Hogyan lehet Jailbreak iOS 9.1-et használni a Pangu v1.3.0 használatával

Hosszú várakozás, pletykák meghallgatása és több potenciális csapat beszélgetése után Pangu kiadta a következő börtönbüntetést. A Pangu csapata ismét átvette az irányítást a mai iOS 9.1-es jailbreak kiadásával.

Az eszköz neve Pangu v1.3.0, kompatibilis a csak jailbreak 64 bites eszközökkel. Dióhéjban azok, akik képesek lesznek kihasználni ezt a verziót, az iPhone 5s és újabb, valamint az iPad mini 2 és újabb felhasználók.

A támogató eszközök teljes listája:

  • iPhone 6s Plus, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s
  • iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2

Mielőtt valójában az iOS 9.1 börtönbontásának lépéseivel foglalkoznánk, fontos megjegyezni, hogy ez az eszköz a Lokihardt rendszermagjának köszönhetően elérhetővé vált. Sajnos az iOS 9.2-ben javították.

Van néhány dolog, amit az iPhone és iPad felhasználóknak meg kell tenniük, mielőtt egyenesen a Jailbreak készülékhez ugorhatnak. Először is fontos, hogy biztonsági másolatot készítsen eszközéről az iCloud vagy az iTunes segítségével. Soha nem tudhatod, hogy mi fog romlani a börtönbontási folyamat során, és nem akarod elveszíteni az összes adatot, ha ezek bármelyike ​​valóban megtörténik.

Másodszor kapcsolja ki a Touch ID és a jelszót (Beállítások> Érintésazonosító és jelszó), majd keresse meg az iPhone-t a Beállítások> iCloud> Az iPhone keresése menüpontban. Ne feledje, hogy ezeket a funkciókat csak ideiglenesen kell letiltania. A Cydia sikeres telepítése után mindig újra bekapcsolhatja őket.

Jailbreak iOS 9.1 Pangu használatával

1. lépés: Töltse le a Pangu legújabb verzióját Mac vagy Windows rendszerre a hivatalos webhelyükről

2. lépés: Csatlakoztassa iPhone vagy iPad készülékét a számítógéphez

3. lépés: Indítsa el a Pangu szoftvert, és kattintson a Start gombra

4. lépés: Ezután elkezdődik a Jailbreak, és be kell kapcsolnia és ki kell kapcsolnia a Repülőgép módot

5. lépés: A Pangu telepíti az alkalmazását az otthoni képernyőre. Érintse meg ezt, ha utasítást kap

6. lépés: Ezenkívül engedélyt kérnek a Fotótárhoz is

Egy idő után az iOS-eszköz újraindul. Az iPhone-ja most már börtönbe került, és a Cydia telepítve van. Indítsa el az alkalmazást, hogy az újratölthesse az összes csomagot, és kész. Ha azon szerencsétlen felhasználók közé tartozik, akik nem tudják kihasználni ezt az eszközt, kérjük, vegye figyelembe, hogy az iOS 9.3 Jailbreak már úton van.

Legutóbbi hozzászólások