Mi az Apple ID és hogyan szerezhetem be?

Ha rendelkezik Apple termékekkel (iPad, iPhone, iPod, Apple TV, Macbook stb.), Akkor valószínűleg már rendelkezik Apple ID-vel. De ha még nem ismeri az Apple-t, ez a cikk elmagyaráz néhány alapvető információt az Apple azonosítókról és annak beszerzéséről.

Mi az Apple ID

Alapvetően az Apple ID egy egy fióktípus, amelyet felhasználhat különböző Apple szolgáltatások és termékek, például a FaceTime, az iMessage, az iCloud, az iTunes Store, a Mac App Store és az App Store előnyeinek kihasználására. Kérjük, olvassa el ezt az Apple ID-t használó leggyakoribb Apple-szolgáltatások és termékek listájához. Nem kell különféle Apple ID-k a különböző szolgáltatásokhoz. Egy Apple ID-vel használhatja ezeket a szolgáltatásokat. Bár nincs szüksége Apple ID-re ahhoz, hogy egy Apple-terméket (például iPhone-t) használhasson, az Apple-termék számos funkcióját nem tudja használni anélkül. Apple ID nélkül továbbra is alapszinten használhatja Apple készülékeit. Például Apple ID nélkül nem tölthet le és nem telepíthet alkalmazásokat, nem vásárolhat médiatartalmat (filmeket, műsorokat stb.), És nem küldhet vagy fogadhat iMessage-eket.

Hogyan regisztrálhat Apple ID-re

Regisztrálhat Apple ID-re a My Apple ID oldal felkeresésével. A regisztráció ingyenes, és nincs szüksége hitelkártyára. Csak egy érvényes e-mail címre van szükséged. Felhívjuk figyelmét, hogy az Apple azonosítónak érvényes e-mail címnek kell lennie (pl. [Email protected] vagy [email protected]). Ez azt jelenti, hogy a bejelentkezési azonosítója az Ön által választott e-mail cím lesz. Az Apple ID létrehozásának más módjai is vannak. Például az iOS-eszköz első beállításakor az opcionális lépések egyike az Apple ID létrehozása.

Ne feledje, hogy már rendelkezik Apple ID-vel. Ha nem emlékszik rá, vagy ha bizonytalan, megpróbálhatja megtalálni Apple ID-jét az Apple ID megkeresése oldalon.

Így szerezhet Apple ID-t.

1. Látogassa meg az Apple ID-t (My Apple ID)

2. Kattintson az „Apple ID létrehozása” gombra.

3. Töltse ki az űrlapot.

4. Miután elküldte az űrlapot, átirányítunk egy olyan oldalra, amely „igazolja e-mail címét”. Most be kell jelentkeznie az e-mail fiókjába, és kattintson a Verify Now linkre. Ha nem kapja meg ezt az e-mailt, kérjük, olvassa el ezt a cikket.

5. A Verify Now linkre kattintás után be kell jelentkeznie újonnan létrehozott Apple ID bejelentkezési nevével és jelszavával.

6. Most ellenőrzi az Apple azonosítóját, és elkezdheti használni.

Egyéb gyakori kérdések:

  • Apple ID-fiókbeállítások az iPad-en, iPod-on vagy iPhone-on
  • Törölhetem az Apple ID-t?
  • Hogyan lehet megváltoztatni az Apple ID biztonsági kérdéseire adott válaszokat?
  • A vásárlás átvitele egy másik Apple ID-re

Legutóbbi hozzászólások