Az Apple Music albumfelosztásának javítása

Most, hogy a macOS Catalina hivatalosan mindenki számára letölthető, rengeteg új változás van. Az egyik ilyen változás az iTunes vége és az „új és továbbfejlesztett” Apple Music alkalmazás bevezetése.

Ez az alkalmazás Catalyst alkalmazásként ismert, ami azt jelenti, hogy lényegében egy iPad alkalmazásról van szó, amelyet a Mac-be portoltak. Ugyanakkor rengeteg probléma sújtotta a felhasználókat most, amikor az iTunes végleg eltűnt.

Mi történik az Apple Music-szal

Mint említettük, a macOS Catalina bemutatja a Catalyst alkalmazásokat a Mac-nek. Ez előnyt jelent mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára, mivel ezek az alkalmazások több ember kezébe kerülhetnek.

Ezek a kemény és elkötelezett iTunes felhasználók azonban megfelelő mennyiségű funkcionalitást vesztettek. Ahelyett, hogy a zenei könyvtár szervezésére összpontosítana, az új hangsúly az Apple Music-ra, a streaming szolgáltatásra összpontosít.

Korlátozott funkcionalitással a felhasználók több olyan problémát tapasztaltak, amelyek a haj eltávolítását okozhatják. Más felhasználók azonban keresték a megoldásokat, hogy mindenki életét megkönnyítsék.

Javítsa az album felosztását

Az Apple Music-felhasználók egyik ilyen problémája az, hogy a könyvtárban lévő albumok szétválasztották magukat. Úgy tűnik, nincs igazi rím vagy ok arra, hogy ez miért történik továbbra is. Továbbá (nyilvánvalóan) valóban csak a felhasználó által feltöltött albumokat érinti.

Amikor az album fel lett osztva, ez azt jelenti, hogy a könyvtár túltelítetté és összezavarodottá válik. Mármint ki akar három különböző albumválasztékot látni, különböző dalokkal? Senki, ez az.

Szerencsére van egy megoldás, amely lebegett, hogy segítsen enyhíteni ezt a meglehetősen bosszantó kérdést.

  1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
  2. Kattintson a jobb gombbal az albumra
  3. Válassza a lehetőségetSzerezz információt
  4. Törölje a jelöléstÖsszeállítás
  5. Koppintson arendben

Miután kiválasztottarendben, érdemes megpróbálnia bezárni az Apple Music alkalmazást, majd újra megnyitni. Ez segít a lehetséges pókhálók kidolgozásában, ugyanakkor megerősíti, hogy a javítás működött.

Mi van, ha az albumok továbbra is megosztottak?

Abban az esetben, ha megpróbálta törölni az Összeállítás opció jelölését, és a probléma továbbra is fennáll, még egyet meg kell próbálni. Ez az utolsó módszer megköveteli, hogy a zenét máshova mentse a számítógépére.

Az albumot azonban teljesen törölnie kell a könyvtárából. Ezután térjen vissza, és az alábbi lépésekkel adja hozzá az albumot az Apple Music alkalmazáshoz:

  1. Nyissa meg az Apple Music alkalmazást
  2. Az eszköztáron válassza a lehetőségetFájl> Importálás
  3. Keresse meg a hozzáadni kívánt albumot, és válassza ki

Az album elkészülte után a kérdések megszűnnek. Abban az esetben, ha mégis megteszik, folytassa és ellenőrizze még egyszer, hogy a fordítás be van-e jelölve vagy sem. Az Apple Music ügyfélszolgálatához is fordulhat, ha továbbra is fennállnak ezek a problémák.

Következtetés

Nagy reményeket fűzünk a Catalyst alkalmazásokhoz, különösen azzal, hogy egyre több fejlesztő ugrik be a fedélzetre. Úgy érzi azonban, hogy az Apple egy befejezetlen terméket szállított le a Music-szal a macOS Catalina-n.

Nyilvánvaló, hogy az első kiadású termékekkel és alkalmazásokkal rengeteg hiba van, és csak remélni tudjuk, hogy innen mennek a dolgok. Ha ugyanabba a problémába ütközött, de más módszert talált az album felosztásának javítására, hangozzon ki az alábbi megjegyzésekben.

Legutóbbi hozzászólások