Hogyan lehet gyorsan megtalálni az Apple TV antenna képernyővédő helyeit

Ha a kedvenc képernyővédője az Apple TV antenna képernyővédője, akkor nem vagy egyedül. Ezek a csodálatos, felülről készített fotók lélegzetelállítóak. A tvOS 12 megjelenésével pedig most megnézheti, hogy hol forgatták ezeket a légi jeleneteket, és hogyan.

Összefüggő:

  • Az Apple TV képernyőképeinek vagy képernyőfelvételeinek készítése Mac-en
  • Az Apple TV Remote alkalmazás használata iPhone-on
  • Az iPhone Memories filmek megtekintése az Apple TV-n

Állítson be egy antennás képernyővédőt

Ha jelenleg más képernyővédőt használ az Apple TV-n, akkor gyorsan válthat egy antenna helyett.

Nyissa meg a Beállítások az Apple TV-n, és válassza a lehetőséget Tábornok. Kattintson a gombra Képernyőkímélő és válaszd Légi.

Válasszon egy Apple TV antennaképernyővédőt.

Tekintse meg az Apple TV antenna képernyővédőjének helyeit

Nem kell megvárnia a képernyővédő bekapcsolását annak megtekintéséhez. Csak lépjen az Apple TV kezdőképernyőjének bal felső sarkába, és nyomja meg a gombot Menü gomb a távirányítón.

Amikor meglátja a légi képernyővédőt, csak könnyedén koppintson az érintőpadra a Siri távirányítóján. Ezután a képernyő bal alsó sarkában röviden megnézheti annak a gyönyörű légi nézetnek a helyét.

Nuussuaq-félsziget Grönlandban légi képernyővédő.

Olyan csodálatos jeleneteket láthat, mint a grönlandi Nuussuaq-félsziget, a dubaji Burj Khalifa belvárosa, valamint az űrből nyíló kilátás a Csendes-óceán felett az Egyesült Államok felé.

Űrnézet a Csendes-óceán légi képernyővédőjén.

Váltson másik légi képernyővédőre

Bár nincs lehetősége egy adott légi jelenet kijelölésére képernyővédőként, Ön tud könnyen válthat egyikről a másikra. Amikor megjelenik a képernyővédő, csak csúsztassa ujját a Siri távirányítójának érintőpadján balra és jobbra a jelenetek közötti váltáshoz.

További antennás képernyővédők letöltése

Rendszeresen és automatikusan letölthet új légi képernyővédőket az Apple TV-hez, ha igazán élvezi őket.

Nyissa meg a Beállítások az Apple TV-n, és válassza a lehetőséget Tábornok. Kattintson a gombra Képernyőkímélő és válasszon Új videó letöltése. Ezután válasszon a Napi, Heti vagy a Havi közül.

Válasszon a napi, heti vagy havi légi videó letöltések közül.

Vegye figyelembe a képernyőn megjelenő üzenetet, miszerint minden egyes légi videó legfeljebb 950 MB lehet, ami meglehetősen nagy. Tehát, ha letölti néhányat, és nem akar többet a tárolási problémák miatt, csak térjen vissza erre a területre, és válassza a lehetőséget Soha.

Nem látja, hogy hol készítettek képernyővédőt?

Győződjön meg arról, hogy frissítette az Apple TV szoftverét a tvOS 12 vagy újabb verzióra. Az Apple kényelmes módot kínál a szoftver automatikus frissítésére, de ellenőrizheti a kézi frissítéseket is.

Irány ide Beállítások >Rendszer >Szoftver frissítések és válaszd Szoftverfrissítés.

Frissítse manuálisan az Apple TV szoftvert.

Többé nem kíváncsi ezekre a lenyűgöző kilátásokra

Ha kíváncsi volt az Apple TV antenna képernyővédő helyeire, és talán még a Google segítségével is megpróbálta megtalálni őket, nem csodálkozhat tovább. A tvOS remek frissítése pontosan megmutatja, honnan jöttek ezek a fantasztikus jelenetek.

Szívesen használja az antennás képernyővédőket az Apple TV-n? És ha igen, jónak találja ezt az új funkciót? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben!

Legutóbbi hozzászólások