Az iMessage korlátozása iPad, iPod és iPhone készülékeken

Könnyedén korlátozhatja az iMessage alkalmazást iPod touch, iPad vagy iPhone készüléken; annak ellenére, hogy erre nincs közvetlen mód, a szülői felügyelet néven is ismert korlátozások alkalmazásával. Így:

Lépések: A szülői felügyelet használata az iMessage korlátozásához

1. Tiltsa le az iMessage alkalmazást a Beállítások> Üzenetek menüben, és kapcsolja ki az iMessage csúszkát KI állásba a letiltáshoz. Hagyja ki ezt a lépést, ha az iMessage már le van tiltva.

2. Most zárolnia kell a fiókbeállítások megváltoztatásának korlátozását (más néven szülői felügyelet), hogy csak Ön engedélyezhesse az iMessage alkalmazást. Koppintson a Beállítások> Általános> Korlátozások elemre. Ha korábban már engedélyezte a korlátozásokat, a rendszer kéri a jelszavát, és írja be a kódot. Ha nem, koppintson a Korlátozások engedélyezése elemre, és írja be a jelszót. Válasszon egy jelszót, amelyre emlékezni fog. Ne felejtse el a jelszavát, mivel a korlátozások kikapcsolásához a kódra lesz szükség.

3. Érintse meg a Változások engedélyezése: lehetőséget, és válassza a Fiókok lehetőséget, majd érintse meg a Ne engedje a változásokat elemet. Most korlátozott az iMessages elérése.

Megjegyzések:

a. Ne feledje, hogy az Üzenetek alkalmazás továbbra is jelen lesz a kezdőképernyőn, de amikor megpróbálja megnyitni, megjelenik egy üzenet: „Ez az iPad nem rendelkezik iMessage-fiókok létrehozásával”

b. Vegye figyelembe, hogy korlátozhatja az iMessage alkalmazást iPhone készülékeken, de a fent leírt módszer nem korlátozza az Üzenetek alkalmazást. Ez azt jelenti, hogy az SMS-t és MMS-t használó üzenetek továbbra is működni fognak.

Legutóbbi hozzászólások