Bővítés: Telepítse a Cydia Tweaks alkalmazást az iOS rendszerre Jailbreak nélkül

Számos Cydia alternatíva létezik iPhone, iPod touch és iPad számára. Ezek egy része ma is létezik, és számos lehetőséget kínál a nem börtönben törött iOS felhasználók számára. Ezek az üzletek a következők: iNoCydia, Emu4iOS és Extensify.

Az Extensify egy készülő áruház, amely azokat az iPhone és iPad felhasználókat célozza meg, akik nem tudták börtönbe engedni iOS-eszközüket, vagy úgy döntöttek, hogy nem. Bármi legyen is az eset, de mégis szeretne részlegesen megszabadulni az Apple korlátozásaitól, továbbfejleszteni az eszköz egyes alkalmazásait, és eljátszani a testreszabással.

A közelmúltban a csapat elindított egy puha kiadást ebben az üzletben, és csak néhány felhasználóra korlátozódik. Most térjen át az Extensify weboldalra, és adja meg az e-mail címét, amelyet véletlenszerűen választanak ki. Ha megkapja a kódot az üzlethez való hozzáféréssel, akkor a dolgok érdekessé válnak.

A telepítési folyamat némileg hasonlít egy alkalmazás letöltésére az App Store-ból és a Cydia-ról. A meglévő alkalmazáshoz további funkciókat felvevő csomag telepítése helyett ezúttal külön Exos nevű alkalmazást kap.

Eddig a pontig körülbelül 28 módosítást lehet letölteni az Extensify áruházból. Ide tartoznak a Phantom for Snapchat, a Cercube a YouTube-hoz, a Downloader és még sok más.

Arra számíthat, hogy a szám folyamatosan növekszik, mivel az Extensify rendelkezik API-val is az iOS fejlesztők számára, hogy saját Exos-okat készíthessenek. Annak érdekében, hogy telepítse ezt a módosító áruházat iPhone vagy iPad eszközére, az eszköznek iOS 8 és 9 rendszeren kell futnia.

Folyamatosan frissítjük ezt a bejegyzést, ha valami új kapcsolódik az alkalmazáshoz.

Legutóbbi hozzászólások