stb.

Ha nem szeretne frissíteni, csak fizesse tovább a havi díjakat, amíg be nem fejezi a 24 hónapos időszakot. Csak a legutóbbi iPhone-ért kell fizetnie, ami azt jelenti, hogy az utolsó frissítés után 24 hónappal kijuthat a tervből.

Amikor mindannyian fizetnek, az iPhone a tiéd, és azt tehetsz vele, amit akarsz. Adja el, tartsa meg, alakítsa szentélyré az alma isteneknek.

Melyik iPhone-t kaphatom?

Az Apple úgy tervezte meg az iPhone Upgrade programot, hogy az ügyfelek minden évben megszerezhessék a legújabb iPhone-t. Ez azt jelenti, hogy a programon keresztül nem kaphat régebbi modelleket. Tehát az iPhone XS már nem elérhető, nem frissíthet iPhone X-re.

Az Apple általában együtt ad ki válogatott iPhone-okat, és hagyományosan bármelyikük frissíthető. Például ennek megírásakor a következő iPhone-ok állnak rendelkezésre az iPhone Upgrade Programhoz:

 • iPhone XR
 • iPhone XS
 • És az iPhone XS Max

És természetesen minden évben vannak új kiadások, amelyekre folyamatosan frissíthet.

Mi a fogás?

Túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, nem? Nos, ez nem rossz ajánlat, de figyelembe kell venni néhány apró bonyodalmat.

1. Meg kell vásárolnia az AppleCare + terméket

Az AppleCare + szerepel az iPhone Upgrade Program havi fizetésében.

Az iPhone frissítési program kell tartalmazza az AppleCare + alkalmazást, anélkül nem lehet regisztrálni.

Az AppleCare + nem feltétlenül rossz dolog. De ez külön költség, ha másképp nem vennéd meg. És ez nincs megkerülve.

Az AppleCare + -ról többet írtunk más bejegyzésekben. De lényegében 149–199 dollárba kerül, és a következő előnyöket nyújtja:

 • Kétéves garancia, az Apple szokásos egyéves ajánlata helyett.
 • Legfeljebb két baleseti eset fedezete, mindegyikért többletdíj fizetendő.
 • És a nap 24 órájában elérhető online és telefonos támogatás.

Választhatja azt is, hogy fizet 100 USD-t, hogy további fedezetet kapjon a lopásokért és veszteségekért, bár ennek még nagyobb a túllépése.

Az AppleCare + nem a legolcsóbb vagy legátfogóbb biztosítás. De maguk az Apple biztosítják, így tudod, hogy nem fogsz kapásból javítást kapni. Az Apple-vel is könnyebb megbirkózni, mint a legtöbb biztosító társasággal.

2. Elakadt az Apple ökoszisztémájában

Mindannyian tudjuk, hogy az Apple készülékek nem játszanak jól másokkal. Nem szörnyű, az Apple vitathatatlanul a legjobb ökoszisztémát kínálja, de ha legalább az elkövetkező két évben nem akar elköteleződni az iPhone mellett, akkor az iPhone Upgrade Program nem az Ön számára.

Persze, úgy érezheti, hogy elakadt az Apple-nél. De vannak rosszabb helyek is.

Valószínűleg ez az Apple legnagyobb motivátora az iPhone Upgrade Program kínálatában. Minél többen rábeszélik a regisztrációra, annál több ember valószínűleg folytatja az új iPhone-ok vásárlását minden évben. Ez valószínűsíti más Apple termékek vásárlását.

Persze, bármikor megváltoztathatja a szolgáltatót - ellentétben az AT&T vagy a Verizon által kínált rivális programokkal -, de nem hagyhatja abba az iPhone-ok beszerzését. Csak akkor, ha két évig kitart a legújabb frissítés mellett, és befejezi a 24 hónapos fizetési tervet.

3. Át kell adnia egy hitelellenőrzést

Az iPhone Upgrade programra való feliratkozáshoz át kell adnia a hitelellenőrzést. Ez azt jelenti, hogy ha csak az iPhone Upgrade programot fontolgatja, mert egyébként nem engedheti meg magának az iPhone-t, akkor lehet, hogy nem is áll rendelkezésére.

Természetesen könnyebb bárkinek fizetnie egy iPhone-nál 24 hónap alatt, mint előre fizetni. De érdemes felmérni a pénzügyeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy van-e annyi pénze, amellyel minden hónapban megfizetheti a befizetéseket.

Az Apple a Citizens One társasággal működött együtt finanszírozás és hitelellenőrzés biztosítása érdekében.

A jóváírás ellenőrzését a Citizens One végzi. Előfordulhat, hogy lágy vagy kemény húzóerőt alkalmaznak az Ön adataira, ami azt jelenti, hogy ha nem sikerül a hitel, ellenőrizze tudott befolyásolja a jövőben a kredit pontszámot.

Ha sok fennálló tartozása van, alacsony jövedelme vagy magas ráfordítása van, akkor nem biztos, hogy átmegy az ellenőrzésen. Ebben az esetben jobb lehet, ha megvárja, amíg javul.

Mennyibe kerül az iPhone Upgrade Program?

A havi befizetések költségei attól függenek, hogy melyik iPhone-t kapja meg, és az AppleCare + melyik szintjét fedi le.

Az iPhone Upgrade Program nem okoz érdeklődést. Így könnyen meghatározhatja fizetéseinek költségeit maga. Nézze meg az iPhone és az AppleCare + összköltségét, majd ossza el 24 havi fizetéssel. Et voila!

Hadd ismertessek egy példát:

iPhone XS, 64 GB, Space Grey = 999 USD

AppleCare + iPhone XS esetén = 199 USD

Összesen = 999 USD + 199 USD = 1198 USD

Havi fizetések = 1198 USD / 24 = $49.91

Valójában ennél 0,6 ¢ több, de az Apple lefelé fordul!

Természetesen egy másik iPhone - például az iPhone XR - vagy az AppleCare + más szintje - például a lopás és elvesztés opció - más havi fizetést adna.

Van egy sor havi fizetés az iPhone modellje, kapacitása és az AppleCare + lefedettség szintje alapján. Kép az Apple-től.

Vannak rejtett díjak?

A hitel után nincs kamat, ezért soha nem fizet többet, mint az iPhone teljes ára, ha előre fizetett volna.

Van azonban néhány extra költség, amely nem mindig egyértelmű az Apple weboldalán felsorolt ​​havi befizetésekből: forgalmi adó és szállítói költségek.

1. A forgalmi adó előre várható

A forgalmi adó előre fizetendő, amikor új iPhone-t kap az Apple-től.

Természetesen az adó összege államonként változik, így lehetetlen pontosan megmondanom, hogy mennyi. De a százalékot az iPhone és az AppleCare + összköltségéből számolják. Nem a havi befizetéseinél.

Ne feledje, hogy az iPhone frissítésekor újra forgalmi adót kell fizetnie. Okos ötlet, hogy aznap eljusson egy kis pénz a forgalmi adóra. Így azonnal frissíthet!

2. Ne felejtsd el a fuvarozói szolgáltatás költségeit

Az iPhone Upgrade Program segítségével vadonatúj iPhone készül AppleCare + lefedettséggel. Nem kap SIM-kártyát vagy szolgáltatói szolgáltatási szerződést.

Ez azt jelenti, hogy továbbra is fizetnie kell egy havi szolgáltatói szerződésért, hogy szövegeket, perceket és adatokat kapjon a SIM-kártyájára. De nem kell megvárni, amíg lejár a meglévő szerződése, hogy regisztráljon a programra.

Aktív fiókra van szüksége a négy szolgáltató egyikénél, hogy regisztráljon az iPhone Upgrade Programra. Kép az Apple-től.

Ha már rendelkezik szállítói szerződéssel és aktív SIM-kártyával, akkor tegye be az új iPhone készülékébe, amikor regisztrál a programra. Feltéve, hogy ez az iPhone készülékéhez megfelelő méretű SIM-kártya.

Ha nincs aktív szerződése vagy SIM-kártyája, akkor először ezt kell rendezni. Nem aktiválhat új iPhone-t SIM-kártya nélkül.

Kereskedhetek a meglévő telefonommal?

Ha ez egy iPhone: abszolút. Ha másról van szó: nem egészen.

Amikor feliratkozik az iPhone Upgrade Programra, kereskedhet meglévő iPhone készülékével a havi fizetések csökkentése érdekében. Az Apple szerint az iPhone értéke levonja a teljes vásárlási költséget, mielőtt elosztaná 24-vel, hogy megkapja a befizetéseket.

Az Apple újrahasznosító robotja úgy gondoskodik a régi eszközökről, hogy ez jót tesz a bolygónak - és talán a pénztárcájának is! Kép az Apple-től.

Ha nincs iPhone-ja, nem tudja csökkenteni a havi befizetéseit, de mégis kereskedhet Apple-ajándékkártyával.

Az Apple kereskedési szolgáltatása lehetővé teszi okostelefonok, táblagépek, számítógépek vagy okosórák kereskedelmét az ajándékkártyákért cserébe. A kapott összeg folyamatosan változik. Egyes eszközök esetében pedig az Apple csak ingyenes újrahasznosítást kínál.

Az ajándékkártyák fogása az, hogy nem használhatja őket az iPhone Upgrade Payments kifizetésére. A havi befizetésekhez érvényes hitel- vagy betéti kártyával kell regisztrálnia.

Ajándékkártyájával azonban más kiegészítőket is beszerezhet az Apple-től. Az olyan dolgok, mint a tok, a képernyővédő vagy néhány AirPod, nagyon jól illenek egy új iPhone-hoz.

Frissíthetem az AT&T iPhone készülékemet?

Sokan felteszik ezt a kérdést, függetlenül attól, hogy jelenleg az AT&T, a Sprint, a Verizon, a T-Mobile vagy más szolgáltatóknál vannak-e. A válasz igen, bármelyik iPhone-t frissítheti az Apple Store-ban. azonban, akkor is felelősséggel tartoznak az adott eszközön fel nem fizetett fizetésekért.

Ez azt jelenti, hogy ha az AT&T-vel kötött kétéves iPhone-szerződés felénél jár, akkor kereskedhet iPhone-jával, hogy csatlakozzon az iPhone Upgrade programhoz, de továbbra is fizetnie kell az AT&T-szerződés többi részét. Most pedig fizetnie kell az Apple-nek is.

Ha már kifizette telefonját, és felmondhatja a szerződést, akkor tegye meg. Vagy legalább ellenőrizze, hogy a fizetések csak a SIM-kártyára vannak-e csökkentve.

Van-e részletfizetési terv az iPhone Upgrade programhoz?

Az iPhone frissítési program van részletfizetési terv, de ez fix 24 hónapos időszak.

A programon keresztül fizetett teljes ár megegyezik az iPhone előzetes költségével az AppleCare + alkalmazással. Csak 24 egyenlő havi fizetésre vagy részletre van bontva, kamat nélkül.

Hogyan regisztrálhatok az iPhone Upgrade Programra?

Iratkozzon fel az iPhone Upgrade Programra az Apple Store-ban, az Apple weboldalán vagy az Apple Store alkalmazás használatával.

Válassza ki az iPhone Upgrade programot a fizetési lehetőségek közül, bárhonnan vásároljon is az Apple-től.

Menjen a pénztárhoz, mint általában, válassza ki a kívánt iPhone-t és konfigurációt. De mindenképpen vásárolja meg az egyik legújabb iPhone-t, hogy jogosult legyen a programra. Válassza ki az aktiváláshoz az Apple négy társult szolgáltatójának egyikét is:

 • AT&T
 • Sprintel
 • T-Mobile
 • Verizon

Ezután megtekintheti az iPhone Upgrade programot fizetési lehetőségként. Válassza ki, és adja meg személyes és fizetési adatait. Először át kell adnia egy hitelvizsgálatot.

Ne felejtsen el biztonsági másolatot készíteni a meglévő telefonról, mielőtt kereskedne vagy eladná!

Mi kell nekem?

A jóváírás ellenőrzése azt jelenti, hogy legalább 18 évesnek kell lenned, hogy regisztrálj az iPhone Upgrade Programra. A regisztráció során a következő információkat is meg kell adnia:

 • Társadalombiztosítási szám
 • Születési dátum
 • Az Apple Store-ba történő regisztrációhoz a következőkre is szüksége van:
  • Jogosítvány / állam által kiállított igazolvány
  • Hitel- vagy betéti kártya / Útlevél / Katonai igazolvány / Legutóbbi közüzemi számla / Születési anyakönyvi kivonat

Hogyan működnek a frissítések az iPhone Upgrade programban?

Az iPhone Upgrade programra való jelentkezés azt jelenti, hogy vállalta, hogy legalább a következő 24 hónapot elkölti egy iPhone fizetésével. Miben különbözik az Apple iPhone fizetési tervétől, az a lehetőség, hogy csak 12 fizetés után frissítsen.

Kövesse nyomon, hogy mikor jogosult a frissítésre, vagy ellenőrizze az Apple-nél. Fotó: picjumbo.com a Pexels-től

A frissítéskor kicseréli a jelenlegi iPhone készülékét egy újra, és új 24 hónapos fizetési tervet indít. Nem kell befejeznie az eredeti iPhone kifizetését, mivel az Apple visszaveszi Öntől.

Mikor tudom frissíteni az iPhone készülékemet?

12 fizetést követően frissíthet az iPhone-on. Figyelje meg az ottani szöveget: 12 kifizetések és nem 12 hónapok. Valójában csak 6 hónap után frissíthet, feltéve, hogy kifizette 12 kifizetésnek megfelelő összeget.

Ezt fizetheti átalányként a frissítéskor, vagy az első hat hónap dupláját is fizetheti. Akárhogy is, ugyanannyit fog fizetni.

Természetesen ez azt jelenti, hogy ha még márciusban regisztrál az iPhone Upgrade Programra. Még mindig frissíthet az új kiadásokra szeptemberben! Tehát nem kell tökéletes időt várni a programhoz való csatlakozásra.

Mennyibe kerül a frissítés?

Nincs frissítési díj, de a frissítéskor forgalmi adót kell fizetnie az új iPhone-járól. Ez államonként változik, és az iPhone és az AppleCare + teljes költsége alapján kerül kiszámításra, nem pedig a havi befizetéseire.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy ha drágább iPhone-ra frissít, akkor a következő havi fizetések magasabbak lesznek. Ugyanakkor ezek a fizetések csökkennek, ha frissít egy olcsóbb iPhone-ra - álmodhat!

Mi van, ha megsérül az iPhone?

Javítás előtt meg kell javítania az iPhone sérüléseit. Kép Puls-tól.

Itt jön be az AppleCare +. A sérült iPhone-t nem frissítheti, de mivel az AppleCare + hatálya alá tartozik, teljes garanciát és védelmet kap akár két baleseti esetre is.

Ha frissíteni szeretné a sérült iPhone-ját, először meg kell javítania. Ez azt jelentheti, hogy AppleCare + többletet kell fizetnie a véletlen károk helyrehozása érdekében. Ha már használta két véletlenszerű káreseményét, akkor fizetnie kell a garanciális javítási díjat.

Miután javította iPhone készülékét, frissítheti a szokásos módon.

A frissítéskor meg kell őriznem az iPhone készülékemet?

Nem. Csak akkor őrizheti meg iPhone-ját, ha úgy dönt, hogy kifizeti a teljes 24 hónapot. Frissítéskor a jelenlegi iPhone-t kicseréli az újra.

Gondoljon arra, mint egy cserére, bármi, ami maradt az iPhone-on fizetni.

Tehát, ha az eredeti iPhone és AppleCare + ára 1200 USD. 12 hónap után a felét fizette, 600 dollár maradt fizetni a következő 12 hónapban. Amikor frissít, az Apple elveszi az iPhone készülékét, és leírja a fennmaradó egyenleget.

Ha nem frissítek 12 hónaposan, akkor többet fizetek?

Igen, többet fizet, de az iPhone készüléke is hosszabb ideig van. Tehát valahogy kiegyenlít. A mérlegelni kívánt fontos dolgok az, hogy mennyi maradt még fizetni, szemben azzal, hogy mennyiért adhatná el önállóan iPhone-ját.

Ha 23 hónapja van a terven, és iPhone-ja az AppleCare + alkalmazással 1200 dollárba kerül, akkor csak 50 dollár marad fizetésre. Ha most frissít, ennyit kap érte az Apple-től.

Az eBay jó lehetőség az iPhone privát értékesítésére, de ne felejtse el elszámolni a díjakat! Kép a Wikipedia-ból.

Mégis könnyedén eladhat egy kétéves iPhone-t több mint 50 dollárért. Ebben az esetben jobb, ha kifizeti az utolsó hónapot, és önállóan értékesíti iPhone-ját. Ezután használja fel ezt a pénzt egy új frissítéshez.

Ha azonban csak 18 hónap telt el a terven, akkor is van még 300 dollár, amelyet fizetni kell. Az iPhone állapotától függően nehezebb lehet ennél többet eladni. Vagy az esetlegesen megszerzett extra nyereség nem éri meg a fáradságot.

Nézze meg az eBay-t a használt iPhone-aukciókon, hogy képet kapjon arról, hogy milyen árakat fizet a készülék. Rendezés a leghamarabb végződéssel, és győződjön meg arról, hogy az Ön által megtekintett iPhone-ok valóban tartalmaznak-e ajánlatot!

Hogyan tudom frissíteni az iPhone készülékemet?

Látogasson el az iPhone Upgrade Program weboldalára a frissítésre való jogosultság ellenőrzéséhez. Ez biztosítja, hogy legalább hat hónapig részt vett a tervben, és 12 kifizetésnek megfelelő összeget teljesített.

Az első lépés a frissítésre való jogosultság ellenőrzése. Kép az Apple-től.

Ezután választhatja a frissítést magának a webhelynek a segítségével, az Apple Store alkalmazásban vagy az Apple Store felkeresésével. Válassza ki a kívánt következő iPhone-t és az AppleCare + lefedettség szintjét a havi folyamatos fizetések meghatározásához.

Ugyanaz, mint amikor csatlakozott, az iPhone aktiválásához fiókkal kell rendelkeznie az Apple négy társult szolgáltatójának egyikénél. Meg kell erősítenie személyes és fizetési adatait is.

Végül várja meg, amíg megkapja az új frissítést. Ha Ön raktáron van, akkor ennek azonnal meg kell történnie. Ellenkező esetben szállítási becslést kap, amikor frissítését kéri. A szállításokhoz cserekészlet tartozik, amellyel visszaküldheti iPhone készülékét.

Ne felejtsen el új biztonsági másolatot készíteni az iCloudról vagy az iTunes-ról, mielőtt az iPhone-on kereskedne!

Mely szolgáltatókkal használhatom az iPhone Upgrade programot?

Az iPhone Upgrade Program iPhone készülékei bármilyen szolgáltatóval működnek. Azonban! Amikor regisztrál a programra vagy frissíti eszközét, aktiválnia kell iPhone készülékét az Apple egyik partnerén keresztül:

 • AT&T
 • Sprintel
 • T-Mobile
 • Verizon
Bár iPhone-ja fel van oldva, regisztrálnia vagy frissítenie kell ezen szolgáltatók egyikén. Kép az Apple-től.

Ez kissé ellentmondásosnak tűnik. És ez egy kicsit. Technikailag az iPhone aktiválása után megváltoztathatja a SIM-kártyát bármely más szolgáltatóra. De ahhoz, hogy idáig eljuthasson, rendelkezned kell egy fiókkal a fent felsorolt ​​négyek valamelyikénél.

Az egyszerűség kedvéért a legkönnyebb csak ragaszkodni az egyik ilyen hordozóhoz. Éppen ezért együttműködtek az Apple-szel ennek érdekében.

Fel vannak oldva az iPhone-ok?

Igen. Minden közvetlenül az Apple-től vásárolt iPhone fel van oldva.Ez magában foglalja azokat az eszközöket is, amelyeket az Apple iPhone Upgrade programján keresztül kap. Ez azt jelenti, hogy bármilyen mobilszolgáltatóval együttműködnek.

Miután aktiválta az Apple négy társult szolgáltatójának egyikét, felcserélheti a SIM-kártyáját bármire, amit csak akar, és működni fog.

Milyen egyéb fizetési lehetőségek vannak?

Valószínűleg csak azért olvassa ezt, mert értetlen volt az Apple weboldalán elérhető fizetési lehetőségek széles skálájától.

 • Apple iPhone Payments
 • AT&T részletprogramok
 • Verizon eszközfizetési program
 • Egyszeri fizetés
 • Vagy az iPhone Upgrade Program.

Sok választási lehetőség van, és ez több, mint egy kicsit zavaró lehet. Az alábbi lehetőségek mindegyikét összehasonlítással ismertettük.

Apple iPhone Payments

Bár nagyon hasonlít az iPhone Upgrade programra, az Apple iPhone Payments néhány nagyon fontos szempontból különbözik egymástól:

 • Minden iPhone elérhető rajta
 • Nem kell megvásárolnia az AppleCare + terméket
 • 12 hónap után nem kap frissítési lehetőséget.
 • Az Apple a havi fizetéseket a legközelebbi 99 ¢-ra kerekíti!
Az Apple iPhone Payments lehetővé teszi, hogy ragaszkodjon az iPhone-okhoz, de nem ad lehetőséget a frissítésre minden évben.

Ettől eltekintve alapvetően ugyanaz a nulla kamatozású, 24 hónapos hitel. Havi fizetése kevesebb, mert nincs szüksége AppleCare + -ra, de az extra kerekítés felfelé vonzóbbá teszi az alábbi alternatívákat.

Még mindig dönthet úgy, hogy 12 hónap után frissíti iPhone-ját, de ez attól függ, hogy privátban értékesíti-e, és a pénzt felhasználja-e a hitel fennmaradó 12 hónapjának kifizetésére.

Lényegében ez történik az iPhone Upgrade Programmal, kivéve, hogy most nincs garancia arra, hogy eladhatja iPhone készülékét az eredeti költség 50% -áért. Továbbá, mivel nem rendelkezik AppleCare + -val, a javítás többe kerül, ha megsérti.

AT&T részletfizetési programok

Két részletprogram elérhető az AT&T-vel:

 • AT&T Next
 • Vagy az AT&T Next Minden évben.
Az AT&T fizetési tervek összekötik Önt a szolgáltató hálózatukkal, de lehetővé teszik, hogy átváltson más okostelefonokra.

Mindkét opció nulla kamatozású hitelt kínál azzal a lehetőséggel, hogy részlegesen frissítsen. Mivel az üzletet az AT&T biztosítja, nem kell évente frissíteni egy másik iPhone-ra. Kipróbálhatja helyette a Google-t vagy az Android-ot. De ragaszkodsz az AT&T-hez.

Ha lemondja az AT&T szolgáltatását, akkor azt várják, hogy teljes egészében kifizesse a készülékén fennmaradó egyenleget.

1. AT&T Next

Ez a terv a legalacsonyabb havi kifizetéseket kínálja, mivel a futamidő 30 hónapra húzódik. Ez nem azt jelenti, hogy összességében kevesebbet fizetsz, csak azt, hogy ugyanazt az összeget hosszabb ideig fizeted. Ami azt jelenti, hogy nem lehet olyan gyakran frissíteni.

Miután kifizette eszközének 80% -át, ami 24 hónap, lehetősége van frissíteni. Ez azt jelenti, hogy az AT&T csak 20% -os kereskedési értéket ad a kétéves telefonjának. Ennél valószínűleg többet lehet kapni a független piacon.

2. AT&T következő évente

Ez a terv megegyezik az iPhone Upgrade Programmal, kivéve, hogy az Apple helyett az AT&T-hez kötődik. És nem kell beszereznie az AppleCare + alkalmazást.

Az iPhone ára 24 hónapra oszlik, és az első 12 hónap után választhatja a frissítést. Amikor ezt megteszi, újabb 24 hónapos időszak kezdődik.

Verizon eszközfizetés

A Verizon eszközfizetési terve szintén a szolgáltató hálózatához köti, de felszabadítja az iPhone-tól való váltást.

Ez a terv ismét megegyezik az iPhone Upgrade Programmal - anélkül, hogy megvásárolná az AppleCare + terméket -, de az Apple helyett a Verizonhoz köti.

Az iPhone ára 24 hónapra oszlik, és az első 12 hónap után választhatja a frissítést. Mivel a Verizonnal vagy, frissíthetsz egy Google vagy Android eszközre.

Az AT&T-hez hasonlóan, ha lemondja a Verizon szolgáltatást, azonnal meg kell fizetnie a telefon maradékát, így a csomag időtartamára a Verizonhoz kötődik.

Melyik a legjobb?

Ez nagyszerű kérdés, és a válasz attól függ, hogy mit akarsz. Mivel ez egy bejegyzés az iPhone Upgrade Programról, amelynek fő eladási pontja az éves frissítések, feltételezem, hogy ezt követi.

A következő kérdés a márkahűség kérdése. Bármelyik tervet is választja, legalább két évig hozzájuk kötődik: az Apple, az AT&T vagy a Verizon. Kivel érzed magad a legbiztonságosabbnak?

Ha lemondja az AT&T vagy a Verizon szolgáltatási tervét, akkor a következő havi fizetéskor ki kell fizetnie az okostelefon fennmaradó egyenlegét. Míg az Apple lehetővé teszi, hogy bármikor másik szolgáltatóra váltson, csak ragaszkodnia kell az iPhone-okhoz.

És végül balesetveszélyes? Úgy érzi, hogy meg kell szereznie az AppleCare + alkalmazást? Új iPhone-jának már egyéves garanciája van, és ha évente frissít, akkor ennél többre nincs szüksége. De az AppleCare + megvédi a véletlen károsodástól.

Az AppleCare + minden különbséget megad, ha hozzáadod, akkor az összes opció ugyanazon az áron van. Ez ugyanaz, bármilyen iPhone-t szeretne beszerezni.

Ha nem szeretné az AppleCare + programot, akkor az iPhone Upgrade program nem működik. Mivel nem alkuképes vásárlásról van szó, és lényegesen költségesebbé teszi havi befizetéseit.

Ha továbbra is szeretne ragaszkodni az Apple-hez, de nem akarja az AppleCare + szolgáltatást, akkor valószínűleg az Apple iPhone Payments a legjobb megoldás. Így frissítéskor önállóan el kell adnia az iPhone készülékét.

Csak győződjön meg róla, hogy elegendő összeget kap az eladástól az Apple fennmaradó egyenlegének kifizetéséhez, majd indítson új fizetési tervet a következő kívánt iPhone-nal.

Különbözik-e az iPhone Upgrade Program az Egyesült Királyságban?

Először is, ez az iPhone Upgrade helyesírása Program. Furcsa, igaz? De ez nem az egyetlen különbség a britek számára:

 • Nincs előzetes forgalmi adó fizetendő, de elvégez egy 69 font előzetes befizetést, amely az iPhone teljes költségéből származik.
 • A hitelt a Citizen helyett a Barclays bank finanszírozza.
 • Kap egy kinyitott iPhone-t, csakúgy, mint az Egyesült Államok, de az aktiválásához nem kell külön fiókkal rendelkeznie egyetlen szolgáltatónál. Teljesen szabadon választhat bármilyen szolgáltatót.
 • Nincs lehetőség a lopás és a veszteség lefedettségének hozzáadására az AppleCare + készülékhez.
 • És végül csak Apple Store-ba regisztrálhat. Nem érhető el online vagy az Apple Store alkalmazáson keresztül.
Az Egyesült Királyságban személyesen kell felkeresnie egy Apple Store-ot, hogy csatlakozzon az iPhone Upgrade programhoz. Kép az Apple-től.

Ez néhány különbségnek tűnik, de a program lényege (én) ugyanaz. Nulla kamatozású hitelt kap iPhone-jához, azzal a lehetőséggel, hogy 12 havonta frissítsen.

Jelentkeznem kell az iPhone Upgrade Programra?

Az iPhone Upgrade Program jó lehetőség, ha azt szeretné, hogy minden évben a legújabb iPhone legyen. A dolgok további egyszerűsítése érdekében készítettünk egy rövid listát az előnyökről és hátrányokról.

Az iPhone Upgrade Program előnyei

 • Ez egy 0% kamatozású kölcsön, amely 24 viszonylag alacsony kifizetés felett oszlik el.
 • Nincs összekötve egyetlen szolgáltatóval, mivel az iPhone fel van oldva.
 • Nem kell aggódnia az iPhone független értékesítése miatt a frissítéshez.
 • Akár hat hónap alatt frissíthet, ha meg akarja fizetni az iPhone felét.
 • Az iPhone a terv időtartama alatt védve van a véletlen károsodásoktól.

Az iPhone Upgrade Program hátrányai

 • Az AppleCare + egy drága követelmény, amelyre nem feltétlenül érzi szükségét.
 • Át kell adnia a hitelkártyát és a költségkeretet egy újabb havi fizetéshez.
 • Az Apple-hez kötődik, és nem tud könnyen váltani másik okostelefonra.
 • Még mindig előre kell fizetnie a forgalmi adót, amikor csatlakozik vagy frissít.
 • A csatlakozáshoz vagy a frissítéshez fiókra van szükség az Apple egyik partner partnerénél.
Melyik iPhone-t szeretné megszerezni a következő frissítésként? Kép az Apple-től.

Tyűha! Ez csak annyit takar. Reméljük, hogy ez a bejegyzés hasznos volt. Tudassa velünk az iPhone Upgrade Program kérdéseit a megjegyzésekben, és biztosan megkapjuk a keresett válaszokat.

Legutóbbi hozzászólások