Nincs Emoji billentyűzet iPhone, iPad és más iDevices készülékeken

K: Van egy iOS eszközöm (iPad, iPhone vagy iPod), és az emoji billentyűzet nincs a kiválasztandó listán. Hol van?

V: Keresse meg az emoji billentyűzetet minden olyan alkalmazásban, amely a szokásos billentyűzetet használja, például a Mail vagy az Messages alkalmazásban. Az iOS sok emojit kínál, amelyeket használhat. A billentyűzet beállításaiban engedélyeznie kell az emojit. Menj Beállítások> Általános> Billentyűzetek> Új billentyűzet hozzáadása ... és válassza az Emoji lehetőséget.

Az iOS 10 vagy újabb verziójú üzenetekkel pedig nagyobb hangulatjeleket küldhet. Ha háromnál több hangulatjelet küld, vagy szöveges hangulatjelet ad hozzá, akkor az hangulatjel kisebb méretre igazodikA szavakat akár hangulatjelekkel is helyettesítheti!

Koppintson a szavak cseréjéhez hangulatjelekkel

Az iOS 10+ rendszeren az Üzenetek alkalmazás olyan szavakat jelenít meg, amelyeket lecserélhet hangulatjelekre.

  1. Nyissa meg az Üzenetek elemet, és érintse meg az Új üzenet ikont új üzenet indításához, vagy érintse meg a meglévő üzenetet
  2. Írja meg az üzenetét, majd koppintson a billentyűzet mosolygó arcára
  3. Várja meg, amíg a szavak narancssárgára váltanak
  4. Koppintson egy narancssárga szóra, hogy kicserélje egy hangulatjelre. Ha egynél több hangulatjelet használhat, akkor a Gyors válasz mező megmutatja a választási lehetőségeket
  5. Ha készen áll, koppintson a küldés gombra a kézbesítéshez

Ha az emojit le akarja cserélni az eredeti szóra, egyszerűen érintse meg az emojit

Prediktív hangulatjelet keres az SMS-ekhez? Vagy a Prediktív Emoji nem működik?

Nézze meg videónkat!

Prediktív hangulatjelek használata

A prediktív szöveggel egész mondatokat írhat és egészíthet ki egyetlen érintéssel. Gépelés közben megjelennek a szokásosan használt szavak és kifejezések választása. Ezek a múltbeli beszélgetéseken és az írás stílusán alapulnak. Vannak javaslatok emojikra is, amelyeket érdemes használni. Prediktív hangulatjel használatához írjon üzenetet, és keresse meg a javasolt hangulatjelet a prediktív beviteli mezőben, majd koppintson rá a szó cseréjéhez vagy hangulatjel hozzáadásához.

A prediktív szöveg kikapcsolásához érintse meg és tartsa lenyomva a billentyűzet mosolygó arcát vagy a földgömb ikont. Ilyen egyszerű!

Legutóbbi hozzászólások