Az automatikus iTunes Magazine-előfizetések lemondása

Valószínű, hogy ha elolvassa ezt a cikket, akkor gondolt arra, hogy lemondja a magazinok előfizetését az iTunes alkalmazással, de soha nem jutott el hozzá, vagy arra gondolt, hogy nyaraláskor képes lesz utolérni a múltbeli kérdéseket. Legtöbben rendelkezünk ilyen előfizetéssel, és enyhén bosszankodunk, amikor látjuk az Apple e-mailjét, miszerint az automatikus előfizetés megtörtént és számlánkat terhelték.

Ezek lehetnek az Apple zenei tagsága, újság-előfizetések, magazin-előfizetések vagy más online tagságok, amelyek automatikusan megújulnak.

Ha a vakációk eljöttek és elmúltak, és még mindig nem ért utol a múltbeli kérdések, itt öt egyszerű és egyszerű lépést kell követni annak törlése és a megtakarítás érdekében.

1. lépés. A kezdőképernyőn érintse meg a Beállítások, majd az iTunes és az App Store lehetőséget. Ha nem látja az alkalmazás és az iTunes áruházat a beállításain, akkor lehetséges, hogy engedélyezte a korlátozásokat, és meg kell változtatnia a korlátozásokat a Beállítások> Általános> Korlátozások.

2. lépés. A következő képernyőn érintse meg az Apple azonosítóját, majd az „Apple ID megtekintése” elemet. Kérjük, adja meg hitelesítő adatait a következő képernyőn.

3. lépés Görgessen lefelé, hogy megtalálja a FELIRATOKAT, majd érintse meg a Kezelés alatt.

4. lépés Ez felhozza az összes aktív előfizetését, és megérintheti azokat a folyóiratokat, amelyeknek kikapcsolja az automatikus megújítási beállításokat.

- 5. lépés Csúsztassa ki az Automatikus megújítás lehetőséget, és erősítse meg a következő képernyőn.

Ha Mac / Macbookot használ, kikapcsolhatja az automatikus megújítási lehetőségeket az iTunes> Fiókadatok beállításai menüpont megnyitásával, és ott kezelheti az előfizetéseket.

Ha nem lát előfizetéseket az iTunes alkalmazásban, és továbbra is terhelik, ellenőrizze, hogy a megfelelő Apple ID-vel van-e bejelentkezve. Van egy esély arra is, hogy esetleg közvetlenül a szolgáltatónál iratkozott fel, és nem az iTunes-on keresztül. Ebben az esetben az előfizetés lemondásához közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a tartalomkiadóval vagy az alkalmazásfejlesztővel.

iOS 12.1.4 / iOS 12.2 Az előfizetések kezelése az egyszerű módon

Ha az új iOS 12.1.4 vagy újabb rendszert használja, menthet magának néhány lépést az App Store-on keresztüli „Előfizetések kezelése” elérésével.

Federico Viticci először észrevette a Macstories-on, így könnyebben elérheti az összes előfizetését iPhone-ján.

Ne feledje, hogy tagsága megújul, ha nem kapcsolja ki az automatikus megújítást több mint 8 órával a megújítás dátuma előtt.

Tudjuk, hogy ez egy alapvető tipp, de a tavaszi takarítás szellemében úgy gondoltam, hogy jó frissítő lesz, ha újból megnézed előfizetésedet az automatikus megújítási módban, és csak azokat tartod meg, amelyeket teljesen szeretsz és rendszeresen olvasol.

Kérjük, a megjegyzéseken keresztül tudassa velünk egyéb tippjeit, amelyekkel rendszeresen kezelheti ezeket az előfizetéseket.

Legutóbbi hozzászólások