Az alkalmazásfrissítések nem működnek (vagy jelennek meg) az App Store-ban

Több felhasználó beszámolt arról, hogy az App Store nem megfelelően jeleníti meg a frissítéseket, ami azt jelenti, hogy bár egy kitűző jelzi, hogy vannak elérhető frissítések, az App Store szerint „Az alkalmazások naprakészek”

Javítás:

Teljesen be kell zárnia az App Store alkalmazást. Ehhez duplán nyomja meg a kezdőlap gombot, érintse meg és tartsa lenyomva az App Store ikont, majd amikor elkezd kacagni, koppintson a mínusz jelre. Most nyomja meg ismét a Kezdőlap gombot, és az App Store ikonra koppintva nyissa meg az App Store-t.

Az App Store frissítései nem frissülnek

Ez egy más típusú probléma, amely akkor jelenik meg, amikor az „Összes frissítése” gombra kattint az alkalmazásboltban. Amikor az Összes frissítése elemre koppint, az alkalmazásboltnak automatikusan frissítenie kell minden új alkalmazást igénylő alkalmazását. Azonban sok felhasználó úgy találja, hogy vagy az automatikus frissítések soha nem mennek keresztül, vagy nagyon lassan frissülnek.

Ha a probléma nemrégiben történt iOS-frissítés után jelentkezik, íme néhány tipp, amellyel megpróbálhatja megoldani ezt a problémát. Próbálja ki ezeket az alábbi lépéseket, és ellenőrizze, hogy a probléma megoldódott-e.

Így javíthatja az App Store frissítését

 • Az első lépés, amely gyakran az iPhone legtöbb problémájában hasznosnak bizonyult, az eszköz hardveres visszaállítása. Ez különösen igaz, miután a készüléket frissítették a legújabb iOS-re. Végezzen kemény visszaállítást iPhone-ján. Nem veszít el adatokat.
  • A kemény visszaállítás végrehajtása iPhone 7/8 / X és más modelleken
 • A következő lépés, ha alkalmazásai még mindig a frissítési módban vannak, az az, hogy megpróbálja megváltoztatni a készülék DNS-szervereit. Frissítse az iPhone-on a DNS-t 8.8.8.8-ra vagy 8.8.8.4-re, és válassza a kézi konfigurációt
  • A DNS konfigurálása iPhone-on
 • Az App Store-ból való kijelentkezés és a bejelentkezés néha megoldja ezt a problémát is
 • Ha a Wi-Fi-hez kapcsolódik, megpróbálhatja néhányszor átkapcsolni a Wi-Fi-t a Beállítások BE / KI menüben, majd megpróbálhatja megnézni, hogy alkalmazásai nagyobb sebességgel kezdenek-e frissülni. A lassú Wi-Fi kapcsolat mentén ebben az esetben is hasznos lehet a hálózati kapcsolatok visszaállítása iPhone-on.

Összefüggő:

 • Az App Store nem működik: Üres képernyő
 • A Genius for Apps be- és kikapcsolása iPad, iPhone vagy iPod touch készüléken
 • Nem lehet csatlakozni az iTunes áruházhoz / App Store-hoz

Legutóbbi hozzászólások