Díszítse iPhone vagy iPad készülékét karácsonyi és újévi háttérképekkel!

Ebben az évszakban a díszítésnek nem kell abbahagynia otthonát, irodáját vagy karácsonyfáját. Díszítheti iPhone képernyőjét újévi és karácsonyi háttérképekkel is (iPadeket és iPodokat is tartalmaz)!

Visszaszámlálás az új évre, vagy aranyos, színes vagy hangulatos háttérrel mutassa meg karácsonyi hangulatát vagy izgalmát iPhone vagy iPad készülékéhez. Ezek a háttérkép-alkalmazások be vannak csomagolva, és készen állnak arra, hogy élvezhessék.

Olvassa el az értékeléseket!

Szeretjük megváltoztatni háttérképünket az évszakokkal. Szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy megmutassa másoknak karácsonyi és ünnepi jókedvét!

Bár itt ajánlunk néhány alkalmazást, rengeteg más van, akiket megnézhet, és megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelőt! Csak keressen rá a „karácsonyi háttérkép”, az „újévi háttérkép” vagy bármely más ünnep + háttérkép bármelyik ünnepre!

Keresse meg a 4+ felhasználói értékelést

Alapszabályunk, hogy mindig olvassuk el a felhasználói véleményeket, mielőtt bármilyen külső alkalmazást letöltenénk és telepítenénk. Mielőtt belevágna, győződjön meg arról, hogy az alkalmazás azt kínálja-e, amit másoknak ígér!

Szilveszteri visszaszámlálás és újévi háttérképek

Szereted ünnepelni az új évet? Olyan alkalmazást keres, amely visszaszámolja az órákat, perceket és másodperceket addig a pillanatig, amikor az egyik év elhalványul, mire megjelenik egy másik (és a labda leesik a Times Square-en)?

Szeretjük az alkalmazásokat használni az újév visszaszámlálásához! Keressen egy alkalmazást, amely az egész világon tartalmazza az időzónákat - sokaknak interaktív időzónatérképük van. Egyesek csillogó fényeket és tűzijátékokat is mutatnak, amikor elérkezik a pillanat, amikor a visszaszámláló óra nullára esik.

Ezekkel az alkalmazásokkal nyomon követheti az óra visszaszámlálását, és pontosan tudja, mikor kezdődik az új év. Nagyon szép!

Nagyon ajánljuk ezeket az alkalmazásokat mindenkinek, aki szeret újévben csengetni, vidáman, csókosan vagy kitörve a pezsgőt!

Újévi HD háttérképek! (Ingyenes)

Csengjen az új évben a háttérben az újév HD háttérképek! kb. IPhone-ra és iPadre egyaránt elérhető, és mindkét eszközt feldobhatja az ünnepi szezonban.

Érezze izgalmát az újévi tűzijátékkal, készüljön fel a pezsgővel való pirítósra, vagy csak élvezze a színes Boldog Új Évet képernyőn.

Az alkalmazás kényelmes visszaszámlálást kínál az új évre a csúcson, ügyes bónuszért. És ha olyan háttérképet lát, amely egy barátjának tetszhet, akkor közvetlenül az alkalmazásból megoszthatja azt.

Visszaszámlálás a boldog új évre (ingyenes)

A boldog új év visszaszámlálása egy másik jó választás az iPhone és iPad nyaralási hátteréhez. Mi lehet szórakoztatóbb, mint nézni a napok, órák, percek és akár másodpercek fordulatát az újév közeledtével és kezdetével!

Az előző újévi háttérkép-alkalmazáshoz hasonlóan ebben is van visszaszámlálás, valamint a felső és egyszerű megosztási lehetőségek.

Ez az alkalmazás nemcsak gyönyörű képeket kínál a visszaszámlálással, hanem van egy rész a háttér hangszeres zenére, animációkra, például hópelyhekre és egyéb testreszabásra.

A saját Zene alkalmazás könyvtárából is kiválaszthatja a zenét. Ez az alkalmazás rengeteg külsővel és hanggal rendelkezik, hogy megünnepelhesse saját és különleges szilveszterét és napját.

Szereted a karácsonyt? Mutasd meg szellemiségedet iPhone vagy iPad eszközödön

Karácsonyi háttérképek !! (Ingyenes)

A karácsonyi háttérképek és hátterek gyönyörű karácsonyi háttérképek nagy választékát kínálja iPhone vagy iPad készülékéhez.

Az alkalmazás szép fákkal, csillogó díszekkel, karikatúra mikulásokkal, hóemberekkel és rénszarvasokkal, valamint a téli csodavilág festői jeleneteivel rendelkezik.

Tekintse meg a háttérkép megjelenésének előnézetét a kezdőképernyőn vagy a zárolási képernyőn, jelölje meg kedvenceit a későbbi könnyű hozzáférés érdekében, és töltse le azokat, amelyeket szeret.

Mikulás Háttérkép Live Maker (ingyenes)

A Mikulás Háttérkép Live Maker fantasztikus karácsonyi háttérképeket kínál, amelyeket testre szabhat az iPhone-on lévő alkalmazásbőrökkel és polcokkal.

Az izzó aranyaktól a színes karakterekig sokféle háttér közül választhat. Ezután adjon hozzá néhány dekoratív polcot vagy hűvös alkalmazásbőrt, és megkapja a tökéletes üdülési csomagot.

Karácsonyi háttérképek és fotók (ingyenes)

Még egy alkalmazás a karácsonyi háttérképek megtekintéséhez a karácsonyi háttérképek és fotók. Ennek hatalmas gyűjteménye van, így minden ízlésnek és stílusnak van valami.

Kiválaszthat egy mintás tapétát ajándékokkal, sütikkel és harangokkal, kiválaszthat egy illusztrált hátteret pingvinekkel, rénszarvasokkal vagy jegesmedvékkel, vagy ragaszkodhat egy klasszikus karácsonyi csillaghoz, fához vagy ajándékhoz.

Megjelenik a kiválasztott háttérkép szép előnézete, és csak koppintással mentheti vagy megoszthatja azt. Az alkalmazás mind az iPhone, mind az iPad hátterét kínálja, így mindkettőt díszítheti.

Ne légy Grinch, Díszítsd a készüléked!

Az ezen alkalmazások által biztosított háttérképopciók számával minden napra kiválaszthat egy újat, mostantól egészen addig, amíg a „boldog karácsonyt” vagy a „boldog új évet” felvidítja. És, ha van egy hűvös ünnepi háttérkép-alkalmazásod, amire esküszsz, bátran oszd meg velünk alább!

Legutóbbi hozzászólások