Az iCloud névjegyek nem frissülnek a MacBookokon, Hogyan javítsuk ki

Gondjai vannak azzal, hogy az iCloud-névjegyek nem frissülnek a MacBook vagy Mac számítógépen? Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Látjuk, hogy jó néhány olvasónk problémát jelent a kapcsolattartóival kapcsolatban, különösen a macOS frissítése vagy az elérhetőségre vonatkozó információk megváltoztatása után (például telefonszámok törlése és új számok vagy e-mailek hozzáadása).

Nézzünk szembe a tényekkel! Okostelefonjaink létfontosságú eszköz a kommunikációra mindenkivel, akit ismerünk és akivel találkozunk. Ki emlékszik már a telefonszámokra? Okostelefonjaink ezt a munkát használják helyettünk.

Következésképpen rendszeresen frissítenie kell a kapcsolattartói listáját, főleg azután, hogy bármilyen módosítást vagy frissítést hajtott végre a névjegyeken!

Sajnos nemrégiben felmerült néhány probléma az iCloud Contacts megfelelő szinkronizálásával. A probléma elsősorban az iCloud és a MacBook közötti névjegyek szinkronizálásával merül fel.

Ajánlott irodalom:

 • 7 tipp, amellyel a lehető legjobban kihozhatja iPhone kapcsolatait
 • Az iPhone kedvenc névjegyei nem működnek

Van néhány különböző javítás, de amelyik rendszeresen működött tovább, egy kis mély merülést igényel. Először át kell mennie az iCloud.com webhelyre. Innen exportálnia kell névjegyeit egy „vCard” -ba.

Az iCloud névjegyek nem frissülnek a MacBookon? Hozzon létre egy iCloud Contacts vCard-ot

A vCard egy digitális névjegykártya, amely az összes névjegyet tartalmazza, így újra feltölthetők. Ez valójában egy lépés, amelyet meg fogunk tenni a vCard létrehozása után.

A fájl helyi biztonsági mentéséhez az alábbiak szükségesek:

 1. Keresse meg az iCloud.com webhelyet
 2. Belépés
 3. Válassza a „Névjegyek” lehetőséget
 4. Az összes partner kiválasztásához nyomja meg a cmd + A billentyűkombinációt
 5. Koppintson a fogaskerék ikonra a bal alsó sarokban
 6. Válassza az „vCard exportálása…” lehetőséget

Egy új fájl jelenik meg a Letöltések mappában, és az elnevezése „Adam *** és 53 contacts.vcf” lesz. Ez a fájl rendkívül fontos, ezért fontos, hogy ne felejtsük el a helyet.

Figyelem: Mindenkit arra kérünk, hogy kapcsolattartói listája naprakész legyen, hogy ne veszítsen el semmilyen fontos információt.

Törölje az iCloud partnerlistáját

A következő lépés, amelyet meg kell tennie, az iCloud összes névjegyének törlése. Itt vannak a lépések:

 1. Keresse meg az iCloud.com webhelyet
 2. Belépés
 3. Válassza a „Névjegyek” lehetőséget
 4. Az összes partner kiválasztásához nyomja meg a cmd + A billentyűkombinációt
 5. Koppintson a fogaskerék ikonra a bal alsó sarokban
 6. Válassza a „Törlés” lehetőséget
 7. megerősít

Ahogy az várható volt, a teljes névjegyzéket eltávolítottuk, és most újrakezdheti. Miután törölte a névjegyeket az iCloud webkliensről, észreveszi, hogy eltávolítják őket az iPhone készülékéről is. Miután ez megtörtént, folytathatja.

Importálja az iCloud Contacts vCard kártyát

Az ok, amiért korábban létrehoztuk a vCard-ot, nem csak az volt, hogy az összes névjegyről helyi biztonsági másolatot készítsen. Ehelyett ezt a fájlt fogjuk használni az összes névjegy újbóli importálásához az iCloudba.

Íme a lépések, amelyeket meg kell tennie a névjegyek újbóli importálásához az iCloudba:

 1. Keresse meg az iCloud.com webhelyet
 2. Belépés
 3. Válassza a „Névjegyek” lehetőséget
 4. Koppintson a fogaskerék ikonra a bal alsó sarokban
 5. Válassza a „vCard importálása” lehetőséget
 6. Keresse meg a vCard fájlt
 7. Válassza ki a vCard fájlt
 8. Importálás

Ez néhány percet vesz igénybe, de látni fogja, hogy a különféle kapcsolattartói feltöltődnek az internetes kliensen. Kicsit tovább tarthat, hogy az összes névjegy újra megjelenjen a különféle mobileszközökön, beleértve a MacBookot is.

Ne féljen, mivel minden a háttérben működik az iCloud-kompatibilis eszközök megfelelő szinkronizálásához. Sajnos a folyamat befejeztével egy dolog hiányzik a névjegyzékből.

Ha egyedi kapcsolataid vannak egyedi képekkel, azokat eltávolítjuk. Miután újból importálta a névjegyeket, manuálisan frissítenie kell minden névjegyet egy megfelelő képpel.

Következtetés

Amint fentebb említettük, rendkívül fontos az összes eszközén naprakészen tartani a névjegyeket. Tehát, ha továbbra is problémákba ütközik, mindenképpen tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben, és mindent megteszünk, hogy segítsünk.

Ha talált egy másik megoldást erre a kérdésre, szóljon, és tudassa velünk!

Olvasói tippek

 • Próbálja ki ezt az olvasói tippet, és töröljön vagy különítsen el néhány fájlt a könyvtárából!
  • Zárja be a Kapcsolatok alkalmazást, ha az nyitva van
  • Lépjen a ~ / Library / Containers oldalra, és töröljön vagy különítsen el egy új asztali mappából bármit, amelynek neve a AddressBook (javasoljuk az izolálást és a törlést)
  • Használja a Finder felső menüjét Ugrás> Ugrás mappához
  • Ha nem találja felhasználói könyvtárát, olvassa el ezt a cikket
  • Lépjen a ~ / Library / ApplicationSupport oldalra, és töröljön vagy különítsen el egy új asztali mappából bármit, amelynek neve a AddressBook (javasoljuk az izolálást és a törlést)
  • Nyissa meg a ~ / Library / Preferences elemet, és töröljön vagy különítsen el egy új asztali mappából bármit, amelynek neve a AddressBook (javasoljuk az izolálást és a törlést)
  • Nyissa meg a ~ / Library / Cache mappát, és töröljön vagy különítsen el egy új asztali mappából bármit, amelynek neve a AddressBook (javasoljuk az izolálást és a törlést)
  • Nyissa meg a Mac rendszerbeállításait> iCloud, és törölje a jelölést a Névjegyek jelölőnégyzetből
  • Indítsa újra a Mac-et
  • Nyisd ki Rendszerbeállítások> iCloud újra, és ellenőrizze újra a Névjegyek jelölőnégyzetet
 • Rob felfedezte, hogy az Apple Watch-nak vannak olyan kapcsolatai, amelyek egyesülnek az iCloud és a Google / Gmail között. Ezeket a névjegyeket egyszerűen konvertálva vissza az iCloud-bejegyzésükkel megoldotta a problémát. Tehát adjon egy nagyszerű tippet!
 • Webböngészővel ellenőrizze, hogy minden névjegye szerepel-e az Apple ID / iCloud-fiókjában. Ezután az iCloud webböngésző verziójában keresse meg és nyissa meg az iCloud beállításait. A bal alsó sarokban a Speciális részben válassza a Névjegyek visszaállítása lehetőséget. Ebből a listából válassza ki a visszaállítani kívánt névjegyek biztonsági másolatát. Válassza a jobb oldalon a Visszaállítás lehetőséget, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat

Legutóbbi hozzászólások