YouTube videók lejátszása a háttérben az iOS 11, 12 és 13 használatával

Sok felhasználónak problémái vannak a YouTube videók háttérben történő lejátszásával az iOS 11 (vagy az összes 10+ vagy újabb verziót) futtató iPhone-ján. Ez különösen igaz, ha iPhone 10-es vagy újabb rendszert futtat iPhone-ján. A közelmúltban a YouTube (és a Google) betartatja azon irányelveit, miszerint miközben dedikált alkalmazásokat (a YouTube, az YT Kids és a YouTube Music számára) használnak a telefonon vagy táblagépen, nem tehet mást, miközben hallgatja az YT zenéjét és podcastjait.

Ezenkívül a Google letiltotta a háttérjátékot, hogy új aláírású termékét, a YouTubeRedet megnyomja. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan lehet YouTube-videókat lejátszani a háttérben az iPhone készülékén, anélkül, hogy előfizetne a YouTubeRed-re.

Próbálja ki az összes lehetőséget, és keressen meg egy megfelelőt

A YouTube aktívan bezárja a YouTube-videók háttérben történő lejátszási lehetőségeit azoknak a felhasználóknak, akik nem rendelkeznek YouTube red-előfizetéssel. Következésképpen, ami ma működik, holnap nem biztos, hogy működik.

Frissítjük ezt a tartalmat, mivel többet tudunk, és további módszereket és módszereket találunk. Tehát ne add fel, ha az első tipp nem működik. Menjen lefelé a javaslatok listáján, és remélhetőleg megtalálja az Ön számára megfelelőt!

Egy másik lehetőség, egy másik böngésző

Használja a Dolphin, az Opera Mini, a Mercury Browser vagy az Opera Coast böngészőjét a YouTube videók és hangok lejátszásához szemben a Safarival vagy a Chrome-mal. Továbbá, ha először a YouTube hangja leáll, térjen vissza a vezérlőközpont zenei vezérlőihez a lejátszás újraindításához.

YouTube-videók lejátszása a Dolphin vagy az Opera Mini segítségével

 1. Nyissa meg a Dolphin vagy az Opera Mini alkalmazást
 2. Írja be a youtube-t a címsorba
 3. Keresse meg a lejátszani kívánt zenét vagy videót
 4. NE nyissa meg az App alkalmazásban - hagyja, hogy a zene magában a webböngészőben játsszon
 5. Ha a zenének vannak hirdetései, hagyja őket teljesen lejátszani, amíg a böngésző nyitva van
 6. A zene lejátszása után lépjen egy másik alkalmazásba vagy a kezdőképernyőre
 7. Ha a zene leáll, nyissa meg a Vezérlőközpontot, és a folytatáshoz érintse meg a lejátszó gombot a zenelejátszón
 8. Most már játszhat a youtube-on a háttérben, akkor is, ha a képernyő alszik vagy zárva van!

Próbáljon ki egy harmadik felet

Olvasóink egy része arról számol be, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokat használ, amelyek adatokat gyűjtenek a YouTube-ról. Ide tartoznak az olyan alkalmazások, mint a Musi, az YTB Player, a ProTube és mások. A harmadik féltől származó YouTube zenelejátszó alkalmazások kijátszják a YouTube webhelyének a háttérlejátszás blokkolására tett próbálkozásait.

Keresse meg őket az App Store-ban. Ezeknek az alkalmazásoknak a használatakor győződjön meg róla, hogy megvárja, amíg a hirdetés befejeződik, és a hallgatni kívánt videó lejátszása megkezdődik, mielőtt megnyomja a Home gombot a többi alkalmazás megtekintéséhez.

Ezenkívül néha rövid csend következik, miután megnyomta a Home gombot, és átállt az aktív alkalmazás és a háttérben végzett munka között. Ha pedig a zene kikapcsol, akkor térjen vissza az alkalmazáshoz, és nyomja meg a lejátszást a folytatáshoz VAGY húzza felfelé a vezérlőközpontot, és érintse meg a lejátszás gombot.

Töltse le helyben!

Egyszerűen töltsön le minden videót vagy zenét, és helyezze azokat helyileg az iDevice-re. A YouTube nem tudja megakadályozni az embereket a helyben tárolt média lejátszásában (legalábbis még nem!)

Asztali webhely igénylése

Egy másik módszer, amely jelenleg működik, a YouTube asztali webhelyének kérése a böngészőből. Az asztali webhely igénylése az egyes böngészőknél eltérő. A Safari esetében keresse fel a youtube.com oldalt, majd érintse meg és tartsa lenyomva a címsávon található Frissítés szimbólumot. Ez megjeleníti az Asztali webhely kérése lehetőséget. Ez a frissítés megérintése és nyomva tartása a Firefoxban is működik.

Frissítés: Úgy tűnik, hogy a YouTube (Google) felfedezte ezeket az „asztali módú” trükköket, és leállította őket. De mindig érdemes megpróbálni, hátha sikerül neked.

Az asztali webhely igénylésének másik módja a Safariban az alján található Megosztás gombon keresztül történik. Koppintson erre a gombra, majd húzza végig az alsó sort, amíg meg nem találja az Asztali webhely kérése gombot.

Az Asztal webhelyének előteremtése mindig eltart egy ideig, ezért legyen türelmes. Ne csak azt feltételezzük, hogy nem működik. Várj egy kicsit.

Amint az Asztal webhely betöltődik, keresse meg, hogy mit szeretne lejátszani, és nyomja meg a Play gombot. A választott tartalomtól függően előfordulhat, hogy először be kell töltenie a hirdetéseket. A zene vagy a videó lejátszása után nyissa meg a vezérlőközpontot, és nyomja meg kétszer a Kezdőlap gombot, hogy onnan vagy bármely más nyitott alkalmazásból a Kezdőképernyőhöz navigáljon.

Minden mobil böngésző lehetőséget kínál arra, hogy eljusson asztali webhelyére a Chrome számára érintse meg a három függőleges pontot a jobb felső sarokban–Ez a Chrome Beállítások menü gomb. Azután válassza az Asztali webhely kérése lehetőséget a lehetőségek közül. Miután kérték, kövesse ugyanazokat az utasításokat a Safarihoz (a fent felsoroltakhoz).

YouTube-videók lejátszása privát böngészéssel

Ez a megoldás megtisztítja az aktuális dalt a vezérlőközpontban, és lecseréli a YouTube tartalmára. Ha a YouTube-ot a Safari böngészőben használja, győződjön meg arról, hogy privát böngészési munkamenetet használ a YouTube-zene háttérbe vonulásához. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket.

Frissítés: Úgy tűnik, hogy a YouTube (Google) privát böngészési munkamenetek segítségével is leállt. De mindig érdemes megpróbálni, hátha sikerül neked.

1. lépés

Nyissa meg a Safari-t, és keresse fel a YouTube.com oldalt. Nyissa meg a háttérben lejátszani kívánt videót.

2. lépés

Következő, konvertálja a Safari böngésző munkamenetét privát munkamenetgé a jobb szélső alsó sarokban található ikon megérintésével az alábbiak szerint. Érintse meg a Privát elemet, és a megerősítéshez válassza a Kész lehetőséget. Ez privát munkamenetben nyitja meg a YouTube-videót. Ha be van kapcsolva a privát munkamenet, a Safari a szokásos fehér helyett szürke vagy sötét színűnek tűnik.

3. lépés

Amint a videó elkezdődik, hozzáférhet a vezérlőközpontjához, ha kilép a Safari-ból, és felfelé csúsztatja a képernyőn. A videó lejátszásának folytatásához nyomja meg a Lejátszás gombotkerek.

Ha valamilyen oknál fogva a Safari nem képes privát böngészési módban továbbítani a videót a YouTube-ról, törölje a webhelyelőzményeket a Safariból a Beállítások> Safari> Előzmények és webhelyadatok törlése. A Safari beállításai között váltsa be az Előugró ablakok blokkolása beállítást, és tartsa bekapcsolva.

Miután törölte a Safari előzményeit, indítsa újra az iPhone-t, és próbálja meg betölteni a YouTube-ot a Privát Safari Session-be, és ellenőrizze, hogy a videót háttérbe helyezheti-e.

Nincs idő? Nézze meg videónkat

Mi történik?

Nem világos, hogy a YouTube miért nem engedi, hogy a szokásos Safari-munkamenet használatával háttérbe szorítsuk a zenét. Ha a videót a szokásos Safari segítségével játsszuk le, arra késztet minket, hogy szerezzünk egy YouTubeRed előfizetést, hogy ezt elérjük. Reméljük, hogy az iFolks ezen alternatív módszerekkel továbbra is élvezheti a zenét az iPhone hátterén.

Olvasói tippek

 • Jan azt találta az iPhone 8-on, hogy amikor megnyitotta az YT alkalmazást, az alvás / ébresztés gomb kétszeri megnyomásával a hang tovább folytatódott. Nézze meg, hogy ezek a tippek megfelelnek-e az Ön modelljének (nem működik az iPhone X-en)
 • Hajtsa végre az önálló YouTube alkalmazást! Ehelyett nyissa meg a YouTube-ot egy választott böngészőben, és nyomja meg a Play gombot. Miután elindította a játékot, lépjen ki a böngészőből a home gomb megnyomásával. Ez elzárja a hangot. Az újrakezdéshez csúsztassa ujját felfelé a képernyő aljáról a Vezérlőközpont megjelenítéséhez. A lejátszóban látnia kell a böngészőben megnyitott YouTube-klip nevét. Ezután nyomja meg a play gombot.
 • Tehát mindenki tudja, hogy amikor a Safariban a youtube segítségével zenei videót játszik le iPhone-ján, a zene leáll, amint megnyomja a kezdőlap vagy az oldalsó képernyő zár gombját. Ennek kijavításához jelentkezzen be fiókjába, majd kattintson a zenei videóra. Ezt követően kattintson a jobb alsó sarokban található Jelentés jelentése gombra. Felugrik egy kis képernyő - MEGJEGYZI (ne kattints rá semmit.) Most menj előre, kattints a kezdőlapra vagy az oldalsó képernyőzár gombra és a yippee, a zene továbbra is szól! Csak a Safariban működik
 • Ez nekem bevált. Töltse le az Opera Mini programot, majd nyissa meg a YOUTUBE programot egy privát ablakban. Ezután játssza le a kiválasztott videót, majd nyomja meg a Kezdőlap gombot, balra csúsztatva nyomja meg a lejátszás gombot. Nekem dolgozott!
 • A Firefox nekem dolgozott. Nyissa meg a YouTube-ot a Firefox böngészőben, válassza ki a videót, majd a böngésző alján válassza az „Asztali nézet kérése” lehetőséget. Játszd le a videót, majd nyomd meg a kezdőlap gombot. Nyissa meg a vezérlőközpontot, és nyomja meg újra a lejátszást. Ha a videó URL-je nem először jelenik meg a vezérlőpulton, térjen vissza a videóhoz a Firefoxban, győződjön meg róla, hogy lejátszják, mielőtt újra hazaér, és nyissa meg a vezérlőközpontot. Látnia kell az URL-t a vezérlőközpontban, és képesnek kell lennie a lejátszásra a háttér lejátszásához.

Legutóbbi hozzászólások