Az Apple Watch Mic nem működik? Úszás után?

Szóval belefutottam a hibás Apple Watch mikrofonba, ami nem működik, és egyáltalán nem vagyok boldog. Az egyik legnagyobb oka annak, hogy megvásároltam az Apple Watch Series 4-et (vagy másoknak, a 2. vagy annál magasabb sorozatot), a vízálló kialakítása.

A víz közelében élni azt jelenti, hogy az órámmal szeretnék úszni, és rögzítenem kell az összes vízi edzésemet a köröktől, a nyílt vízi úszástól és akár egy kis szörfözésig is az úszás edzésének követésével. És szeretem, szeretem, szeretem, hogy a watchOS-szal valójában megmutatja az egyes stroke stílusok lebontását - olyan klassz!

És most észleli, amikor pihen, így most kézzel szüneteltetheti az úszási edzéseket - fantasztikus! Az Apple órái még az úszás hasításait és készleteit is kiszámítják.

De néhány nappal ezelőtt, miután kijöttem a medencéből keddi úszásomból, amikor megpróbáltam használni a Sirit, nem volt hangfelismerés. És rájöttem, hogy az Apple Watch mikrofonja nem működött. Óh ne!

Azonnal felpörgettem az óra számlapjának aljára, kinyitottam a Vezérlőközpontot, és megérintettem a Vízzárat, hogy manuálisan ürítsem a vizet. Nincs szerencse.

Szóval kétségbeesésemben egyik napról a másikra feltöltöttem, hagytam megszáradni. És abban a reményben reménykedett, hogy ez a mikrofonkérdés csak átmeneti hiba volt az egyébként dicsőséges órában.

De nem megy. Másnap reggel az Apple Watch mikrofonom még mindig nem működött. Szóval megpróbáltam egy ruhával megszárítani az átkozott dolgot, és még mindig semmit. Ó, mit csináljon egy lány?

Az Apple Watch mikrofon nem működik úszás, fröccsenés vagy edzés után?

Oké, így gyorsan megtanulom, hogy nem vagyok egyedül.

Nagyon sok iFolk odakinn tapasztalja ugyanezt a problémát.

Egyesek számára az Apple Watch mikrofonjaik egy hosszú nap után leállnak a vízen és a vízen kívül. Mások azonban arról számolnak be, hogy csak a derékig nem mélyebb vízben fröccsenés okozhatja a mikrofon hibás működését. A legtöbbnek hasonló tünetei vannak - nincs Siri.

Más olvasók azt tapasztalják, hogy a mikrofonok hirtelen nem működnek nagyon izzadt edzések után (Hot Yoga), vagy egyszerűen öblítik a kezüket edzés után. Tehát mi ad?

Állítólag ez a dolog vízálló!

Ígéretek, ígéretek

Amikor az Apple bemutatta az Apple Watch Series 2-t, a legnagyobb hangsúly az volt, hogy hibátlanul működik a vízben, és kifinomult gyorsulásmérőjével nyomon követi az összes úszási edzésünket.

Vegye figyelembe, hogy az Apple Watch Series 1 és az Apple Watch (1. generáció) egyáltalán nem alkalmas úszásra, így ha egy korai Apple Watch modellt használ, egyszerűen ne!

A Watch Series 2+ állítólag 50 méter mély vízig ellenáll - édes vagy sós vízben (50 méteres vízállósági besorolás az ISO 22810: 2010 szabvány szerint).

Tömítések és vízálló ragasztók sokasága adja az órának ezt a Vízzárat.

A finom nyomtatás

Az apró betűket alaposan szemügyre véve az Apple valójában elfordul az 50 méteres követeléstől.

Ehelyett tisztázzák, hogy mind az Apple Watch Series 2+

„Az Apple Watch Series 2, az Apple Watch Series 3 és az Apple Watch Series 4 használható sekély vízi tevékenységekhez, például úszáshoz a medencében vagy az óceánban. Az Apple Watch Series 2, az Apple Watch Series 3 és az Apple Watch Series 4 azonban nem használható búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy más olyan tevékenységekhez, amelyek nagy sebességű vizet vagy sekély mélység alatti merülést tartalmaznak. „

A további felelősség kizárása mellett is az általam végzett tevékenységek és a többiek a problémákról jelentenek sekély mélységben.

Az Apple Watch mikrofon nem működik? Néhány tipp

A legelső próbálkozás az, hogy a Digital Crown segítségével felszabadítja és eltávolítja a vizet a haptikán és a rezgésen keresztül, hogy a maradék vizet elűzze.

Ez a víz eltávolítására szolgál a hangszóróból, de mi a fene, érdemes kipróbálni.

Figyelmeztető mese

Keményen csábító, ne tegyen semmit az Apple Watch mikrofon portjába, és ne rázza meg az óráját a maradék víz eltávolításához!

Az Apple figyelmeztet bennünket arra is, hogy a sűrített levegő, az ultrahangos tisztítás és a külső hőforrások potenciálisan károsodást okozhatnak, ezért ezeket nem szabad az Apple Watchdal együtt használni.

Távolítsa el a vizet az Apple Watch hangszóróból

 1. Csak az úszás vagy az edzés után
  1. Forgassa el a digitális koronát a képernyő feloldásához és az Apple Watch vízmentesítéséhez
   1. Hangokat hall és rezgéseket érez - ez normális
   2. Némi víz kijöhet a csuklójára vagy más helyre
 2. Bármikor
  1. Kézzel tisztítsa meg az Apple Watch vizet
   1. Húzza felfelé az óra számlapjának alját a Vezérlőközpont megnyitásához
    1. Koppintson a Vízzár elemre
    2. Forgassa el a digitális koronát a képernyő feloldásához és a víz megszabadításához a hangszóróról
 3. Egyes emberek azt mondják, hogy a vízkivetés többszöri végrehajtása (például 20x vagy több) végül megtisztította az összes vizet a mikrofonjairól, és minden ismét normálisan működött. De hé, nem akarom, hogy ezt minden egyes úszás után meg kell tennem!

Menjen az Old School-ba törölközővel és leállási idővel

 • Néhány úszó esküszik a törölközőjére! Csak nyomja meg néhányszor az Óráját óvatosan a törölközőjével, majd tartsa távol a csuklójától, hogy körülbelül egy órán át kiszáradjon
 • Ne hagyja az óráját száradni a napon! Ez nem-nem. Tartsa árnyékban - a kellemes és gyengéd szellő még jobb

Módosítsa az egyes órabeállításokat

 • Állítsa vissza az Apple Watch beállításait
  • Az Apple Watch alkalmazásban nyissa meg a Beállítások alkalmazást a kezdőképernyőn
   • Menj Általános> Visszaállítás
   • Koppintson aAz összes tartalom és beállítás törlése

A visszaállítás befejezése és az Apple Watch újraindítása után újra párosítania kell az Apple Watch-ot az iPhone-nal - nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-on. Kövesse az iPhone-on és az Apple Watch-on látható utasításokat.

Állítsa be a Siri beállításait

 1. Beállítások> Általános> Billentyűzet
  1. Ellenőrizze, hogy a Diktálás engedélyezése be van-e kapcsolva
 2. Beállítások> Képernyőidő> Tartalmi és adatvédelmi korlátozások> Engedélyezett alkalmazások vagy régebbi iOS esetén: Beállítások> Általános> Korlátozások
  1. Ellenőrizze, hogy a Siri és a diktálás megengedett-e, és a Siri és a diktálás nincs-e korlátozva
 3. Beállítások> Siri és keresés vagy régebbi iOS esetén: Beállítások> Általános> Siri
  1. Tiltsa le a Sirit
  2. Várjon 20-30 másodpercet
  3. Engedélyezze újra a Sirit
  4. Újrakezd

Ha valami nem működik megfelelően, az Apple mindig javasolja a sértő eszköz újraindítását.

Tehát próbáld újraindítani az Apple Watch-ot és a párosított iPhone-t

 1. Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást
  1. Kapcsolja ki az Apple Watch funkciót az oldalsó gomb lenyomásával és nyomva tartásával, amíg a csúszkák megjelennek, majd húzza jobbra a Kikapcsolás csúszkát
  2. Kapcsolja vissza az Apple Watch funkciót az oldalsó gomb lenyomásával, amíg meg nem jelenik az Apple logó
 2. Indítsa újra a párosított iPhone-t
  1. IPhone X vagy újabb rendszeren: tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
  2. Otthoni gombbal rendelkező iPhone készülékeken: tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
  3. A készülék kikapcsolásához húzza a csúszkát, és miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldal / felső / bekapcsológombot újra, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  4. Az iOS 11 és újabb rendszereken indítsa újra a (z) használatát Beállítások> Általános> Leállítás

Ha nem tudja kikapcsolni az Apple Watch alkalmazást, vagy ha a probléma továbbra is fennáll, próbáljon meg kényszerített újraindítást.

Kényszerítse az Apple Watch újraindítását

 1. Tartsa lenyomva egyszerre az oldalsó gombot és a Digital Crown legalább tíz másodpercig, amíg meg nem jelenik az Apple logó

A digitális korona elakadt vagy nem mozog?

Ha az Óra digitális koronája nem mozog, és ennek következtében nem tud vizet kitisztítani a hangszóróból (és talán másutt is), próbálja meg a következőket.

Fix Stuck Digital Crown

 1. Tartsa a Digital Crown-t enyhén folyó, meleg, friss víz alatt egy csapból 10-15 másodpercig
  1. Nincsenek szappanok és egyéb tisztítószerek
 2. Forgassa és nyomja meg folyamatosan a Digitális Koronát, amikor a víz átfut a korona és a ház közötti kis résen
 3. Szárítsa meg Apple Watch-ját nem dörzsölő, szöszmentes tisztítókendővel

A vízállóság idővel elhalványul!

Az Apple arra is figyelmeztet, hogy az összes Watch sorozat esetében vízállósága idővel csökkenhet.

És sajnos nincs mód ellenőrizni, mielőtt a probléma bekövetkezne.

Ha Apple Watch-ját csúcsminőségben szeretné tartani, ügyeljen arra, hogy elkerülje mindazt, ami gátolja vízállóságát.

Ezek befolyásolhatják az Apple Watch vízállóságát. Próbáld elkerülni ezeket

 • Az Apple Watch és hasonló eldobása
 • Az Apple Watch szappannal vagy szappanos vízzel való kitétele még zuhanyozás, fürdés vagy kéz- vagy edénymosás közben is
 • Parfüm, oldószerek, mosószer, savak vagy savas ételek, rovarriasztó szerek, testápolók, fényvédő krém, olaj vagy hajfesték használata az Apple Watch területén
 • A nagy sebességű vízi sportok, például a vízisízés - vegye le az óráját, mielőtt ilyen típusú tevékenységeket folytatna
 • Az Apple Watch viselése szaunákban, gőzfürdőben és hasonló meleg vagy párás környezetben

Végső cél - Apple támogatás

Ha semmi sem működött, ideje ellátogatni egy Apple Store-ba, vagy felhívni az Apple ügyfélszolgálatát. Remélhetőleg vásároltuk az Apple Care szolgáltatást, vagy az órára garancia vonatkozik. Az Apple lecseréli a problémát bemutató és garanciális órákat.

Ha a Watch nem elérhető, akkor az egyik olvasónak sikerrel járt a kanál használata. Az Apple azonban azt tanácsolja, hogy az Apple Watch tisztításához NE használjunk sűrített levegőt.

Tehát ezt saját belátása és veszélye szerint hajtsa végre!

Ez a bizonyos iFolk vett egy doboz sűrített levegőt, és nagyon óvatosan lőtte be az Apple Watch oldalán lévő nyílásokba.

Észrevette, hogy az eltávolította a törmeléket a nyílásokból. És valóban elkezdett működni a mikrofonja. Ez megint NEM AJÁNLJA az Apple-nek.

Csomagolás

Az én történetem a szomszédos Apple Store-ban fejeződik be, és egy találkozót egy helyi géniusszal. Tekintettel arra, hogy Kalifornia déli részén élek, nem én voltam az első, aki ezzel a problémával belépett.

Bár nem gyakori, de nem is ritka, különösen a lelkes úszók, szörfösök, valamint búvárlányok és srácok esetében.

Tehát ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az Apple ügyfélszolgálatával a diagnosztika futtatásához, vagy keresse fel a helyi Apple Store Genius sávját. Erre vannak oda.

Fiú örülök, hogy megvásároltam az Apple Care szolgáltatást!

A helyettes úton van, néhány nap alatt. Tekintettel arra, hogy ez a vízállóság új technika, az Apple Care mellett döntöttem, mivel rájöttem, hogy heti úszásaim csak problémákat okozhatnak.

Remélhetőleg a fenti tippekkel megoldotta problémáit, ha nem látogat el, vagy ütemez egy hívást az Apple ügyfélszolgálatánál. Megértésem szerint még akkor is, ha lejárt a garancia, az Apple csak összekapcsolhat, vagy kedvezményt kínál a cserére.

Legutóbbi hozzászólások