Az iPhone, a How-To csatlakoztatásakor ne állítsa le a fotókat

Több felhasználó azt írta nekünk, hogy amikor iPhone-jukat vagy iPad-jüket számítógépükhöz csatlakoztatják, az iTunes fotói automatikusan túlórát nyitnak. Ez elég bosszantó lehet. gyakrabban ez a probléma akkor jelenik meg, amikor frissíti vagy újratelepíti az OS X-et a Mac számítógépére.

Forrás: Apple

Mindenesetre ezt könnyű kijavítani, és néhány változtatással megakadályozhatja a fényképek megnyitását a számítógépen. Az alábbiakban megnézheti mindkét lépést, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Ön számára megoldja ezt a problémát.

1. lépés - Az első lépés az iTunes beállításainak elvégzése. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét a kábellel a számítógépéhez. Amikor számítógépe automatikusan elindítja a Fotókat a csatlakoztatott eszközhöz, lépjen a képernyő tetején található „Importálás” fülre. Kattintson rá. Közvetlenül a főmenü alatt megtalálja készülékének nevét, amelyet követ Nyissa meg az Eszköz fotóit.Törölje a jelet az opció melletti jelölőnégyzetből.

Ez biztosítja, hogy amikor ezt az eszközt legközelebb a számítógéphez csatlakoztatja, az nem fogja bosszantani, ha megnyitja a Fotókat.

2. lépés - Ha a fenti opció nem működött az Ön számára, használhatja terminálját a mac-on, és letilthatja ezt a bosszúságot. Keresse meg a Terminal alkalmazást az Alkalmazások mappában, és indítsa el a Macbookon. elindította a terminált, folytassa a következő paranccsal. A parancsot alulról másolhatja és beillesztheti a parancssorba, és nyomja meg az Enter billentyűt.

alapértelmezett értékek -currentHost write com.apple.ImageCapturedisableHotPlug -bool true

Ez megakadályozza, hogy a fényképek automatikusan megnyíljanak, amikor iPhone-t vagy iPad-et csatlakoztat a számítógépéhez.

Kérjük, bátran ossza meg a tippet, és adja meg visszajelzését az alábbi megjegyzésekben. Melyek a trükkök kedvenc tippjei, amikor a Fotókat használja a Macbookon?

Legutóbbi hozzászólások