Az Weather Channel alkalmazás - 5 tipp és trükk a legjobb élmény elérése érdekében

Annyi különféle időjárási alkalmazás érhető el az App Store-ban, hogy nagyon nehéz lehet kiválasztani. Szinte minden alkalmazás más élményt kínál, mint a következő, de nehéz megbízni az információk megbízhatóságában.

Ha olyan alkalmazásról van szó, mint a The Weather Channel, akkor ez egy olyan szolgáltatás és csatorna, amelyről mindenki hallott. Függetlenül attól, hogy „a nap hátralévő részéből” származik, amikor csak bekapcsolná, hogy megnézze, mi lesz az időjárás, vagy az alkalmazás használatától, mindenki használta a TWC-t valamikor.

Még 2018-ban a cég bemutatta az alkalmazás egy teljesen új frissítését, amely teljes átalakítást hajtott végre. Az idők folyamán a fejlesztők folyamatosan új funkciókat adtak hozzá, ezáltal minden időjárással kapcsolatos dolog egyablakos ügyintézéssé vált.

Valós idejű riasztások beállítása

Azok számára, akiknek fontos az időjárás, nagyszerű tulajdonság a valós idejű riasztások megszerzése. Ez perceken belül tájékoztatja Önt arról, hogy számíthat-e valamilyen csapadékra a környéken. A Weather Channel alkalmazással tetszés szerint beállíthatja és testre szabhatja ezeket a figyelmeztetéseket.

 1. Nyissa meg a Weather Channel alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén.
 2. Koppintson az Alert Bell ikonra a jobb felső sarokban
 3. Válassza a lehetőségetKezelés

Innen megadhatja a következő figyelmeztetések lehetőségeit:

 • Jelentős időjárási jelenségek
 • Változás előre
 • Valós idejű eső
 • Villámcsapások
 • Kormány által kiadott riasztások
 • Friss hírek
 • Napi eső / hó riasztások
 • Pollen

Miután elérte a felület ezen részét, áttekintheti és engedélyezheti az egyes lehetőségeket. Az egyes szakaszok megérintésével egy másik panelre jut egy egyszerű be- és kikapcsoló kapcsolóval, amelyet be- vagy kikapcsolhat.

Tervezzen előre a Radarral

Minden rendben van, és az időjárási alkalmazás elmondja, hogy eső vagy csapadék van úton. Azonban meglehetősen nehéz csak ilyen információkkal megtudni, hogy merre tart a vihar. Ezért az Időjárási csatorna megvalósította a dedikált Radar szakaszt.

Ez lehetővé teszi, hogy megtekintsék az Ön időjárásának időintervallumát a környékén, attól függetlenül, hogy éppen hol tartózkodik. Vagy megérintheti a keresés gombot az oldal címterületén (maga a radar felett) egy adott hely megkereséséhez.

A Weather Channel alkalmazás még a Sirivel is integrálja a sportot. Ez azt jelenti, hogy mondhat egy fogó kifejezést Sirinek, és a Radar-információkat könnyedén bemutathatja. Így állíthatja be:

 1. Nyissa meg az Weather Channel alkalmazást iPhone-ján
 2. Koppintson aRadar szakasz alján
 3. Érintse meg a Hozzáadás a Sirihezgomb
 4. Állítsa be a parancsikon nevét
 5. Koppintson aHozzáadás a Sirihez

Mikor a Radart nézi, a térkép közepén kék pont látható. Ez egyszerűen megadja az Ön tartózkodási helyét, és nagyítással megcsípheti, vagy kicsinyítheti a terület megváltoztatását.

Az oldal közepén van egy idővonal, amely megmutatja, hogy néz ki a csapadék akár 6 órán belül a jövőben. A bal oldali visszatekerés ikonra koppintva visszatérhet az időben, hogy megnézze, milyen volt az időjárási minta.

Állítsa be a radar rétegeket

Az egyik ikont, amelyet korábban nem említettünk, a Radar Rétegek gomb volt. Ez az idővonaltól jobbra található, és pontosabban szabályozhatja a Radar térképeken látottakat.

Ezek az animációs sebességtől a felhőkig, a hőmérsékletig, a „Feel Like” -ig és még az UV-indexig is terjednek. Ezután van egy másik fül, amelynek neve Funkciók, amely a következőkre ad lehetőséget:

 • Térkép stílusa
  • Fény
  • Műhold
  • Sötét
 • Közúti láthatóság
  • Út időjárás felett
  • Időjárás alatti út
 • Ingázási és utazási előrejelzések
  • Ingázik
  • Utazás

Ezek bármelyikének megérintésével beállíthatja a radar megjelenését. Ráadásul egy élő előnézetet kap a tetején, amely megmutatja, hogy néz ki most a Radar a változtatások végrehajtása után.

Miután elvégezte az összes módosítást és módosítást, egyszerűen érintse meg a bal felső sarokban található Vissza nyíl ikont. Az összes módosítás automatikusan mentésre kerül, amint azokat a Rétegek panelen elvégzi.

Könnyedén megtekintheti az egészségügyi kockázatokat a környékén

Néha nem elég csak tudni, hogy az időjárás hogyan fog haladni a nap folyamán. Bizonyos esetekben különböző információkat szeretne tudni, amelyek nem állnak rendelkezésre más versenytárs időjárási alkalmazásokból.

A Weather Channel alkalmazás mindezt megváltoztatja a "kezdőképernyőjével". Érintse meg a kék ikont bármelyik oldal alján, és az alkalmazás fő kezdőképernyőjére kerül.

Nyilvánvaló, hogy rendelkezésedre állnak a rendszeres információkkal, például a közelgő előrejelzéssel. Vannak azonban további funkciók az időjárással kapcsolatos különböző helyzetekről szóló naprakész híradásokhoz.

Görgessen még lejjebb, és van egy szakasz a „Mai részletek” c. Ez a szakasz a következő információkat tartalmazza:

 • Napfelkelte naplemente
 • Szél
 • páratartalom
 • Harmatpont
 • Nyomás
 • UV mutató

Az ismerős Radar és térképek szakaszon való görgetéssel az Egészség és tevékenységek területre juthat. Innen még több információt láthat arról, hogy mi zajlik az Ön területén:

 • Influenza kockázat
 • Allergia
 • Futás
 • Hajó és strand

Az egyes szakaszok megérintésével megjósolhatja, hogy milyen időjárás várható. Például az alkalmazás egy „kiterjesztett 15 napos influenza-előrejelzést” jelenít meg, amely megmutatja az Ön területén fennálló kockázatot.

A Futás szakasz kihasználja a „GoRun Index” előnyeit, és információkat nyújt arról, hogy az időjárás hogyan befolyásolja a futást. Minden órát (vagy napot) 1–10-ig terjedő sorszámmal látnak el. Ez képet ad arról, hogy fel kell-e kötnie a Nike-ját, vagy csak szünetet kell tartania a napra.

Hogyan „megy Premium” az Időjárás csatorna

Nagyon sok alkalmazás manapság előfizetői modell felé tart, így nincs szükség előre vásárlásra. Az Weather Channel nem különbözik ettől, és felajánlja néhány további funkció feloldását, amelyek nem érhetők el az „ingyenes” verzióban. Íme, amit kap:

 • Hirdetések eltávolítása
 • 15 perces előrejelzéseket kap
 • Hozzáférést biztosított 96 órás időjárási adatokhoz
 • Exkluzív térképrétegeket kap

Abban az esetben, ha ezek a funkciók úgy hangzanak, mint amit szeretne, a következőképpen regisztrálhat a Premium-előfizetésre:

 1. Nyissa meg a Weather Channel alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson aFelszerelés ikonra a jobb felső sarokban
 3. Válassza a lehetőségetVálts prémiumra
 4. Válassza ki előfizetését
 5. Erősítse meg választását

Ha korábban már feliratkozott Apple ID azonosítójára, akkor van egyVásárlás visszaállítása gomb alján. Ez aktiválja az App Store-ot és visszaállítja az előfizetéseket. Megjegyzésként két előfizetés érhető el; Havi 0,99 USD vagy évi 9,99 USD.

Az Weather Channel alkalmazás összeomlik vagy lefagy?

A fejlesztőtől függetlenül az alkalmazások növekvő fájdalmakon mennek keresztül, amikor új frissítéseket és szolgáltatásokat adnak ki. Az Weather Channel alkalmazás sincs másként, mivel a legutóbbi frissítések után sok felhasználó jelentett problémákat. Íme néhány lehetőség, amelyeket követhet:

Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás frissítve van a legújabb verzióra

 1. Nyissa meg az App Store-t iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson az Apple ID profilképére a jobb felső sarokban
 3. Görgessen lefelé, és koppintson a ikonraMindent frissíteni
 4. Ha elérhető egy frissítés, akkor az automatikusan letöltésre kerül

Kapcsolja be a helyhozzáférést

 1. Nyissa meg a Weather Channel alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson a fogaskerék ikonra a bal felső sarokban
 3. Válassza a lehetőségetHelybeállítások
 4. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőségetAz Időjárás-csatorna
 5. Koppintson aElhelyezkedés
 6. Válassza a lehetőségetSoha
 7. Lépjen ki az Weather Channel alkalmazásból
 8. Menjen vissza a Beállításokhoz, és váltson a kívánt helyhozzáférésre

Ellenőrizze és kapcsolja be az értesítési beállításokat

 1. Nyissa meg a Weather Channel alkalmazást iPhone vagy iPad eszközén
 2. Koppintson a fogaskerék ikonra a bal felső sarokban
 3. Válassza a lehetőségetSaját riasztások
 4. Koppintson aKezelés
 5. Menjen végig a listán, és kapcsolja ki, majd kapcsolja be a vonatkozó értesítéseket.
 6. Zárja be és indítsa újra az alkalmazást

Törlés és újratelepítés

 1. Keresse meg a Weather Channel alkalmazást a kezdőképernyőn
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva az ikont a menü megjelenítéséhez
 3. Koppintson aAlkalmazás törlése
 4. nyomja megTöröl
 5. Nyissa meg az App Store-t
 6. KeressenAz Időjárás-csatorna
 7. Töltse le újra az alkalmazást a felhő ikon megérintésével

Ha a legújabb alkalmazásverziót használja, és megpróbálta törölni és újratelepíteni az alkalmazást, de továbbra is problémákat tapasztal, érdemes megkeresnie az alkalmazás fejlesztőjét. Olvassa el az Apple útmutatását is ezzel a problémával kapcsolatban.

Következtetés

A Weather Channel alkalmazás ötvözi a szépséget és az agyat egy csodálatos élménnyel. Naprakész értesítéseket és riasztásokat kaphat mindenféle helyzetről. Ráadásul ötletet kaphat arról, hogy van-e influenza „járvány” a környéken, hogy ennek megfelelően tervezzen.

Ha bármilyen más tippje vagy trükkje van, vagy bármilyen más problémába ütközött, ossza meg velünk! Biztosan segítünk, vagy megoldásokat / tippeket adunk a fenti listához! Ha nem használja az Időjárás csatorna alkalmazást, hangozzon ki a megjegyzésekben, és tudassa velünk kedvenc időjárási alkalmazását.

Legutóbbi hozzászólások