Használja ezt az 5 ajándéklista alkalmazást, hogy mindenki elérje, amit karácsonyra igazán szeretne!

Annyi tennivaló van, amikor az ünnepi szezonra készülsz. A díszítéstől és a sütéstől kezdve a vásárlásig és a csomagolásig mindez elsöprő lehet. Az ajándéklista-alkalmazások segítenek kevesebb időt tölteni ajándékokat vásárol és több idő jelen lenni családunkkal, barátainkkal és szeretteinkkel!

Az ünnepi feladatok ilyen sokaságának megkönnyítése érdekében nézze meg ezeket a praktikus ajándéklista alkalmazásokat iPhone-jához. Segítségével gyorsan összeállíthatja listáját, hasznos jegyzeteket tartalmazhat, és teljesen rendezett maradhat az összes ünnepi vásárlás során.

Nézze meg az alkalmazás értékeléseit, és olvassa el az értékeléseket!

Szeretjük harmadik féltől származó alkalmazásokat használni a karácsonyi ajándékozási szervezet gondozásában. De fontos, hogy csak egy megbízható és megbízható alkalmazást telepítsen, amely megteszi, amit mond! Ezért javasoljuk, hogy MINDEN alkalmazás letöltése előtt olvasson el néhány véleményt, és nézze meg az értékeléseket.

Keresse meg a 4+ felhasználói értékelést

Alapszabályunk, hogy mindig olvassuk el a felhasználói véleményeket, mielőtt bármilyen külső alkalmazást letöltenénk és telepítenénk. Mielőtt belevágna, győződjön meg arról, hogy az alkalmazás azt kínálja-e, amit másoknak ígér!

1. Mikulás táskája (ingyenes)

A Mikulás táska egy fantasztikus ajándéklista alkalmazás, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket biztosan hasznosnak talál. Kezdje azzal, hogy hozzáad egy évet vagy listát és költségkeretet, hogy nyomon tudja követni kiadásait. Ezután adja hozzá címzettjeit, akiket már barátok és családtagok csoportosítottak az Ön számára. Ezután pattintsa be az ajándékokat, és máris úton van.

Az alkalmazás ezeket a hasznos szolgáltatásokat kínálja:

 • Írja be kézzel a címzetteket, vagy importáljon a névjegyekből.
 • Adja hozzá az ajándék részleteit, beleértve a listát, a címzettet, az üzletet, az árat, a mennyiséget, a helyet és a címkéket. Jelölheti azt is, ha az ajándék házi készítésű, vagy harisnyatartó.
 • Kövesse nyomon az ajándékokat a folyamat során úgy, hogy megérinti, hogy egy megvásárolni, megrendelni, csomagolásra kész, becsomagolt, elküldött vagy átadott ötletről van-e szó.
 • Használja a Linkek részt ajándékötletekhez, címkékhez, kívánságlistákhoz és nyilvántartásokhoz.
 • Nézze meg az Ajándékok keresése területet ajándékötletek kategóriák vagy kereskedők szerint, beleértve az olyan áruházakat, mint az Amazon, a Best Buy, a Macy's és még sok más.

A Mikulás táskája rendkívül egyszerűen használható, számos remek funkcióval rendelkezik, és egy szép összefoglalót mutat a tervezett és megvásárolt ajándékok főképernyőjén. Bónuszként hűvös visszaszámlálást is láthat a karácsonyra.

A Mikulás táskája ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlással eltávolíthatja a hirdetéseket.

2. A karácsonyi ajándéklista Lite (ingyenes)

A karácsonyi ajándéklista Lite egy másik jó ajándéklista-alkalmazás, amelyet kipróbálhat. Közvetlenül beugorhat, és hozzáadhatja a címzetteket és az ajándékokat, mindegyiket a saját kényelmes szakaszaikban. A beállításokat a centek megjelenítéséhez, a pénznem típusának kiválasztásához, valamint a jelszó vagy a Touch ID használatához is módosíthatja.

Az alkalmazás ezeket a praktikus funkciókat biztosítja:

 • Írja be kézzel a címzetteket, vagy adjon hozzá névjegyeit.
 • Tartalmazzon költségkeretet az egyes címzettek számára, és nézze meg, mennyit költött és maradt rá.
 • Adja hozzá az ajándék részleteit, például egy üzletet, árat, címzettet és jegyzetet.
 • Kövesse nyomon az ajándékokat a folyamat során, mint például az ötlet, vásárlási, vásárlási, szállítási, fogadott, becsomagolt és bemutatott igény.
 • Válogassa az ajándékokat és a címzetteket aszerint, hogy az ajándékok hol vannak.

A Christmas Gift List Lite ünnepi felülettel rendelkezik, és tartalmaz egy visszaszámlálást is a karácsonyra, amelyet tetszés szerint újévre válthat. Az előrehaladás képernyő szép áttekintést nyújt a költségvetésről és az ajándékok nyomon követéséről az adott személy vagy a jelenlévő által.

A Christmas Gift List Lite ingyenes egy alkalmazáson belüli vásárlással, amely eltávolítja a hirdetéseket, szinkronizálja az eszközöket és archiválja a listákat.

3. GiftPlanner (ingyenes)

A GiftPlanner még egy kitűnő ajándéklista-alkalmazás. Ebben az a szép, hogy több listát vagy eseményt is felvehet. Tehát az alkalmazást az év bármely szakában használhatja. Adja hozzá az eseményt, beleértve a költségvetést, majd kezdje el megtervezni ezeket az ajándékokat.

Az alkalmazás ezeket a nagyszerű szolgáltatásokat kínálja:

 • Írja be kézzel a címzetteket, vagy importáljon a névjegyekből.
 • Adja meg a címzett adatait, például születésnapját, évfordulóját, érdeklődési körét, kedvenc színét, címét és egyebeket.
 • Adja hozzá az ajándék adatait az árhoz, mennyiséghez, üzlethez, webhelyhez és jegyzetekhez. Hozzáadhat rendelési számot, nyomon követési számot és szállítótársaságot is ezekhez a szállításokhoz.
 • Kövesse nyomon az ajándékokat a folyamat során, mint például az ötlet, a megvásárolt, megrendelt, kapott, becsomagolt és adott.
 • Állítson be egy jelszót Touch ID-vel, hogy az ajándéklisták titkosak legyenek a kíváncsi tekintetek elől.

A GiftPlanner lehetővé teszi, hogy nyomon követhesse vásárlásait, áttekintve az egyes eseménylistákat és az ajándékok helyét. Ráadásul e-mailben küldhet eseményjelentést, így sokkal könnyebb vásárolni egy másik családtaggal.

A GiftPlanner ingyenes az alkalmazáson belüli vásárlással az eszközök szinkronizálásához és az extra eseményikonokhoz.

4. Karácsonyi ajándéklista nyomkövető (ingyenes)

Ha nincs szüksége rengeteg extra funkcióra, és csak egy alapvető ajándéklista-alkalmazást szeretne, akkor nézze meg a karácsonyi ajándéklista-nyomkövetőt. Adja hozzá címzettjeit, írja be az ajándékaikat, és ennyi!

Az alkalmazás megadja ezeket a hűvös funkciókat:

 • Minden címzettet csak a nevével együtt adjon meg.
 • Érintse meg, ha ajándékot szeretne adni a címzettnek, amely tartalmazza az árat és azt, hogy megvásárolták-e.
 • Tekintse meg az összes címzett számára tervezett összeget és vásárolt összeget.
 • Nézze meg az ötletek és a megvásárolt ajándékok személyenként könnyen olvasható grafikonját.

A karácsonyi ajándéklista-nyomkövető nem rendelkezik annyi funkcióval, mint a hasonló alkalmazások, de néha az egyszerű a legjobb módszer. Tehát, ha alapszintű, tiszta kezelőfelületű alkalmazást szeretne, próbálja ki.

5. A Christmas List alkalmazás (2,99 USD)

Utolsó ajánlott alkalmazásunk nem érhető el ingyen. De robusztus. Tehát, ha van egy nagy család vagy sok ember, akiknek ajándékot vásárolhat, ez az alkalmazás csak az Ön számára lehet!

A karácsonyi lista néhány egyszerű lépéssel segít a karácsonyi listák és a költségvetés rendezésében. Akár ajándéktárgyakhoz és emberekhez is készíthet fényképeket a fotótárból, a vágólapról vagy a fényképezőgépből. Ráadásul van egy opcionális jelszavas védelmi funkció, amely megakadályozza, hogy a kíváncsi szemek szaglászkodjanak.

Az alkalmazás megadja ezeket a hasznos funkciókat:

 • Kövesse nyomon az ajándékokat tennivalók, megvásárolt, szállítás, fogadott és becsomagolt termékek szerint
 • Állítson be költségkeretet minden ember számára (vagy sem!)
 • Könnyedén oszthatja meg a listákat az AirDrop, az e-mail, az iCloud Drive vagy az Messages segítségével
 • Miután kiválasztott egy üzletet egy ajándékhoz, a Karácsonyi lista megjegyzi ezt az üzletet, és automatikusan elkészíti az áruház bevásárlólistáját, hogy biztosan megkapjon mindent, amire szüksége van
 • Az alkalmazásban tekintse meg a karácsonyig tartó vásárlási napok számának visszaszámlálását
 • Listák nyomtatása közvetlenül az alkalmazásból

Ez egy Wrap!

Minden, ami csökkentheti azt az összeget, amelyet meg kell tennie az ünnepekre, segítséget jelent. Ezért olyan hasznosak ezek a praktikus dandy ajándéklista-alkalmazások. Kövesse nyomon a költségvetését, a címzetteket, az ajándékait, és maradjon rendezett ebben a szezonban.

Kellemes Ünnepeket!

Legutóbbi hozzászólások