A Ne zavarjanak funkciók megértése iPhone-on

Az iOS rendszerben a "Ne zavarjanak" funkció az egyik leggyakrabban használt funkció, mégis másodlagos problémákhoz vezethet, ha nem ismeri a beállításokat. Az évek során sok felhasználót láttunk csalódottan, amikor a bejövő hívásuk közvetlenül a hangpostájukba kerül, és nem veszik észre, hogy bekapcsolták az iPhone nem zavarja funkcióját.

A Ne zavarjanak funkció alapfeltétele az, hogy elhallgattathatja a készülék zárolásakor kapott hívásokat, figyelmeztetéseket és értesítéseket. Más szóval, ha egy kis időt szeretne szánni magára a nyüzsgéstől, akkor ez a beállítás hasznos. Nem szórakoztató, hogy mindig online vagyok. Ne aggódjon, mert akkor lehetősége van utolérni az akciót, ha készen áll. Nem fog hiányozni semmi. Az iPhone összegyűjti az összes figyelmeztetést, míg a telefon sötét és csendes marad.

A Ne zavarjanak beállítás beállítása

Kezdésként koppintson az iPhone Beállításai elemére, és válassza a Ne zavarjanak beállítást. Engedélyezheti ezt az üzemmódot, ha a kézi kapcsolót „ON” helyzetbe állítja. Ez az. Ha most egy meghatározott leállást tervezne magának, akkor az ütemezett opció jól jön. Állítsa BE helyzetbe, és beállíthatja azt az ablakot, amely alatt az iPhone nem zavarja módba kapcsol.

A funkció ütemezési ideje opció látható alább.

Mi van, ha vészhelyzet áll fenn, és a családja megpróbál megfogni. Az iOS tervezői ezt is átgondolták. Érintse meg Hívások engedélyezése innen: majd kiválaszthatja, hogy ki vagy melyik kapcsolattartó csoportból engedélyezi a hívásokat, miközben iPhone készüléke a Ne zavarja módot használja.

Ezenkívül van még egy lehetőség, amely megkönnyíti a vészhelyzet esetén való megragadását. Ez a „Ismételt hívások” beállítás. Ha engedélyezve van, akkor ez lehetővé teszi a második hívás átadását ugyanazon személytől az első hívástól számított három percen belül.

A címzett megkapja az üzeneteket?

Ne feledje, hogy ez a funkció csak akkor működik, ha az iPhone zárolva van, vagy alvó üzemmódban van. Több felhasználó megkérdezi, hogy a címzett valaha is megkapja-e az üzeneteket, ha az eszköz DND módban van. A címzett megkapja az összes üzenetet, de nincsenek riasztások az iPhone-on. Azok az üzenetek, amelyeket akkor küld, amikor a készülék DND módban van, mind megtalálhatók, és azonnal elérhetõk, amikor felébreszti az eszközt.

Amikor a felhasználó elfordítja készülékét, az üzenetek a félhold szimbólumot mutatják az üzenet bal oldalán. Miután a kiemelt DND-t kikapcsolta, ez a szimbólum eltűnik. Ez egyben emlékeztető arra is, hogy iPhone készülékén be van kapcsolva a DND funkció, és ha a kézi beállítással kapcsolta be, akkor visszatérhet a beállításokhoz és kikapcsolhatja.

Nem kap értesítést egy adott felhasználóról

Érdekes módon, ha úgy találja, hogy iPhone-ja nem DND módban van, de nem ad riasztásokat, amikor üzeneteket kap bizonyos partnerektől, akkor ellenőriznie kell az adott partnerek üzeneteit. Az üzenet képernyőn érintse meg a Részletek elemet a jobb sarokban, és győződjön meg arról, hogy nem kapcsolta be a DND-t az adott partnerrel folytatott beszélgetéshez.

Reméljük, hogy ez a bejegyzés gyors útmutatóként szolgál majd az Apple ezen okos funkciójának felfedezéséhez. Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzéseket, ha bármilyen problémája van a Ne zavarjanak beállítással.

Legutóbbi hozzászólások