Az Apple Music elakadt a MacBookon? Hogyan lehet véglegesen kijavítani

Ha frissítette Mac számítógépét macOS Catalina vagy újabb verzióra, és problémái vannak az új Zene alkalmazás elakadásával vagy lefagyásával, megkaptuk a javításokat és válaszokat, hogy újra működhessen!

Kövesse ezeket a gyors tippeket a zene alkalmazással kapcsolatos problémák megoldásához, amelyek nem működnek a macOS Catalina vagy újabb verzióiban

 • Indítsa újra a Mac-et
 • Az Apple Music előfizetők számára ellenőrizze, hogy bekapcsolta-e a Sync Library alkalmazást Zene> Beállítások> Könyvtár szinkronizálása
 • Frissítse a macOS-t a legújabb verzióra, valamint minden olyan iPhone-ra, iPad-re vagy iPod-ra, amelyhez a MacBook-ot csatlakoztatja (vagy amely ugyanazt az Apple Music-előfizetést használja)

Ajánlott olvasmány

  Az egyik legnagyobb változás az iTunes formájában jelenik meg, mivel az alkalmazást hivatalosan „megölték” az Apple Music javára. Ennek köszönhető a Catalyst, amely lényegében a mobilalkalmazásokat asztali alkalmazásokká alakítja a macOS-ban.

  Ez azt jelenti, hogy az iTunes három különböző alkalmazásra lett felosztva - Apple Music, Podcasts és TV. Az Apple úgy döntött, hogy ez a legjobb módja az alkalmazások integrálásának az operációs rendszer jövőbeli ismétlései között, de néhány fontos kérdés merült fel.

   A „Zenekönyvtár betöltése” megakadt a macOS Catalinán

   Azt hiszem, mindannyian egyetértünk abban, hogy ideje volt változtatni az iTunes-ot illetően. Az alkalmazás már jó ideje létezik, és az évek során egyre dagadtabbá vált.

   Azok, akiket nem érdekel a dolgok streaming szolgáltatási oldala, problémába ütköztek a zenei könyvtárukkal. Az Apple ugyanis megváltoztatta, hogy a Zene alkalmazás miként kezeli a zene „nyomtatott másolatait”, legyen az mp3, mp4 vagy más formátumú.

   Sajnos visszatérő kérdésnek tűnik, hogy a Catalina Music alkalmazás elakad. Amikor ez megtörténik, a Zene továbbra is megjeleníti a „Zenekönyvtár betöltése” üzenetet anélkül, hogy valaha is betöltené a zenét.

   Az Apple Music Stuck javítása MacBook-on

   A fantasztikus Apple közösségnek köszönhetően történt egy olyan javítás, amely megköveteli, hogy egy kicsit mélyebben merüljön el. A hibaüzenet kijavításához és a zene visszaszerzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

   1. Hozzon létre egy mappát az asztalon a Zene számára
   2. Helyezze át az összes zenét a dedikált Zene mappából, és töröljön minden mást a mappából
   3. Nyissa meg a ~ / Library elemet, és távolítsa el azokat a mappákat, amelyek nevében szerepel a „Zene” vagy „iTunes”
   4. Lépjen a ~ / Library / Cache oldalra, és töröljön minden mappát, amelynek nevében szerepel a „Music” vagy az „iTunes”
   5. Indítsa újra a Mac-et

   Miután újraindította Mac-jét, át kell mennie az asztalon létrehozott mappába. Másolja ki az összes zenét abból a mappából, és helyezze vissza oda, ahol korábban volt.

   Ha visszahelyezi őket, javasoljuk, hogy használja az Apple Music alkalmazás importálási lehetőségét. Ez lehetővé teszi az Apple Music alkalmazás számára, hogy mindent a szükséges módon rendezzen.

   Mi a következő?

   Most, hogy importálta a zenéjét, annak meg kell jelennie az Apple Music helyi tárolójában, az Apple Music könyvtárral együtt az alkalmazáson keresztül. Nyilvánvaló, hogy van néhány probléma a régi zenemappák iTunes-adatok megőrzésével, amelyek ütköznek az új Zene alkalmazással.

   Ha erősen támaszkodott az iTunes-ra, akkor mindenképpen meg kell győződnie arról, hogy zenéje továbbra is elérhető az Apple Music segítségével. Szerencsére a közösség fantasztikusan képes megoldásokat találni a legkisebb problémákra is, és ismét a kuplungban jöttek.

   Azok számára, akiknek továbbra is problémái vannak, kérjük, hangozzanak az alábbi megjegyzésekben, és biztosan segítünk bármilyen problémában. Addig tudassa velünk, mit gondol a macOS Catalináról, és ha izgatottan várja, hogy a jövőben további Catalyst alkalmazásokat indítson el.

   Legutóbbi hozzászólások