Az Apple támogatás lefedettségének ellenőrzése: iPhone, iPad, iPod, Mac

Tehát problémái vannak Apple készülékével (iPhone, iPod, iPad, Mac), és ellenőriznie kell, hogy az eszközre továbbra is vonatkozik-e a garancia. Ezekkel a tippekkel foglalkozunk, hogy gyorsan és egyszerűen ellenőrizhesse ezeket az információkat!

Használja a sorozatszámot, és érdeklődjön az Apple-nél

Ha ismeri készülékének sorozatszámát, könnyen ellenőrizheti annak lefedettségét az Apple ellenőrzési lefedettségi webhelyén.

Keresse meg a sorozatszámát

A gyártási számtól (vagy IMEI, MEID, CDN és ICCID számtól) különböző módon lehet megkeresni a gyártási számot; a szám gyakran megtalálható a készülék felületének hátoldalán, az iTunes alkalmazásban vagy a termék belsejében.

Ha készüléke működik, akkor megtalálja a sorozatszámot is:

 • Mac számítógépek: a About This Mac ablakról (Apple menü> A MacrőliOS eszközök (iPad, iPod, iPhone): egyszerűen érintse meg a elemet Beállítások> Általános> Névjegy

Ha a termék nem működik

Meg kell keresni a sorozatszámot az eszköz felületén (általában a sorozatszámot a készülék hátuljára vésik, mint az Apple Watch, iPad és iPhone készülékekre).

Megtalálható a számláján, az eredeti dobozában is. A sorozatszámokat a készülékhez kapott vonalkód-címkék közelében nyomtatják ki.

És a sorozatszámok megtalálhatók az iTunes-ban is

Ha meg szeretné tekinteni a sorozatszámát az iTunes alkalmazásban:

 • Indítsa el az iTunes alkalmazást, majd válassza a lehetőséget iTunes> Beállítások (Mac) vagy válassza a Szerkesztés> Beállítások (Windows) lehetőséget
 • Kattintson az eszközök elemre
 • A sorozatszám megjelenítéséhez vigye az egeret vagy koppintson az előző biztonsági mentésre

Ellenőrizze a lefedettséget az Apple támogatási alkalmazással

Egy másik lehetőség az Apple Support App segítségével megnézheti az Apple ID azonosítójához társított eszközökre vonatkozó jótállási információkat.

 1. Nyissa meg az Apple támogatási alkalmazást (vagy töltse le és telepítse)
 2. Az alsó menüben érintse meg a Fiók lehetőséget
  1. Ha nem az Apple ID-vel van bejelentkezve, jelentkezzen be
 3. Nyomja meg a lefedettség ellenőrzése opciót
  1. Az Apple felsorolja az Apple ID azonosítójához társított összes eszközt
  2. Koppintson az ellenőrizni kívánt eszközre, hogy megnézze a jótállás jelenlegi állapotát és lejárati dátumát, ha még mindig garancia hatálya alatt áll
  3. Ha a garancia már lejárt, figyelmeztető jelzést lát

Legutóbbi hozzászólások