Az iPhone 11 Pro fehér Apple-képernyőn ragadt? Javítsd meg most

Mindig izgalmas új okostelefont szerezni. Különösen akkor, ha a legjobbat választja, mint például az Apple új iPhone 11 Pro vagy 11 Pro Max. De ez az izgalom elég gyorsan eltűnik, ha elakad egy fehér Apple képernyőn, miközben megpróbálja beállítani az új készülékét.

Pontosan ez történik egyes új iPhone-tulajdonosokkal. Az Apple szerint csak meg kell várni, amíg a telepítés vagy a szoftverfrissítés befejeződik. De egyesek azt mondják, hogy már több mint 18 órát vártak!

Ha új iPhone 11 Pro készüléke egy fehér Apple képernyőn ragadt, akkor ma megmutathatjuk, hogyan javíthatja.

Mi okozza a fehér Apple képernyőt egy iPhone 11 Pro készüléken?

Nehéz pontosan megmondani, miért ragad ennyi iPhone 11 Pro eszköz egy fehér Apple képernyőn, de valószínűleg a rájuk telepített operációs szoftveren múlik.

A legtöbb iPhone 11 Pro egység iOS 13.0 verziót szállít, amely tele van hibákkal. Az Apple csak néhány nappal az iPhone 11 Pro megjelenése után jelentette meg az iOS 13.1-et, és most már az iOS 13.1.1-et használjuk. Ezek a frissítések sok hibát kijavítanak, de nem valószínű, hogy az iPhone 11 Pro frissített szoftvert tartalmaz, amikor az teljesen új.

Az iOS 13 kiadása több, mint a hibák arányos aránya.

A telepítési folyamat során, miután bekapcsolta vadonatúj iPhone 11 Pro készülékét, a felhasználókat arra kérik, hogy „csúsztassák felfelé a frissítéshez”. Feltehetően ez az eszköz szoftverének frissítésére utal.

De miután felcsúsztatta, megjelenik a rettegett fehér képernyő fekete Apple logóval. Az Apple logó alatti töltősáv lassan megtelt, amikor a frissítés befejeződött, de sok felhasználó számára úgy tűnik, mintha soha nem lesz 100% -ig tele.

Néhány ember már több mint 18 órát várt a frissítés befejezésére. Javasoljuk, hogy az alábbi lépések végrehajtásával frissítse az iPhone 11 Pro készüléket.

Hogyan javíthatom ki a fehér Apple képernyőt egy iPhone 11 Pro készüléken?

Miután az iPhone 11 Pro elakadt, nincs egyszerű módja kilépni a fehér Apple képernyőről. Még akkor is, ha kényszeríti az iPhone újraindítását, ugyanazon a képernyőn indul újra, miközben a töltősáv ott ragad, ahol korábban volt.

Az Apple azt javasolja, hogy üljön szorosan, és várja meg, amíg a frissítési folyamat befejeződik. De nincs elég hitünk az iOS 13-ban, hogy ezt ajánljuk, és rájöttünk, hogy sokkal gyorsabb az eszköz törlése és visszaállítása számítógéppel.

Ha macOS Catalina vagy újabb rendszert futtat, az iPhone visszaállításához a Findert kell használnia. Ellenkező esetben megteheti az iTunes legújabb verziójával. Kép az Apple-től.

Ehhez megfelelő számítógépre van szükség, amelyen az iTunes fut, vagy Mac-re, MacOS Catalina-val. Kövesse az alábbi lépéseket az új iPhone 11 Pro helyreállításához DFU mód használatával, amely újratelepíti a készüléken lévő firmware és szoftver minden sorát.

A folyamat befejezése után az iPhone az iOS legújabb verzióját futtatja, amely készen áll a biztonsági másolat visszaállítására vagy újként történő beállításra. És sokkal gyorsabb, mint megvárni a fehér árnyékolású töltősáv megtelését.

Hogyan állíthatom vissza az iPhone 11 Pro készülékemet DFU mód használatával?

Még az Apple technikusai is küzdenek azért, hogy néha egy iPhone-t DFU módba állítsanak. Ez egy kissé fideszes folyamat, néhány pontos időzítéssel, amire szükséged van. De fontos, hogy így helyreállítsa iPhone készülékét, hogy a javítás működjön.

Tudni fogja, hogy iPhone-ja DFU módban van, ha a képernyő teljesen üres, mintha ki lenne kapcsolva, de a számítógép helyreállítási módban észlel egy eszközt. Ha rosszul téved, folytassa az első lépéssel és próbálja újra.

 1. Csatlakoztassa iPhone 11 Pro készülékét a számítógéphez a mellékelt villám-USB kábel segítségével.
 2. A macOS Catalina vagy újabb verzióján nyissa meg a Findert, és válassza ki az iPhone-t az oldalsávon. Ellenkező esetben nyissa meg az iTunes alkalmazást, és válassza ki az iPhone-t a bal felső sarokban.

  A macOS Catalina alkalmazásban válassza ki iPhone-ját a Finder oldalsávján.

 3. IPhone-ján nyomja meg a következő gombkombinációt:
  1. Gyorsan nyomja meg és engedje fel a gombot Hangerő fel gomb.
  2. Gyorsan nyomja meg és engedje fel a gombot Lehalkít gomb.
  3. Tartsa nyomva a Oldal gombot 10–15 másodpercig, amíg a képernyő fekete nem lesz.
  4. Tartsa tovább a Oldal gombot, és nyomja meg a gombot is Lehalkít gombot további 5 másodpercig.
  5. Tartsa tovább a Lehalkít gombot, de engedje fel a Oldal gombot további 10 másodpercig.
 4. Ha működött, a számítógépnek helyreállítási módban kell észlelnie egy iPhone-t, de az iPhone képernyője üres marad.
 5. Számítógépén vállalja, hogy visszaállítja eszközét.
Az értesítés megjelenésekor az iPhone képernyőjének teljesen üresnek kell lennie.

A visszaállítási folyamat befejezése után az iPhone 11 Pro úgy működik, mintha vadonatúj lenne - ami gyakorlatilag az. Kövesse a lépéseket a beállításhoz vagy a biztonsági másolatból történő visszaállításhoz. Csak ezúttal nem kell felfelé csúsztatnia és várnia, amíg bármi frissít.

Ha az iPhone 11 Pro a DFU mód használata után is elakadt egy fehér Apple képernyőn, akkor lehet, hogy hibás eszköz van. Forduljon az Apple-hez egy-egy támogatásért, és tudassa velünk tapasztalatait a megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások