Hogyan csatlakoztassa az AppleTV-t WiFi nélkül

A peer-to-peer AirPlay összeköti iPhone vagy iPad készülékét az Apple TV-vel, anélkül, hogy igényelné hogy ugyanahhoz a WiFi hálózathoz csatlakozzanak, vagy sőt összekötött MINDEN WiFi hálózathoz. Az iDevice-ből ideiglenes WiFi hotspot válik, és az Apple TV csatlakozik hozzá, és az AirPlays lejátszja videóit, fényképeit és zenéit.

Tehát igen, Wi-Fi nélkül is csatlakozhat az Apple TV-hez - ez mennyire klassz?

A Peer-to-Peer AirPlay előnyei

A Peer-to-Peer otthoni szellővé teszi a médiatartalmak megosztását a barátokkal és a családdal, ÉS a vendégeknek nem kell bejelentkezniük az otthoni WiFi hálózatra. A vendégei egyszerűen előveszik iPhone-jukat vagy más iDevice-jüket (és még MacBookjaikat is), kiválasztják az AirPlay-t, és közvetlenül az Apple TV-re továbbíthatják.

Így mindenki gyorsan megmutathatja képeit, videóit, sőt zenét is lejátszhat - mindezt anélkül, hogy bejelentkezne az otthoni hálózatába.

A Peer to Peer Airplay a Bluetooth használatával működik lekérdezésekhez és felfedezésekhez, majd létrehoz egy point-to-point WiFi kapcsolat az adatátvitelhez, bármilyen hálózattól függetlenül.

AirPlay internet-hozzáférés nélkül

Az ötlet az, hogy csatlakozzon a peer-to-peer airplay-hez, ha éppen nem használja a WiFi-t, vagy időnként, amikor a WiFi-hez való csatlakozás nehéz (jelszóra van szükséged stb.), Mint például egy barátod házában vagy egy vállalkozásnál. Így AirPlay nélkül is csatlakozhat ahhoz a WiFi hálózathoz.

Az üzleti célú utazók, tanárok és professzorok számára a peer-to-peer hihetetlenül egyszerűvé teszi az előadásokat. Könnyű a prezentációt a nagy képernyőn (vagy legalább nagyobb képernyőn) megjeleníteni anélkül, hogy csatlakozna az ügyfelek hálózatához.

Tehát ez a szolgáltatás különösen hasznos az úton lévő iFolks (és családtagjaik) számára, akik előadásokat tartanak, és másoknak, akiknek valamit bemutatniuk kell a nagy képernyőn.

Peer-to-Peer AirPlay használ

 • Értékesítési képviselők előadásokat tartanak. Csak vigye az AppleTV-t egy kliens webhelyére, és csatlakoztassa az ügyfél kivetítőjéhez. Ezután csak vezeték nélkül adhatja előadását iPhone vagy iPad készülékéről
 • A konferenciaterem és az előadások előadásai egyszerűek az AppleTV-k segítségével. A tanároktól a diákokig, az alkalmazottakig, sőt az ügyfelektől a vállalkozókig bárki vezeték nélkül megjelenítheti iDevice képernyőjét nélkül csatlakozni a cég WiFi hálózatához, és még akkor is offline
 • Vezesse el a gyerekeit, nagyszüleit és másokat a hátsó ülésein filmekkel és más letöltött médiákkal úgy, hogy peer-to-peer Airplay segítségével összekapcsolja iPadjét egy AppleTV-vel, amely az autó videó / aux bemenetéhez csatlakozik! Ne felejtse el letölteni az összes tartalmat az utazás előtt, és készüljön fel a filmek vetítésére útközben
 • Hívja meg barátait egy multiplayer iDevice Game Night-ra! Minden nélkül valaha csatlakoznia kell otthona WiFi hálózatához. Tehát már nem kell foglalkozni a jelszavak megosztásával, megadásával és egyéb biztonsági aggályokkal

A Peer-to-Peer AirPlay követelményei

A peer-to-peer AirPlay használatához iDevice szükséges iOS 8 vagy újabb verzióval, vagy Mac (2012 vagy újabb) OS X Yosemite v10.10 vagy újabb verzióval. És egy 4. generációs és magasabb Apple TV (a 3. generációs Rev A A1469 modell is működik, 2013. március.) És futtatnia kell az Apple TV-t a tvOS 7.0 vagy újabb verzióval.

Ha nem tudja a modellszámát, akkor fordítsa meg az Apple TV-t, és nézze meg az Apple TV alját. Vagy ellenőrizze az Apple TV modellszámát a választással Beállítások> Általános> Névjegy.

Hogyan kell beállítani a társakat az Airplayhez Wifi nélkül

 1. Felejtsd el a WiFi hálózatokat az iDevice vagy a Mac rendszeren
 2. Felejtsd el a Wifi hálózatokat az AppleTV-n
 3. Győződjön meg arról, hogy a WiFi és a Bluetooth be van kapcsolva MINDKET AppleTV, iDevices vagy Mac esetén (akkor is tegye ezt, ha nem csatlakozik egyetlen hálózathoz sem)
 4. Indítsa újra az AppleTV-t és az iDevices-t vagy a Mac-et is
 5. Az AirPlay funkciónak most az iDevice vagy a Mac rendszeren kell működnie
  1. Csatlakoztassa iDevice-jét vagy Mac-jét az AppleTV-hez
   1. Mac számítógépek esetén válassza az AppleTV-t az AirPlay állapotmenüből (képernyőikon felfelé mutató nyíllal) a jobb felső képernyő menüsávjában
   2. Az iDevices esetében használja a Vezérlőközpontot az AirPlay-hez való csatlakozáshoz. Keresse meg az Airplay ikonját (képernyőikon felfelé mutató nyíllal)
 6. Ha az Apple TV kódot kér az airplayhez, írja be ezt a kódot
 7. Ha ez az első alkalom, hogy társakkal csatlakozik, akkor néhány percig is eltarthat. Legyél türelmes!

Peer-to-Peer Airplay tippek

Ha peer-to-peer AirPlay-t használ, akkor az összes eszköznek MINDEN Wifi és Bluetooth kapcsolóval kell rendelkeznieTOVÁBB. Nem kell csatlakozzon WiFi routerre vagy akárpár Bluetooth-on keresztül. De biztosan van mindkettőváltott TOVÁBBa Vezérlőközpontban.

Ha az AppleTV és az iDevice vagy a Mac augyanaz a WiFi hálózat, peer-to-peer tükrözésnem fog működni. Alapértelmezés szerint a rendelkezésre álló WiFi hálózatot használják az AirPlay és az AirPlay Mirror alkalmazáshoz. Tehát tartsa őket kikapcsolt állapotban ugyanazon a hálózaton!

Peer-to-Peer Airplay hibaelhárítása

Ha problémákat tapasztal a csatlakozással, próbálja meg ezeket a lépéseket

 1. Kapcsolja be a Bluetooth szolgáltatást az AppleTV számára
 2. Kapcsolja be a Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot iOS-eszközén
 3. Indítsa újra az Apple TV-t.
 4. Húzza fel a kezelőpanelt iOS-eszközén, és válassza az AppleTV tükrözés lehetőséget

Előfordulhat, hogy módosítania kell az „Eszközellenőrzés megkövetelése” beállítást TOVÁBB az AppleTV-hez (Beállítások> Airplay)

Ha ez a tipp nem működött az Ön számára, akkor egy másik olvasó az alábbiakkal talált sikert

 • Frissítse az összes iDevice-t és AppleTV-t a legújabb operációs rendszerekre - iOS és TVOS
 • Ezután indítsa újra az AppleTV-t és az iDevice-t. A WiFi és a Bluetooth legyen bekapcsolva
 • Engedélyezze az AirPlay alkalmazást az AppleTV-n, azután aktiválja a WiFi-t és a következő Bluetooth-ot az iPad-en vagy egy másik iDevice-en
 • Csatlakozzon a készülék WiFi-hálózatához, de tartsa bekapcsolva a WiFi-t
  • Szüksége lehet iPad-jére, hogy „elfelejtse” az otthoni hálózatot.
 • Nem lesz internetkapcsolatod, de képes leszel közvetíteni

Ha mindkét eszközön ugyanazon az iCloud-fiókba jelentkezik be, akkor az megtörténik megjelenik hogy ne legyen biztonság, hogy véletlenszerű idegenek ne közvetítsenek a tévékészülékre a házadon kívülről.

Ha nem jelentkezik be az iCloudba, vagy ha minden eszközön másként jelentkezik be, akkor a streaminghez négy számjegyű PIN-kódot kell megadnia az AppleTV-n.

Letiltja a Peer to Peer Airplay játékot?

 • Próbálja kikapcsolni a Bluetooth-t. Beállítások> Általános> Bluetooth
 • Kapcsolja be az Eszközellenőrzés megkövetelése lehetőséget
 • Előre beállított jelszó szükséges az AirPlay-hez

Állítson be egy AirPlay jelszót

Jelszót hoz létre az AirPlay-kompatibilis eszközökhöz az Apple TV-n az AirPlay használatával történő csatlakozáshoz.

Használja ezt a beállítást olyan eszközöknél, amelyekhez állandó hozzáférésre van szükség, és csak egyszer szeretné megadni a jelszót. MenjBeállítások> AirPlay> BiztonságVAGY  Beállítások> AirPlay> Jelszó> [jelszó beállítása]

Állítson be egy AirPlay képernyőn megjelenő kódot (régebbi tvOS és AppleTV modellek)

Hozzon létre egy speciális kódot az Apple TV AirPlay-jéhez. Amikor egy AirPlay-kompatibilis eszköz megpróbál csatlakozni egy Apple TV-hez, engedélyezve a képernyőn megjelenő kódot, akkor meg kell adnia a tévékészüléken látható jelszót abban az eszközben, amely megpróbál csatlakozni az Apple TV-hez.

MenjBeállítások> AirPlay> Képernyő kódja> Be

Látja a szomszéd AppleTV-jét?

Változtassa Apple TV-jének nevét valami másra és egyedileg Önre. Menj Beállítások> AirPlay> Apple TV neve> Egyéni név.

Ez a név biztosítja, hogy Ön és szomszédja meg tudja különböztetni készülékeit.

Ha pedig nem használ semmilyen Bluetooth-eszközt iOS-eszközén, próbálja meg kikapcsolni a Bluetooth-ot, hogy ne láthassa a szomszédok egyik Apple TV-jét.

Csomagolás

A peer-to-peer AirPlay segítségével az iDevice és az AppleTV összekapcsolása egyszerű! Indítsa el az AppleTV-t, és automatikusan megjelenik az iDevice AirPlay menüjében - mindezt beállítás nélkül.

Oszd meg a prezentációt a munkahelyeden vagy az ügyfelek látogatásakor úgy, hogy vezeték nélkül összekötöd az iDevice készüléket bármely AppleTV-vel. Vagy dobjon fel egy filmet a gyerekeknek arra a hosszú meghajtóra: csatlakoztasson egy Apple TV-t és egy iDevice-t az autó videó képernyőjéhez.

Van azonban néhány korlátozás. Az egyenrangú AirPlay nem működik a YouTube, a Netflix, az Amazon Instant Video, az HBO GO, a Showtime, a Crackle videókkal. A Facebook és a BBC videók mindaddig működnek, amíg nem YouTube-linkek.

De jó hír, hogy a Peer-to-Peer dolgozik bármilyen tartalom ez az már tárolva például iDevice vagy Mac számítógépen, például letöltött videók, képek, prezentációk vagy zene.

Tehát töltsön fel és töltsön le tartalmat, mielőtt a Peer-to-Peer Airplay-t bekapcsolná a zökkenőmentes és problémamentes élmény érdekében.

Legutóbbi hozzászólások