Hogyan lehet bejelentkezni az iCloud.com webhelyre iPhone vagy iPad eszközén

IPhone, iPad vagy iPod böngészőjével próbál bejelentkezni az iCloud webhelyére? De nem lát semmilyen bejelentkezési lehetőséget az iCloud.com webhelyre való bejelentkezéshez? Nos, megértettük! Használja a legfontosabb tippjeinket, hogy az iPhone vagy bármely más iDevice bármelyik böngészőjéből bejelentkezzen az Apple iCloud webhelyére!

Mostantól bármely webböngészőből bejelentkezhet az iCloud.com webhelyre, beleértve a Safarit is az iOS 13+ és az iPadOS használatával. Régebbi iOS verziók esetén próbáljon meg bejelentkezni az icloud.com vagy a beta.icloud.com webhelyre egy harmadik féltől származó böngészővel, például a Chrome vagy a Firefox segítségével.

Kövesse ezeket a gyors tippeket, hogy iPhone vagy iPad készülékéről eljuthasson az iCloud bejelentkezési oldalára

 • Frissítsen iPadOS vagy iOS 13+ verzióra, hogy azonnali hozzáférést kapjon az Apple iCloud webhelyéhez a Safari vagy bármely más böngészőalkalmazás (Chrome, Firefox stb.) Használatával.
  • Az iPadOS teljes mértékben támogatja az asztali webhelyeket és alkalmazásokat, beleértve az icloud.com-ot is. Szóval fontolja meg az iPadOS frissítését, ha lehetséges - az iOS 13+ támogatja az iCloud webhelyének lecsupaszított verzióját is
 • Régebbi iOS verziók esetén próbáljon meg inkább egy harmadik féltől származó böngészőt ÉS ezt a webhely címét használni (ez az icloud.com béta verziója) - úgy tűnik, hogy a webhely betöltése sokkal hosszabb ideig tart, mint máskor, ezért legyen türelmes
 • Használja a Menü funkciót Asztali webhely kérése böngészőjéből, és keresse fel az iCloud béta webhelyét

Az iCloud alapjai

Ez a bejegyzés arra összpontosít, hogyan lehet bejelentkezni az iCloud.com webhelyre iPhone-ján, iPad-jén vagy iPod-ján olyan böngészővel, mint a Safari.

Ha azonban még nem ismeri az iCloud alkalmazását, vagy nem ismeri az Apple iCloud szolgáltatását, javasoljuk, hogy olvassa el az iCloudra történő regisztrációról szóló cikkünket. És megtanulhatja, hogyan állítsa be az iDevice-en.

 • Hogyan regisztrálhat az iCloud szolgáltatásra
 • Az iCloud beállítása

Hozzá kell férnie csak az iCloud-fájljaihoz?

 • IOS 11-es vagy újabb verziójú iPhone-on, iPad-jén vagy iPod touch-ján elérheti fájljait a Fájlok alkalmazás
 • IOS 9 vagy iOS 10 rendszeren keresse meg az összes fájlt a iCloud Drive alkalmazás

Jó hír az iPadOS-t használó iPad-ek számára! Az iPadOS teljes mértékben natív módon támogatja az icloud.com webhelyet

Az Apple frissítette a Safari iPadOS rendszert, hogy az iPad Safari asztali szintű böngészési élményt nyújtson. Ez azt jelenti, hogy az iPadOS alkalmazással az iPad webhelyeinek asztali verzióit kapja, beleértve az icloud.com webhelyet is.

Emberek, hogy frissítette iPadjeit iPadOS-ra mostantól bármilyen megoldás és akadály nélkül elérhetik az icloud.com webhelyet. Ennek oka a Safari kibővített szerepe az iPadOS-ban. Amikor az iPadOS + használatával beírja az icloud.com címet URL-jére iPadjén, automatikusan az icloud.com asztali webhelyre irányítja!

Az icloud.com az iPhone 13 és iOS 13+ operációs rendszerrel rendelkező iPod készülékeken is működik; amikor azonban beírja az icloud.com címet, az icloud felület csak a Fotók alkalmazás, a Jegyzetek alkalmazás, az iPhone keresése és a Fiók beállításaiig lesz lefejtve.

Így érheti el az icloud.com oldalt iPad-jén az iPadOS + alkalmazással

 1. Nyissa meg a Safarit vagy a kívánt böngészőt
 2. Begépel icloud.com (vagy a beta.icloud.com) URL-címként (iPadOS-os iPad-en, ha beírja az icloud.com webhelyet, automatikusan átirányítja a teljes iCloud-webhelyre)
 3. Az előugró ablak megkérdezi, hogy be akar-e jelentkezni az iPad-en használt Apple ID-vel (iPadOS és iOS 13+ esetén a Bejelentkezés az Apple szolgáltatással).
  1. Koppintson a Folytatni ha be akar jelentkezni az Apple azonosítóval, és megerősíti személyazonosságát az Arcazonosítóval, az Érintésazonosítóval vagy a készülék jelszavával
  2. Koppintson a Használjon különböző Apple ID-t másik Apple ID azonosítóval történő bejelentkezéshez és Apple ID azonosítóval és jelszóval történő bejelentkezéshez
 4. Ha nem látja az előugró ablakot, csak jelentkezzen be Apple ID-jével és jelszavával
 5. Adja meg a kéttényezős hitelesítési kódot, ha kéri - az Apple elküldi ezeket a kódokat az egyik regisztrált eszközének, beleértve a Mac-eket is. Ha nem kapta meg a kódot, koppintson a ikonra nem kapott ellenőrző kódot. Ezután válasszon a lehetőségek közül kód újraküldése, küldje el az egyik telefonszámok társítva az Apple azonosítójához, vagy több lehetőség azoknak az embereknek, akik nem férnek hozzá az előző lehetőségekhez.
 6. Ha először jár ezen a webhelyen ezen az eszközön és a böngészőben, akkor a rendszer megkérdezi, hogy megbízik-e ebben a böngészőben
  1. Koppintson a Bizalom (az alapértelmezett) elfogadni. Miután elfogadta, a következő bejelentkezéskor nem kérünk ellenőrző kódot
  2. Választ Ne bízzon ha ez nem az Ön készüléke, vagy ha nem akarja menteni a megbízhatósági beállításokat
  3. Koppintson a Nem most ha nem akar semmilyen bizalmi döntést hozni
 7. Megnyílik Apple ID- és iCloud-fiókja, amely hozzáférést biztosít az ugyanazokhoz a beállításokhoz és alkalmazásokhoz, mint az iCloud asztali verziója, beleértve a fiókbeállításokat is
 8. A kijelentkezéshez koppintson a nevére, és válassza a lehetőséget Kijelentkezés

Az icloud.com elérése iPhone vagy iPod touch készüléken az iOS 13 + alkalmazással

 1. Kövesse ugyanazokat a lépéseket, mint a fent felsorolt ​​iPad esetében az iCloud webhely URL-jével (használja az icloud.com vagy a beta.icloud.com oldalt)
 2. Miután bejelentkezett Apple ID azonosítójába, megjelenik az icloud felület csupasz változata, amely hozzáférést biztosít a Fotókhoz, a Jegyzetekhez, az Emlékeztetőkhöz és a Saját iPhone-hoz, valamint a fiókbeállításokhoz.

Ha teljes ic-csomagját szeretné elérni az icloud.com webhelyen, iPadre vagy számítógépre van szüksége. Jelenleg nincs megoldás a teljes alkalmazáskészlet iPhone-ra vagy iPod-ra történő letöltéséhez.

Bejelentkezhetek az iCloud-ba iPad-en, iPhone -imon vagy iPod-on régebbi iOS-verzióval?

Nagyon könnyű belépni az iCloud.com-ba az iPadOS, az iOS 13 + vagy a számítógép bármely böngészőjével (PC vagy Mac). De ez nem így van az Apple iOS 12-es vagy régebbi verzióját használó iDevice-jeihez.

Nyilvánvaló, hogy az Apple nem lát valódi okot az iCloud-fiókba való bejelentkezéshez iOS-eszközéről egy régi iOS-verzióval. Úgy gondolják, hogy már hozzáfér az iCloud-fiók összes tartalmához iOS-eszközén.

Mint említettük, az Apple nem az iCloud.com weboldalt tervezte mobileszközökhöz. De az Apple termékeknél szinte mindig vannak megoldások. És szerencsére van néhány ilyen ujjunk itt az Apple ToolBoxban, akik csak megteszik a trükköt!

Az Apple korlátozza az iCloud.com elérését az iOS korábbi verzióiban

Az olvasók azt mondják nekünk, hogy amikor iPhone-jukon elérik az iCloud webhelyét, meglátják a Find My iPhone bejelentkezési oldalt. Vagy folyamatosan kék töltősávot mozgatnak balról jobbra anélkül, hogy bármikor betöltenének tartalmat.

Sajnos azoknak az embereknek, akik nem tudnak (vagy nem akarnak) frissíteni iPadOS vagy iOS 13+ rendszerreAz iCloud.com nem érhető el egyszerűen a Safari használatával, de vannak megoldások más, harmadik féltől származó böngészők használatával!

Tehát hogyan tudok bejelentkezni az iCloud-ba iPhone -imon, iPad-en vagy iPod-on bármilyen iOS-verzióval?

Jelenleg, amikor megnyitja az iCloud webhelyét (icloud.com) bármely böngészővel, beleértve a Safarit is, csak az iCloud -Find My iPhone oldalt látja.

Tehát hol a fene az a lehetőség, hogy bejelentkezzen és bejelentkezzen az iCloud.com webhelyre? És miért nincs bejelentkezési lehetőség?

Az alább felsorolt ​​lépések működhetnek, vagy nem működnek. Úgy tűnik, hogy nincs ríme vagy oka annak, hogy miért dolgoznak egyik nap, a másikon nem. De soha nem árt megpróbálni! Ne feledje, hogy az Apple következetlen az iCloud.com elérésének engedélyezésében.

Adj egy képet az iCloud webhelyének bétaverziójáról

Néhány olvasó azt is megállapította, hogy ez az iCloud béta webhely minden típusú eszközön (iPhone, iPad és iPod) működött, még akkor is, ha még nem frissítették iOS 13 vagy iPadOS rendszerre. Csak akkor működött, ha harmadik féltől származó böngészőt használ, mint például a Chrome, a Firefox stb.

Ez még egy régi iPad-en is működött, iOS 10.3.3-mal, a Desktop Mode és a Chrome helyett a Safari helyett!

Úgy tűnik, hogy ennek a béta webhelynek a betöltése sokkal tovább tart, és gyakran többször is meg kell próbálnia, hogy működjön!

És sajnos jelenleg ez az iCloud béta webhely nem mindig működik. Amikor megpróbálja betölteni a béta icloud URL-t, gyakran újra átirányítja a Find My szolgáltatásba.

Próbálja ki Asztali módot

Az asztali mód a mobil iCloud bejelentkezési megoldás!

Ezt úgy oldja meg, hogy az iCloud.com webhelyre jut el iPad-en, iPhone-on, iPod-on, sőt, Android-eszközén is a „“ nevű böngésző funkció használatával.Asztali webhely kérése.” Valamilyen oknál fogva úgy tűnik, hogy a Safari-n kívüli Böngészők használata lehetővé teszi a gyors hozzáférést az iCloud webhelyéhez.

Tehát ha szabad hely engedi, töltsön le új böngészőt iPhone-jára vagy egy másik iDevice-re. A Chrome, a Firefox vagy a Dolphin jó választás. Vannak más böngészők is, csak nézze meg az alkalmazásboltban a böngészőbeállításokat - és feltétlenül nézze meg először a véleményeket.

Hogyan lehet bejelentkezni az iCloud webhelyére iPhone, iPad vagy iPod asztali móddal

 1. Nyissa meg a Safari, a Chrome, a Firefox vagy a harmadik féltől származó más böngészőt asztali mód
 2. Írja be az icloud.com vagy a beta.icloud.com címet az URL címsorába
 3. Ha az URL az icloud.com/find fájlra változik, távolítsa el a / find URL-ből és frissítse az oldalt
 4. Légy türelmes, egy kis időbe telik a betöltés!
 5. Kétfaktoros hitelesítéshez írja be az ellenőrző kód másik eszközre küldte
 6. Ha szükséges Bízzon a böngészőben eszközén
 7. IPad esetén az iCloud-információknak ugyanazokkal a lehetőségekkel kell megjelenniük, mint az asztali verzió
 8. IPhone és iPod készülékek esetén az iCloud-információi csak a Fotók, a Jegyzetek, a Saját keresés alkalmazásra és a fiókbeállításokra korlátozódnak

Példa a Chrome-mal: Hogyan érhető el az iCloud.com

 1. Nyissa meg a Chrome-ot
 2. Látogatás icloud.com vagy beta.icloud.com
 3. Érintse meg a Beállítások menüt (3 pont a képernyőn jobbra)
  1. Válassza a menüpontok közül az „Asztali webhely kérése” lehetőséget
  2. Ha az asztali verzió nem jelenik meg, írja be újra az icloud.com vagy a beta.icloud.com címet az URL címsorába
 4. Jelentkezzen be az asztali verzióba Apple ID-jével, mint általában

Az asztali mód megtekintése további böngészőkben

 • Firefox esetén érintse meg a hárompontos Művelet menüt
 • A Dolphin esetében érintse meg a fogaskerék ikont, majd a beállítások gombot, és váltson az Asztali mód lehetőségre

Asztali webhelyek igénylésének hátránya

Az asztali webhelyek általában nem reagálnak a mobileszközök képernyőire, vagyis a képernyő elrendezésének beállításához görgetnie kell az eszköz képernyőjén. Egyesek számára az is lehet, hogy túl kicsi az olvasáshoz.

Ha úgy találja, hogy ez az eset áll fenn, állítsa iPhone vagy iPod készülékét fekvő módba. Ezután érintse meg a képernyőt a nagyításhoz és a szükséges görgetéshez.

Lehet, hogy üzenetet is kap az Apple-től, hogy a böngészője nem támogatott.

Ha ezt az üzenetet látja, próbáljon meg egy másik böngészőt, vagy inkább használja a beta.icloud.com webhelyet.

Üdvözlő képernyőt vagy iCloud Find My képernyőt lát?

Ha böngészője az iCloud böngésző bejelentkezési képernyője helyett üdvözlő URL-t vagy iCloud-Find My iPhone képernyőt mutat be, akkor először ellenőrizze, hogy az Asztal módot használja-e a böngészőhöz. Ezután próbáljon meg frissíteni egy URL-t úgy, hogy megérinti és lenyomva tartja a Frissítés szimbólumot a böngésző URL-címsorában. Vagy próbálkozzon a böngésző frissítési módszerével az asztali webhely megjelenítéséhez.

Előfordulhat, hogy újra be kell írnia az URL-t a címsorba.

Ennek a műveletnek meg kell nyitnia az iCloud böngészője bejelentkezési oldalát.

Szeretne bejelentkezni az icloud.com webhelyre Android-eszközzel?

Próbáljon meg ugyanúgy bejelentkezni az iCloud-ba, mint az iOS 13, egyszerűen beírva URL-jéül az icloud.com (vagy a beta.icloud.com) címet. Az Android-eszközök hozzáférnek a Fotók, a Jegyzetek, az Emlékeztetők és a Saját iPhone kereséshez, valamint a fiókbeállításokhoz

Ha ez nem működik, kérje meg az icloud.com (vagy a beta.icloud.com) asztali verziójának kérését Android böngészőjével.

Miért még a Bother is bejelentkezik az iCloud.com webhelyre?

Az iCloud-fiókja tartalmazza azt, ami a mobil életében a legfontosabb. Ilyenek például a névjegyek, a Files alkalmazás vagy az iCloud meghajtó, fotók, jegyzetek, emlékeztetők, naptár, levelek, és ami a legfontosabb a biztonsági másolatok.

Az iCloud pedig megosztja ezeket az információkat az összes eszközén, beleértve az iDevice-eket és a számítógépeit is.

 • Az iCloud.com webhelyre történő bejelentkezéssel megtekintheti és módosíthatja az iCloud-fiókjában tárolt információkat
 • Amikor böngészővel jelentkezik be az iCloud.com webhelyre, több iCloud-fiókot is ellenőrizhet. Még azokat az iCloud-fiókokat is ellenőrizheti, amelyek nem kapcsolódnak az iPhone-jához és más iDevices-hez
 • Az Apple lehetővé teszi az iDevices számára, hogy csak EGY iCloud-fiókot (és Apple ID-t) kapcsoljon össze az eszközével. Tehát ennek a böngészőalapú módszernek a használatával hozzáférést kap minden iCloud-fiókjához. Ez azt jelenti, hogy fényképeket és egyéb információkat áthelyezhet a fiókok között!
 • És miközben be van jelentkezve az iCloud.com webhelyre, bármely iCloud.com alkalmazást használhat. Az Ön által végrehajtott módosítások és frissítések automatikusan tárolódnak és naprakészek lesznek az összes csatlakoztatott eszközön

De az Apple nem teszi egyszerűvé az iCloud-fiókok ellenőrzését iPhone és iDevices mobil böngészőinkben!

Nincs idő? Nézze meg gyors videó tippjeinket

A nagy kép gyors elkészítéséhez nézze meg az Apple ToolBox videónkat arról, hogyan kell bejelentkezni az iCloud.com webhelyre iPadjéről, iPhone-járól és más iDevice-ről!

Küldje el az Apple-nek visszajelzését!

Ha nem tetszik ezeknek a változásoknak az iCloud.com webhelyen, és úgy találja, hogy ez nehézkessé teszi az iDevices használatát, fontolja meg a hangjának hozzáadását azáltal, hogy az Apple-nek a felhasználói visszajelzést ezen a linken keresztül adja meg: Visszajelzés az Apple iCloud szolgáltatásairól, ideértve az iCloud.com-ot is

Dobjon nekünk egy sort

A böngészőből az iCloud.com webhelyre történő bejelentkezés legnagyobb előnye, hogy több iCloud-fiókot is ellenőrizhet. ÉS ellenőrizheti az iPhone-jához és más iDevices-hez kapcsolódó és nem kapcsolt fiókokat.

Az iDevices lehetővé teszi, hogy csak EGY iCloud-fiók (és Apple ID) csatlakozzon az eszközhöz. Tehát egy böngésző használata az iCloud-fiókok eléréséhez elősegíti a fényképek és egyéb információk áthelyezését számlák között!

Remélem, ez a tipp segít. Mondja meg nekünk a megjegyzésekben, ha van más módja az iCloud.com webhelyre való bejelentkezéshez az iDevices szolgáltatásból.

Legutóbbi hozzászólások