Hogyan lehet visszaminősíteni az iOS 9.3-ról az iOS 9.2-re

Frissítés: Az Apple bejelentette, hogy hivatalos iOS 9.3 firmware-jüket ma később nyilvánosságra hozzák. Ha alkalma nyílik a frissítés megszerzésére, de valamilyen oknál fogva nem elégedett vele, a következő módszerekkel állíthatja vissza a korábbi iOS verziót.

Bár az iOS 9.3 sok jó funkcióval kecsegtet, a 9.2-hez kapcsolódó problémák rossz ízt hagynak a szánkban. Sokan vagyunk, akik még mindig felépülnek a 9.2-es frissítéssel kapcsolatos wi-fi problémákból, akkumulátor-lemerülési problémákból stb. Úgy tűnik, hogy az iOS 9.3 többnyire jól tartja magát a teljesítmény terén. A felhasználói felület késése meglehetősen csökkent, és a reflektorfényben történő keresés minden alkalommal megnyílik, lassítási problémák nélkül. Azok az emberek, akik rendelkeznek az iPhone 6S Plus készülékkel, valóban láthatják a sebességbeli különbséget, mivel a 3D-s animációk meglehetősen simaak. A részvényalkalmazások körében több beépített biztonsági funkció is található, különös tekintettel a Notes-ra. Az Éjszakai műszak beállítása mindenképpen nagy szükség, amint azt tegnapi cikkünkből láthatja.

Ha azonban problémákat tapasztal az iOS 9.3 Beta alkalmazásával kapcsolatban, mivel még többet lát az iPhone, iPod touch vagy iPad problémáival, akkor itt állíthatja vissza az iOS 9.2 verzióra való visszaváltást, és várja meg, amíg a 9.3 nyilvános kiadás megjelenik.

Ha úgy gondolja, hogy az iOS 9.3 nem az Ön számára készült, akkor ez a bemutató végigvezeti Önt az iOS 9.2 verzióra való visszalépéshez az iTunes használatával Mac vagy Windows rendszeren.

Hogyan lehet visszaminősíteni az iOS 9.3-ról az iOS 9.2-re

Mielőtt elkezdenénk, érdemes biztonsági másolatot készítenie eszközéről. Ez csak annak biztosítására szolgál, hogy ha valami rosszul történt a leminősítés során, akkor bármikor visszatérhet a normál iOS 9.3-ra, anélkül, hogy elveszítené az alkalmazásokat, képeket és egyéb adatokat.

IPhone vagy iPad biztonsági másolatának létrehozásához egyszerűen lépjen a Beállítások> iCloud menüpontba. Itt kiválaszthatja azokat az egyes adatokat, amelyeket fel kíván venni a biztonsági másolatba. Amint ezt félreállítja, induljunk a leminősítéssel.

  1. Töltse le az Újraindítást, hogy iPhone-ját helyreállítási módba állítsa
  2. Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét egy számítógéphez, és indítsa el az iTunes alkalmazást
  3. Kattintson a gombra visszaállítás az iTunes felugró ablakban
  4. Kattintson a gombra Visszaállítás és frissítés
  5. Az iOS 9.2 frissítőn válassza a Tovább lehetőséget
  6. Vállalja a leminősítés megkezdését

Ez a folyamat általában 15-20 percet vesz igénybe, ezért kérjük, legyen türelmes, és ne szakítsa meg. Miután iPhone vagy iPad készüléke visszaállt az iOS 9.2-re, újra látnia kell, hogy a normál módon fut.

Egyébként arra kértem, hogy készítsen biztonsági másolatot az iOS-eszközről korábban, és remélem, hogy megtette, mert a készülékén jelenleg csak egy tiszta iOS 9.2-es firmware látható. Más szavakkal, csak részvényalkalmazások érhetők el, semmi más.

A biztonsági másolatot úgy töltheti be, hogy visszatér az iTunes alkalmazásba, és kiválasztja Helyreállítás ebből a mentésből. Válassza ki az archivált biztonsági másolatot, amelyet korábban készített, mielőtt frissítene az iOS 9.2-re.

Legutóbbi hozzászólások