Az iPad Mini javítása nem kapcsolja be a problémát

Számos felhasználó számolt be arról a problémáról, amelyben az iPad mini nem válaszol, az látszólagos iPad Mini nem kapcsolja be a problémát. Pontosabban, az iPad mini (a) nem kapcsol be (b) fagyottnak tűnik, és (c) fekete (vagy üres) képernyővel rendelkezik. Ha az iPad mini „meghalt”, nem működik megfelelően, vagy nem reagál, próbálkozzon az alábbi tippekkel.

Kapcsolódó: iPad hibaelhárítás, az iPad problémák megoldása

Az iPad Mini javítása nem kapcsolja be a problémát

  1. Indítsa újra az iPad mini-t. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik a piros csúszka, majd csúsztassa el a csúszkát. Nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó, hogy újra bekapcsolja a készüléket.
  2. Ha iPad mini nem reagál (érintőképernyő vagy gombok) néhány rosszul viselkedő alkalmazás miatt; próbálja meg kilépni az alkalmazást. Ehhez nyomja meg kétszer a Kezdőlap gombot, érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazást, amíg meg nem rándul, majd nyomja meg a (-) jelet a bezárásához.
  3. Ha az eszköz továbbra sem reagál, próbálja meg visszaállítani az eszközt. Egyszerűen nyomja meg és tartsa lenyomva a be / ki gombot és a Kezdőlap gombot legalább tíz másodpercig, amíg a készülék kikapcsol és elkezdi újraindítani. Ne feledje, hogy ez nem távolítja el az alkalmazásokat, dalokat, névjegyeket vagy bármilyen más adatot.
  4. Ha az iPad nem kapcsol be, ellenőrizze, hogy az iPad mini rendelkezik-e elegendő töltéssel a bekapcsoláshoz. Csatlakoztassa iPad készülékét egy konnektorhoz, és töltse legalább húsz percig.
  5. Ha továbbra is fennáll ez a probléma, csatlakoztassa eszközét a számítógépéhez, indítsa el az iTunes alkalmazást, és a „Visszaállítás” (Összefoglalás) fülre kattintva próbálja meg visszaállítani eszközét az iTunes alkalmazással. Ne feledje, hogy a készülék visszaállításával az összes beállítás, adathordozó és adat törlődik.

Nincs idő? Nézze meg videónkat!

Csomagolás

Remélem, hogy ezek a javítások segítenek életre hívni iPad mini készülékét. Szívás, hogy van egy elhalt eszköz, különösen egy tabletta, amelyet valóban szeret és sok célra használ.

Abban az esetben, ha az iPad még mindig rosszul viselkedik, ez jó jel arra, hogy valami nincs rendben a táblagép belsejében, ami hardverproblémát jelent. Vigye el a közeli javítóműhelybe, vagy látogasson el az Apple Store-ba.

Legutóbbi hozzászólások