Hogyan lehet névjegyeket átvinni iPhone-ról iPhone-ra?

A kapcsolattartók az okostelefon egyik legfontosabb eleme, mert ezek a kapcsolatok a családoddal, a barátaiddal és az üzleti partnereiddel. Ennél is fontosabb, hogy mivel már senki sem emlékszik semmilyen telefonszámra vagy egyéb elérhetőségre, rendkívül fontossá válik, hogy az egyik iPhone-ról a másikra való áttéréskor megőrizzük a névjegyeket.

Az iOS megjelenésével a kapcsolattartás egyik iPhone-ról a másikra nem nagy kihívás, és rengeteg módszer létezik erre. A névjegyek átvitelének módja az átvinni kívánt névjegyek számától, az iPhone modelljétől és az áthelyezni kívánt iPhone-tól függ.

Ha új iPhone-t vásárolt, mindig készíthet biztonsági másolatot a jelenlegi névjegyekről az iCloud-ban, és visszaállíthatja az új iPhone-on. Ha egyedi névjegyeket szeretne átvinni iPhone-ról egy másik iPhone-ra, akkor ellenőrizze a megosztási kapcsolatfelvételi folyamatot a második szakaszunkban leírtak szerint, és végül, ha már szinkronizálta az új iPhone-on lévő adatokat, használhat egy ingyenes harmadik féltől származó alkalmazást az alkalmazásboltba a névjegyek átadásához.

  1. Átvitel az iCloud segítségével:

Ez a legegyszerűbb, legbiztonságosabb és leggyorsabb módszer a névjegyek egyik iPhone-ról a másikra történő átvitelére. A névjegyek átadásának két módja van ennek a folyamatnak a használatával.

Ha mindkét eszközön ugyanazt az iCloud-fiókot használja, akkor kövesse az első módszert, azonban ha a két eszközön különböző iCloud-fiókokat használ, akkor a második módszert kell használnia. Néha az emberek megpróbálnak iCloud-fiókot váltani, amikor új eszközöket kapnak.

Transzfer ugyanazon iCloud között mindkét eszközön:

A folytatás előtt ellenőrizze, hogy mindkét iPhone csatlakozik-e egy Wi-Fi hálózathoz. Miután csatlakozott a vezeték nélküli hálózathoz, lépjen a beállításokhoz, görgessen lefelé, és érintse meg a gombot iCloud.

Az első iPhone készüléken jelentkezzen be iCloud-fiókjával, és engedélyezze a névjegyek szinkronizálása az iPhone-on.

Csatlakoztassa az iPhone készüléket, és várjon egy ideig, és hagyja, hogy az iPhone szinkronizálja a névjegyeket az iCloud-szal.

A második iPhone készüléken kövesse ugyanazt a folyamatot, és engedélyezze a névjegy szinkronizálását. Az összes névjegyet egy idő után átviszi. Kérjük, győződjön meg arról, hogy mindkét eszköz fel van-e töltve, vagy ha hálózati csatlakozót használ. Azt akarjuk, hogy a szinkronizálás megszakítás nélkül menjen végig, hogy a kívánt eredményt hozza.

Névjegyek átvitele egyik iCloud-fiókból egy másik iCloud-fiókba:

Ez a módszer Windows, Linux, Mac és Chrome OS rendszereken működik. Először szinkronizálja a névjegyeket az iPhone készülékről az iCloudra az előző szakaszban leírt módszerrel. Várjon, amíg a szinkronizálás befejeződik, és a névjegyek átkerülnek a régi telefonról az iCloudba.

Most lépjen a számítógépéről az „iCloud.com” oldalra, és jelentkezzen be a hitelesítő adatokkal.

Kattintson a fő képernyőn a Névjegyek elemre.

Kattintson a Beállítások ikonra a bal alsó sarokban, és kattintson a gombra mindet kiválaszt.

Az összes névjegy kiválasztása után kattintson ismét a beállítások ikonra, majd válassza a lehetőséget export vCard. Ez az! Exportálhatja az összes névjegyet, és elmentheti azokat a számítógépére.

Most jelentkezzen ki erről az iCloud-fiókról, és „jelentkezzen be” az új iCloud-fiókkal. Kövesse a fent említett utasításokat, és válassza a lehetőséget Importálja a vCard-ot. Válassza ki az asztali számítógépére már elmentett fájlt.

Lényegében most már teljesítette az összes névjegy importálását az egyik iCloud-fiókból a másikba. A következő lépés annak biztosítása, hogy az új iCloud-fiókban szereplő névjegyeket szinkronizálják az új telefonjával.

Lépjen az új iPhone beállításaihoz, és jelentkezzen be a második iCloud-fiókkal. Ügyeljen arra, hogy a beállításokban kapcsolja be a Névjegyek szinkronizálását.

  1. Névjegyek megosztása egyik iPhone-ról a másikra

Ez a módszer alkalmas mindazok számára, akik meg akarnak osztani egy névjegyet az egyik iPhone-ról a másikra. Ha mindkét iPhone iPhone 5 vagy újabb, használhatja az AirDrop-ot, különben a WhatsApp vagy az iMessage segítségével is átviheti a névjegyeket.

Nyissa meg az iPhone-on található névjegyeket, és nyisson meg egy névjegyet. Kattintson a Névjegy megosztása.

Most, ha a fogadó iPhone közel van, és ugyanahhoz a wi-fi hálózathoz csatlakozik, mint a küldő készülék, kattintson a gombra Air Drop, különben válassza ki a WhatsApp, a Mail vagy az Üzenetek lehetőséget a névjegy megosztásához.

  1. 3rd Party alkalmazások az App Store-ból:

Ez az egyik legegyszerűbb módszer a névjegyek megosztására az egyik iPhone-ról a másikra. A folyamat használatához nem kell iCloud-fiókkal rendelkeznie. Ez különösen akkor hasznos, ha korábban problémái voltak az iCloud-fiókkal. Az App Store-ban sok ingyenes és fizetett alkalmazás található ennek a feladatnak a végrehajtásához. Az egyik legjobb alkalmazás az iPhone-on lévő névjegyek biztonsági mentésére és visszaállítására a Saját névjegyek biztonsági mentése . Kipróbálhatja a AnyTrans App.

Kérjük, ossza meg velünk, ha bármilyen problémája merül fel a névjegyek egyik eszközről a másikra történő átvitelével, és mint mindig, nagyra értékeljük visszajelzéseit észrevételeivel és javaslataival.

Legutóbbi hozzászólások