Nem lehet lefelé görgetni a Safariban iPad / iPhone / iPod Touch készüléken

A legtöbb ember tudja, hogy a weblapon való görgetéshez felfelé, lefelé vagy oldalra kell húznia az ujját. Néha azonban HTML kereteket használnak arra, hogy egy weboldalon belül több „.html” dokumentum jelenjen meg (lásd az alábbi keret PDF fájlját). Sokszor ezek a keretek be vannak ágyazva egy weboldalba, és le kell tudni görgetni a teljes oldal (pl. Listák, űrlapok stb.) Teljes tartalmának megtekintéséhez az egész oldal helyett.

Olvassa el a Safari legfrissebb cikkeit

2018/2019 megnövekedett a Safari és az icloud kulcstartó integrációja, amely lehetővé tette a felhasználók számára a Jelszavak mentését és az erőteljes jelszavakkal történő automatikus kitöltés viselkedésének megváltoztatását.

  • Hogyan lehet eltávolítani egy weboldalt a Safari 'Never Save' jelszóbeállításából

2019-ben egyre több olyan eset is előfordult, amikor a felhasználók azt tapasztalták, hogy a Safari-t rosszindulatú tevékenység miatt irányítják át a Bingbe. Így gondoskodhat erről az átirányításról.

  • Hogyan lehet kijavítani a Safari átirányítását a Bing kártevőre
  • A Safari nem válaszol vagy fagyott, javítás
  • Hogyan lehet megszabadulni a Safari Pop-up csalásoktól

IOS-eszközén, ha csak egy ujját használja a lefelé görgetéshez, akkor az egész oldal lefelé görget, nem csak a keret. Ha a weboldalon belüli keretek között szeretne lapozni, az egész oldal helyett, két ujjat kell használnia a keret belsejében. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az Ön által látogatott webhelynek vannak rosszul megtervezett tervezési elemei (CSS, HTML 5, JavaScript stb.), Így a Safari nem tudja őket renderelni.

A probléma kiküszöböléséhez próbálja ki ezt:

  • NE HÚZZA. Csak érintse meg a belső gördítősáv azon részét, ahová szeretne lépni
  • A JavaScript letiltásához a Safari alkalmazásban koppintson a Beállítások> Safari elemre. A javascriptre is kereshet a Beállítások keresősávban, és megkeresheti ezt.
  • Próbáljon duplán koppintani a képernyő szélén
  • Használjon két ujját az ablak belsejében, amelyet görgetni próbál, és mozgassa őket egyszerre felfelé vagy lefelé. Vagy szorítsa össze a hüvelykujját és a mutatóujját, és mozgassa fel vagy le

Ezenkívül keressen egy szürke sávot a szövegmező alján, jobb oldalon, a sarokban három ferde vonal grafika látható. Ha ehhez hozzáér, akkor a szövegmező minden egyes megnyomásakor még egy kicsit megnyílik. Ha a webhely szövegmezőjében nincs ilyen (és a legtöbbnek nincs), akkor próbálja megnyomni és lenyomva tartani a szöveget, hogy megjelenjen a kiválasztás mutatója. Amikor a mutatót a szövegdoboz határa alá húzza (ahol a rejtett szövege van), a választó kényszeríti. Amíg az Apple nem adja be a nyílbillentyűket a billentyűzetén, ez az egyetlen megoldás, amelyet találtunk.

iOS 12 és Safari Freezing Issue iPad és iPhone készülékeken

Az iOS 12-től kezdve az Apple bemutatott néhány új kísérleti funkciót, amelyek problémákat okozhatnak a Safari böngészésével kapcsolatban. Kérjük, ellenőrizze ezeket a beállításokat, és végezzen módosításokat, majd tesztelje, hogy megoldódott-e a problémája.

Legutóbbi hozzászólások