Hogyan működjön a Hangjegyzetek az Apple Watch-on

Az Apple bemutatta az Apple Watch megszokott Voice Memo alkalmazását, amely a watchOS 6-tal kezdődik. Ezzel a Voice memo alkalmazás már elérhető az iPhone, iPad, Mac és Apple Watch készüléken. Az Apple Watch hangjegyzetei rendkívül egyszerűvé és kényelmessé teszik a gyors felvételt anélkül, hogy ki kellene vennie az iPhone készülékét. Ez különösen akkor hasznos, ha rövid jegyzetet próbál készíteni magának, hogy később ne felejtse el.

Ebben a rövid cikkben azt vizsgáljuk meg, hogyan hozhat létre, nevezhet át és törölhet egyszerűen hangjegyzeteket az Apple Watchról, ha a watchOS 6 vagy újabb rendszert használja.

Összefüggő:

  Hozzon létre hangjegyzetet az Apple Watch-on 3 egyszerű lépéssel

  Új hangjegyzet létrehozása a Watch-on ugyanolyan egyszerű, mint iPhone-ján. A kezdéshez indítsa el az új Hangjegyzet alkalmazást az Apple óráján, és érintse meg a rögzítés gombot (nagy piros kör).

  Hangjegyzetek indításához használhatja a Sirit is az Apple Watch-on. „Hé Siri Hangjegyzetek indítása’Megteszi a trükköt.

  A hangjegyzet elérése és létrehozása az Apple Watch-on rendkívül egyszerű.
  • Indítsa el a Hangjegyzet alkalmazást az Apple Watch-on
  • A felvételt a Felvétel gombra kattintva kezdheti meg
  • Használja a „Stop” gombot a felvétel befejezéséhez
  • Új hangjegyzetét a „Felvétel” előtaggal menti

  Nevezze át hangjegyzetét a Diktálás vagy a Irkálás használatával

  Lehet, hogy a „Felvétel” vagy a „Felvétel 2” és így tovább nem a legjobb név az imént létrehozott hangjegyzetnek. Rendkívül könnyű átnevezni a hangjegyzetet, miután elkészült a felvétel. Az új Hangjegyzet átnevezéséhez használhatja a Diktálás vagy az Írás funkciót az Apple Watch-on.

  A Hangjegyzetek átnevezéséhez az Apple Watch-on,

  • Érintse meg az imént létrehozott „Hangfelvétel” nevet.
  • Koppintson ismét a „Felvétel” elemre ezen az áttekintő képernyőn
  • Ezután válassza a Diktálás vagy a firkálást ezen a Név szerkesztése képernyőn az átnevezéshez
  • Ha elkészült, koppintson a Kész gombra

  Ez az. Az Apple Watch hangjegyzetét az alapértelmezett névről átnevezi a létrehozott névre.

  Hangjegyzet törlése az Apple Watchról

  Az Apple óra hangjegyzetének törléséhez érintse meg a képernyő jobb alsó sarkában lévő három pontot, amikor egy felvételt ellenőriz. Ezután érintse meg a „Törlés” gombot a Hangjegyzet végleges eltávolításához.

  Ne feledje, hogy ezzel véglegesen eltávolítja a Hangjegyzetét.

  A hangjegyzetek szinkronizálódnak az összes többi Apple-eszközével? Feltételezhetjük, hogy a hangjegyzeteid végül szinkronizálódnak az összes eszközödön, de a mai napig nem láttunk olyan beállításokat, amelyek elősegíthetnék ezt.

  A watchOS 6 bétaverziójában az iCloud Sync ideiglenesen le van tiltva, és nincsenek beállítások az iCloud szinkron kézi bekapcsolásához. Szorosan figyelemmel kísérjük ezt a funkciót, mivel az Apple további változásokat hajt végre.

  Szóval, maradj velünk!

  Felhívjuk figyelmét, hogy a watchOS 6 használatához iPhone 6s vagy újabb operációs rendszer szükséges iOS 13 vagy újabb verzióval, valamint a következő Apple Watch modellek egyikével:

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

  Mi a véleményed a Hangjegyzetek alkalmazással kapcsolatban? Jelenleg rendszeresen használja iPhone-ján? Szeretnénk hallani gondolatait az alábbi megjegyzéseken keresztül.

  Legutóbbi hozzászólások