A legjobb iOS-alkalmazások, amelyek kompatibilisek az Apple CarPlay-vel

Ha járművében van Apple CarPlay, akkor tudja, mennyire hasznos lehet. És bár alapértelmezés szerint csomagolja az Apple natív alkalmazásait, sok olyan harmadik féltől származó, CarPlay-kompatibilis alkalmazás létezik, amelyek javíthatják az utazást vagy az ingázást.

Megjegyzés a CarPlay alkalmazások kezeléséről

A CarPlay-kompatibilis alkalmazásoknak technikailag automatikusan megjelennek az információs és szórakoztató rendszeren, miután telepítették őket az iOS-eszközre.

Összefüggő:

  • A CarPlay nem működik az iOS frissítése után, a javítás

Ha nem jelennek meg, vagy csak átrendezni szeretné az alkalmazások megjelenési sorrendjét, szerkesztheti CarPlay műszerfalát a csatlakoztatott iPhone-on.

  • Nyisd meg a beállításokat.
  • Görgessen lefelé, és érintse meg az Általános elemet.
  • Érintse meg a CarPlay elemet.
  • Válassza ki a szerkeszteni kívánt járművet. Általában a márka és a modell szerint kerül felsorolásra.

Most megjelenik egy példa a felhasználói felületről. A felület fekete részén található bármely alkalmazás aktív CarPlay alkalmazás, míg az alábbi fehér mezőben lévő alkalmazások inaktívak (és nem jelennek meg a CarPlay-ben). Innentől kezdve néhány dolgot megtehetsz a CarPlay felület szerkesztéséhez.

  • tudsz drag and drop alkalmazásokat átszervezni őket a tényleges CarPlay felületen.
  • Megérintheti a - ikon egy alkalmazás törléséhez a felületről.
  • Ha vissza szeretné adni őket, egyszerűen érintse meg a ikont + ikonra mellettük. Ha egy alkalmazás nem jelenik meg a CarPlay felületén, jó eséllyel egyszerűen deaktiválta.

A legjobb CarPlay alkalmazások

Az Apple weboldalán megtekintheti a CarPlay által támogatott alkalmazások teljes listáját. Az alábbiakban hét alkalmazás található, amelyek különösen népszerűek, hasznosak vagy egyszerűen jobbak, mint a natív társaik.

7. Waze

Lehet, hogy az Apple azon dolgozik, hogy javítsa az első féltől származó Maps alkalmazást, de még mindig vannak határozott előnyei a harmadik fél általi használatnak. Az iOS 12 megjelenésével pedig az Apple megnyitotta saját gépjármű rendszerét harmadik féltől származó navigációs alkalmazások előtt.

Sok ingázó a Wave mellett dönt, amely CarPlay-kompatibilis, és ennek néhány jó oka van. A Waze önmagában is nagyszerű navigációs alkalmazás. De speciális tulajdonságai - például az élő tömeges forgalmi információk - segítenek kitűnni.

Itt szerezheti be a Waze for iOS rendszert.

6. Spotify (vagy Apple Music)

Az utazás vagy az ingázás időtartamától függetlenül valószínűleg zenét hallgat. Hacsak nem egy kemény szívű rádiórajongó, a streaming platform valóban a megfelelő út. Ha rátérünk, két fő lehetőség van.

A Spotify a legnépszerűbb streaming platform a világon. Ez egyúttal CarPlay-kompatibilis is, ami nagyszerű, ha már használja. De érdemes megjegyezni, hogy a Siri a CarPlay-en nem támogatja a Spotify alkalmazást, vagyis hangutasításokkal nem lesz képes irányítani a lejátszást. Az Apple Music támogatott, így jobb választás lehet a legtöbb ember számára.

Itt szerezheti be a Spotify for iOS rendszert.

5. TuneIn Radio

- De mi van, ha kemény szívű rádiórajongó vagyok? megkérdezheti. Itt jön be a TuneIn Radio. Természetesen nem kell CarPlay vevő a helyi rádióállomások meghallgatásához. De ha valaha is unja ezeket a rádióállomásokat, a TuneIn segítségével bővítheti rádiós látókörét.

Ez egy egyszerű alkalmazás, amely az alkalmazások egyik legnagyobb tartalomválasztékát tartalmazza. Mindjárt hozzáférhet több mint 100 000 állomáshoz az egész világon (internetes rádió és AM / FM állomások). Ez magában foglalja a zenét, híreket, sportot és más típusú rádióformátumokat.

Itt szerezheti be a TuneIn Radio for iOS rendszert.

4. WhatsApp

A WhatsApp egy népszerű üzenetküldő platform, így jó esély van arra, hogy a platform napi 1 milliárd aktív felhasználója közé tartozzon. A WhatsApp egyike lett az első olyan harmadik féltől származó alkalmazásoknak, amelyek megkapják a CarPlay támogatást, ezért helyet kell szavatolni ezen a listán.

Az azonnali üzenetküldés és az autóvezetés két dolognak tűnhet, ami nem megy jól feleségül, de a WhatsApp lefedte. Az alkalmazás CarPlay verziója lehetővé teszi, hogy csak Siri hangparancsokkal hívhasson és küldhessen szöveges üzeneteket. A Siri üzeneteket is felolvas, ami azt jelenti, hogy soha nem kell levenned a szemed az útról.

Itt szerezheti be a WhatsApp for iOS rendszert.

3. Borús

Az Apple saját sütésű Podcasts alkalmazással rendelkezik, amely a CarPlay-vel működik. De ha ismeri az Overcastet, akkor több okból is tudja, hogy jobb, mint a natív alkalmazás. És igen, az Overcast CarPlay-kompatibilis is.

Először is, az Overcast szinte minden olyan podcastot tartalmaz, amely az Apple alkalmazásában van. Olyan funkcióival is rendelkezik, mint az Intelligens sebesség, amely kiküszöböli a csendes periódusokat a torzítás nélküli beszélgetés és a Voice Boost között, amely normalizálja a hangerőt egy podcaston és megkönnyíti a párbeszédet.

Itt töltse le az Overcast iOS rendszert.

2. Hallható

A podcastok nagyszerűek lehetnek ingázáshoz vagy rövid kiránduláshoz, de nem tudják legyőzni a hangoskönyvet, amiért szórakoztatóbbak maradnak a hosszabb utakon. Az Audible, az Amazon tulajdonában lévő platform valószínűleg a legjobb megoldás a hangoskönyvek megvásárlásához és meghallgatásához.

Bármely hangoskönyvet megvásárolhat az Audible oldalon, vagy regisztrálhat a havi 14,95 dolláros előfizetésre, amely havonta tartalmaz ingyenes hangoskönyvet. Érdemes megjegyezni, hogy a legnagyobb hangoskönyvtárral rendelkezik. Ha pedig Amazon Prime előfizető vagy, hozzáférést kapsz az Audible Channels szolgáltatáshoz, amely exkluzív sorozatokat és tartalmat tartalmaz.

Itt szerezheti be az Audible iOS rendszerhez alkalmazást.

1. A Disney rádió

Ha van gyereked, akkor tudod, hogy velük kirándulni nem a legkönnyebb dolog a világon. Pontosan ezért a Radio Disney remek kiegészítője a CarPlay alkalmazás repertoárjának. Természetesen nem ítélkezünk feletted, ha nincs gyereked, és egyszerűen egy Disney szuperrajongó vagy.

Lehet, hogy más alkalmazások tartalmaznak több tartalmat, de a Radio Disney könnyen megtalálható tartalommal rendelkezik, amely kifejezetten a gyerekeknek (és a Disney szerelmeseinek) szól. A rengeteg dal és lejátszási lista mellett exkluzív élő közvetítések is vannak a Disney művészeivel. Más szóval, rengeteg dolog, amellyel szórakoztathatja gyermekeit egy hosszú úton.

Töltse le a Radio Disney alkalmazást az iOS rendszeren.

Legutóbbi hozzászólások