A Siri nem jelenti be üzeneteit az AirPods vagy a Beats készülékén? Hogyan lehet javítani

Az iOS 13 és az iPadOS új funkciót vezet be az Apple H1 chipű fejhallgatóihoz: a szöveges üzenetek automatikus olvasása, beleértve az SMS-eket, az iMessages-t, sőt néhány harmadik féltől származó üzenetkezelési szolgáltatást is a Siri segítségével. Ha engedélyezi ezt a funkciót, akkor nem kell kihúznia a telefonját a legújabb szöveges üzenetek elolvasásához. A Siri automatikusan felolvassa őket, amikor az AirPods (2) vagy a PowerBeats Pro fejhallgatót viseli.

És a legjobb az is, hogy válaszolhat ugyanazokra a szövegekre - mindez anélkül, hogy valaha is az iPhone készülékéhez kellene nyúlnia, vagy be kellene írnia néhány karaktert. A Siri elvégzi az összes átírási munkát helyetted!

Sajnos a tesztelés során elkülönített problémák miatt ez a funkció késett az iOS 13 és iPadOS eredeti kiadásában, és az iOS 13.2 és későbbi része. Tehát a funkció eléréséhez eszközének az iOS 13.2 vagy újabb verziót kell használnia.

 • A Sirivel történő bejelentéshez iOS 13.2+ szükséges
 • Ellenőrizze, hogy az AirPods vagy a Beats támogatja-e ezt a funkciót - rendelkeznie kell az Apple H1 chipjével, így az első generációs W1 chipű AirPodok nem működnek!
 • Csatlakoztassa újra az AirPods vagy a Beats fejhallgatót iPhone, iPad vagy iPod készülékéhez
 • Változtassa meg Siri nyelvét

Bejelenteni az üzenetet, ha Siri nem működik? Ellenőrizze, hogy készüléke támogatja-e az Üzenetek bejelentését a Sirivel!

Ez a funkció késik, és nem volt része az iOS 13 és az iPadOS nyilvános kiadásainak. A működéshez eszközének az iOS 13.2 vagy újabb verzióját kell futtatnia ahhoz, hogy hozzáférjen ehhez a szolgáltatáshoz.

Ha ez a funkció nem működik, és a Siri nem olvassa el a szövegeket és az iMessage-eket, először ellenőrizze, hogy támogatott eszközt használ-e.

Jelenleg ez a funkció csak az Apple H1 chipet tartalmazó eszközökkel működik, mint például az AirPods 2 és a PowerBeats Pro. Nem működik az 1. generációs AirPod-okkal.

Hogyan lehet különbséget tenni az AirPod generációk között?

Az AirPods 2 a ház külsején található állapotjelző lámpával rendelkezik (a fenti képen látható), míg az AirPods 1 a házon belül található.

Amikor először csatlakoztatja az AirPods 2 vagy a PowerBeats Pro készüléket az iOS 13-ra vagy az iPadOS-ra történő frissítést követően, egy felugró ablak megkérdezi, hogy engedélyezni szeretné-e az Üzenetek bejelentése a Sirivel lehetőséget.

Ha nem most nyomta meg, soha nem látta ezt az üzenetet, vagy módosítani szeretné a beállítást, később módosíthatja az Értesítések beállításai között.

Csatlakoztassa újra az AirPod-okat

Sok ember felfedezte, hogy újra össze kell párosítaniuk az AirPod-kat iPhone-jukkal, hogy ez a funkció megjelenhessen az iPhone-okon, még az iOS 13+ vagy iPadOS rendszerre történő frissítés és az újraindítás után is!

Ezek a lépések a vezeték nélküli töltő tokkal vagy a villám töltő tokkal működnek.

 1. Menj Beállítások> Bluetooth lehetőséget
 2. Koppintson a "én" ikon az AirPod-ok mellett
 3. Válassza a lehetőséget Felejtse el ezt az eszközt, és a megerősítéshez érintse meg újra
 4. Helyezze az AirPod-okat az esetükbe
 5. Csukja le a tok fedelét
 6. Várjon 30 másodpercet
 7. Nyissa ki a fedelet
 8. Nyomja meg és tartsa lenyomva a ház hátulján található beállító gombot, amíg az állapotjelző lámpa néhányszor sárga színnel villogni kezd, majd folyamatosan fehéren villog

  Az alaphelyzetbe állításához nyomja meg és tartsa lenyomva az AirPods tok hátulján található Beállítás gombot.

 9. Helyezze az AirPod-kat a készülék közelébe, hogy újra csatlakoztathassa őket
 10. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket a beállítási animációban

Ha korábban beállította a „Hey Siri” beállítást, akkor a „Hey Siri” ismét használható az AirPods 2 készülékkel.

Változtassa meg Siri nyelvét

Ez a funkció nem minden nyelven működik, ezért ha nem a helyi nyelven működik, próbálkozzon annak egy változatával. Például, ha az Egyesült Királyságban tartózkodik, és nem működik, próbálja meg megváltoztatni a Siri nyelvét angolra (Egyesült Államok), és nézze meg, hogy működik-e most.

Néhány amerikai ember felfedezte, hogy ez csak akkor működik, ha a Sirit angolra (Egyesült Királyság) állítják.

A Siri nyelvének módosításához lépjen a következőre:Beállítások> Siri és Seach> Nyelvés válasszon mást (amit még ért.)

Amikor megváltoztatja a Siri nyelvét, akkor az automatikusan kikapcsolja a Hey Siri programot, ezért a Hey Siri újból kiképzésére is szükség van.

Az Üzenetek bejelentése Sirivel be- és kikapcsolása

 • Menj Beállítások> Értesítések
 • Koppintson a Üzenetek bejelentése a Sirivel és kapcsolja be (vagy kapcsolja ki a funkció teljes kikapcsolásához)
 • Miután bekapcsolta ezt a funkciót, látnia kell az Üzenet alkalmazást a szakasz alatt Üzenetek bejelentése innen
 • Ellenőrizze, hogy az Üzenet be van jelölve, ha nem, koppintson rá, és kapcsolja be
 • Ha úgy akar válaszolni az üzenetekre, hogy a Siri nem olvassa vissza a válaszát, kapcsolja be Válaszok küldése megerősítés nélkül
  • Ha ezt bekapcsolja, amikor egy szöveg érkezik, elmondja a választ, és készüléke azonnal elküldi ezt az ismétlést az Ön megerősítése nélkül.

Adja hozzá az Üzeneteket a Sirivel a Vezérlőközpontba az egyszerű hozzáférés érdekében!

Miután beállította az Üzenetek bejelentése a Sirivel lehetőséget, hozzáadhatja azt az eszköz Vezérlőközpontjának váltásaihoz a következővel:Beállítások> Vezérlőközpont> Vezérlők testreszabása> és érintse meg a zöld pluszjelet a hozzáadáshoz Üzenetek bejelentése a Sirivel.

A Vezérlőközpontban beállíthatja az Üzenetek bejelentése Sirivel működését azáltal, hogy be- vagy kikapcsolja, 1 órára elnémítja vagy aznap kikapcsolja.

Szeretné kiválasztani, hogy mely üzeneteket közli a Siri automatikusan?

Az Apple lehetőséget ad arra, hogy a Siri milyen típusú üzeneteket jelenítsen meg, ideértve a mindenkitől érkező szövegeket, a legújabbakat, az összes névjegyet vagy a kedvenceit.

A beállítás módosításához lépjen a következőre: Beállítások> Értesítések> Bejelentés a Sirivel>Koppintson a Üzenetek alkalmazás alatt Üzenetek bejelentése innen.

Ezután válassza ki, hogy a bejövő üzeneteket a Siri elolvassa-e Önnek.

Hogyan működik az Üzenetek bejelentése a Sirivel?

Amikor új üzenet érkezik, szöveges hangot hall az AirPods vagy a Beats fejhallgatón, majd a Siri elolvassa az üzenetét.

Ezután, ha válaszolni akar, azonnal kezdjen el beszélni, miután a Siri befejezte az üzenet elolvasását. Még azt sem kell mondania, hogy „Hé, Siri”.

Ha nem válaszol, a Siri szünetet tart, és megkérdezi, hogy meg akarja-e ismételni, hívjon vagy válaszoljon. Ha továbbra sem mond semmit, a Siri törli a választ, és minden olyan zene vagy hang, amelyet hallgatott, folytatja a lejátszást.

Nincs AirPods 2 vagy PowerBeats Pro verziója? A Sirit továbbra is elolvashatja az üzeneteit

Ha eszköze nem támogatja az Üzenetek bejelentését a Sirivel, akkor is vannak jó hírek! Kérd meg Siri-t, hogy régimódi módon olvassa el a szöveges üzeneteket.

Az első generációs AirPods esetén aktiválja a Sirit a kijelölt AirPod duplán koppintásával.

Aztán mondj valamit,Hé, Siri, ellenőrizze az üzeneteimet. ” Ha bármilyen új üzenete van, a Siri megmondja, hogy kitől származnak az üzenetek, és elolvassa azokat Önnek abban a sorrendben, ahogyan az üzenetei érkeztek.

Ha csak egy adott személytől szeretne üzeneteket hallani, megkérheti Sirit, hogy „olvassa el az üzeneteimet (személy neve).”

Miután a Siri elolvasott egy üzenetet, megkérdezi, hogy válaszolni akar-e erre az üzenetre - válaszolhat igen, nem, vagy ha nem válaszol, a Siri a következő új üzenetre lép.

Megkérheti Sirit is ismételje meg az üzenetet vagy olvassa újra.

A Siri olvashatja a szöveges üzeneteket más üzenetküldő alkalmazásokból, valamint olvashat például e-maileket és dokumentumokat a kisegítő lehetőségek segítségével.

Legutóbbi hozzászólások