Üzenetek Az alkalmazás értesítési jelvénye nem törlődik a szövegek elolvasása után

Az iOS vitathatatlanul a legnagyobb mobil operációs rendszer a bolygón. Nagyon sokféleképpen használhatja ki a szoftvert, vagy használhatja ugyanúgy, mint gond nélkül.

Vannak azonban olyan árnyalatok a szoftverrel kapcsolatban, amelyek csalódást okozhatnak, főleg az értesítési osztályon. A közelmúltban egyre több felhasználó talált hibát, amely nem hagyja törölni a jelvényeket az Üzenetek alkalmazásból.

Ajánlott olvasmány

 • Az iPad visszaállítása a gyári beállításokra
 • iOS: Minden a DFU-ról és a helyreállítási módról
 • Az iPhone visszaállítása az iCloudról

Úgy tűnik, hogy ez elsősorban azokat érintette, akik az iPad üzeneteire válaszoltak. Szerencsére néhány különböző lépést megtehet, hogy ezek az értesítési jelvények eltűnjenek.

Kapcsolja ki az „Üzenetek” értesítéseket

Az első és legegyszerűbb módja annak, hogy megszüntesse az Üzenetek értesítéseket, ha egyszerűen átkapcsolja őket. Ehhez a következő lépéseket kell megtenni:

 1. Nyisd ki Beállítások
 2. Válassza a lehetőségetÉrtesítések
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraüzenetek
 4. ToggleÉrtesítések engedélyezése„Ki” -re

Noha a jelvény a probléma, az összes értesítés kikapcsolása némi segítséget jelenthet. Miután ez megtörtént, térjen vissza a kezdőképernyőre, és indítsa újra a készüléket.

IPad vagy iPhone 8 / régebbi verzió esetén a következő lépések végrehajtásával indíthatja újra:

 1. Tartsa nyomva a Felső (vagy Oldalsó) gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik.
 2. A készülék teljes kikapcsolásához húzza a csúszkát. *
 3. Miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa ismét lenyomva a Felső (vagy Oldalsó) gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Ha problémái vannak az iPhone X készülékével, a következő módon indíthatja újra:

 1. Tartsa nyomva az Oldalsó gombot és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik.
 2. Húzza a csúszkát az iPhone X teljes kikapcsolásához. *
 3. Miután az iPhone X kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó.

Miután az eszköz újraindult, egyszerűen kövesse a fenti utasításokat fordítva az értesítések újbóli engedélyezéséhez az Üzenetek alkalmazásban.

Frissítések keresése

A következő legegyszerűbb módja annak, hogy megpróbálja helyreállítani iPad vagy iPhone készülékét, a frissítés ellenőrzése. Az Apple arról híres, hogy kiadott „.1” frissítéseket, amelyek egyes problémákat kijavítanak, de másokat okozhatnak.

Ebben az esetben még egyszer ellenőriznie kell a Szoftverfrissítés részt a Beállításokban. Itt vannak a lépések:

 1. Nyisd kiBeállítások
 2. Válassza a lehetőségetTábornok
 3. Koppintson aSzoftver frissítés

Ha van elérhető frissítés, folytassa a letöltést és a frissítés telepítését. Innentől meg kell várni, amíg a folyamat befejeződik, majd meg kell nézni, hogy vannak-e problémák az üzenetekkel.

Mentés és visszaállítás

Tehát kikapcsolta az értesítéseket, frissítette az eszközét, és továbbra is problémái vannak a „fantomjelvények” megjelenésével. Az utolsó lépés, amelyet meg kell tennie, talán a legszélesebb körű, mivel vissza kell állítania a készüléket.

Most az iCloud és az iTunes segítségével ez elég egyszerűen megtehető és fájdalommentes folyamat. Mielőtt azonban egyszerűen helyreállítaná iPad vagy iPhone készülékét, készítsen biztonsági másolatot.

biztonsági mentés

 1. Nyisd ki Beállítások
 2. Koppintson az Apple azonosítóra a tetején
 3. Válassza ki iPhone készülékét az eszközök listájáról
 4. Koppintson a iCloud biztonsági mentés
 5. Koppintson a Készítsen biztonsági másolatot most

Kapcsolja ki az „iPhone / iPad keresése” funkciót

A gyári beállítások visszaállítása előtt a következő lépés a „Find My iPhone” kikapcsolása. Ha ezt nem kapcsolja ki, akkor nem tudja visszaállítani a telefon gyári beállításait.

 1. Nyisd ki Beállítások
 2. Koppintson az Apple azonosítóra a tetején
 3. Válassza ki iPhone készülékét az eszközök listájáról
 4. Koppintson a Találd meg az iPhone-omat
 5. Kapcsolja ki
 6. Írja be az Apple ID jelszavát

Tisztítsa meg a palát

Most, hogy vadonatúj biztonsági másolata van, és kikapcsolta az iPhone keresése funkciót, most gyári beállításokkal visszaállíthatja iPhone készülékét. Ez teljesen kitöröl mindent az iPhone készülékéről, és remélhetőleg kijavítja a hibákat.

 1. Nyisd ki Beállítások
 2. Válassza a lehetőséget Tábornok
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonra Visszaállítás
 4. Koppintson a Az összes tartalom és beállítás törlése
 5. megerősít

Fontos megjegyezni, hogy ha elérhető egy új szoftverfrissítés, akkor valószínűleg az iPhone tölti le és telepíti azt. Ennek célja, hogy telefonja csúcsminőségű maradjon, az iOS legújabb verziójával a fedélzeten.

Visszaállítás a biztonsági másolatból

Valahányszor első alkalommal felgyújt egy eszközt, vagy visszaállít, megkapja a lehetőséget, hogy biztonsági másolatot válasszon. Ezt a módszert szeretnénk kiválasztani, hogy ne veszítsen el semmit a korábbi adatokból.

Ez nagyon egyszerű, mivel be kell tartania az utasításokat, ki kell választania a legfrissebb biztonsági másolatot, és a többit az iPad vagy az iPhone számára kell elvégeznie. Miután ez befejeződött, minden úgy jelenik meg a készüléken, mint korábban.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor az Üzenetek alkalmazás már nem ad fantom értesítési jelvényeket. Hangozzon az alábbi megjegyzésekben, és tudassa velünk, hogy ezek a lépések működtek-e az Ön számára!

Legutóbbi hozzászólások