Az iPhone üzenetek Vissza gomb nem működik? Hogyan lehet javítani

Tudja meg, mit kell tennie, ha az Üzenetek Vissza gomb nem működik az iPhone készülékén. Van pár egyszerű javításunk.

Sok felhasználó tapasztalta az iPhone-on az Üzenetek alkalmazással kapcsolatos hibát, ahol a Vissza gomb megszűnt szöveges küldés után. Ez hatással van az iPhone-okra, illetve az iOS és iPadOS verzióira, és sok felhasználót felhajtott a falra!

Az Üzenetek Vissza gombja a kis kék nyíl a képernyő bal felső sarkában. Miután megérintette, vissza kell térnie az Üzenetek főoldalára, amely felsorolja az összes beszélgetését.

Ha a Vissza gomb nem működik, íme néhány dolog, amellyel kijavíthatja.

Frissítse szoftverét

A megszokott módon egy szoftverfrissítésnek kell lennie az első hívási portnak.

Ez az iOS és iPadOS ismert hibája, és minden okunk megvan arra, hogy azt higgyük, az Apple dolgozik a kijavításán. Valójában már a legfrissebb frissítésben javíthatták. Csak egy módon lehet megtudni:

A szoftver frissítése iPhone-on:

  1. Menj Beállítások> Általános> Szoftverfrissítés
  2. Telepítsen minden új frissítést

Ellenőrizze a nagyítást!

Ha nagyítania vagy nagyítani szeretné a kijelzőt, gyakran ez a zoom funkció teszi távol a látógombot. Vessünk egy pillantást eszközének zoom beállítására, és állapítsuk meg, hogy ez a bűnös-e.

  1. Nyisd kiBeállítások> Kisegítő lehetőségek
  2. Koppintson a Zoomolás
  3. Toggle KicsinyítésJátsszon körül iPadje zoom opcióival, hogy megfelelő legyen az Ön számára!
  4. Ha Kövesd a Fókuszt szintén engedélyezve van, kapcsolja ki azt is

Kapcsolja ki a Kisegítő lehetőségek szövegbeállításait

Ennek a bosszantó Vissza gomb hibának az oka a Kisegítő lehetőségek szövegbeállításaiból áll.

Ellenőrizze a beállításokat, hogy megnézze, az iPhone szövege meg van-e nagyítva vagy nem bátor. Kapcsolja ki ezeket a funkciókat, ahogy alább bemutatjuk, és nézze meg, megoldotta-e az Ön problémáját.

A félkövér és a nagyobb szöveg kikapcsolása:

  1. Menj Beállítások> Kisegítő lehetőségek (régebbi iOS esetén a Beállítások> Általános> Kisegítő lehetőségek)
  2. Koppintson a Megjelenítés és szövegméret, és kapcsolja ki a félkövér szöveget (vagy régebbi iOS esetén kapcsolja ki a félkövér szöveget)
  3. Koppintson a Nagyobb szöveg elemre, és kapcsolja ki a Nagyobb akadálymentesítési méretek lehetőséget
  4. Húzza a csúszkát a bal oldali kis szövegméretekhez

Menjen vissza az Üzenetek oldalra, és nézze meg, hogy megoldotta-e a problémát. Ha mégis megtörtént, próbálja meg a szöveget egyenként bevágni, hogy megtalálja azt a pontot, amikor az Üzenetek Vissza gomb nem működik. Ha megáll, menjen egy szövegmérettel kisebbre, és tartsa azon.

Csúsztasson vissza

Egyes látássérült felhasználóknak nagyobb szövegre van szükségük ahhoz, hogy jól használhassák iPhone készüléküket. Ha ez rád vonatkozik, vagy egyszerűen nem akar kisebb szöveget írni, akkor van egy megoldás, amelyet helyette használhat.

Miután elküldött egy szöveget az Üzenetek alkalmazásban, csúsztassa az ujját balról jobbra az iPhone kijelzőjének közepén. Ez ugyanúgy működik, mint a Vissza gomb megérintése. Ha nem működik, győződjön meg arról, hogy a képernyő bal szélétől kezd el csúszni.

Ennek megkönnyítenie kell az SMS-t és a váltást a beszélgetések között. Mondja el nekünk alább, ha ezek a tippek beváltak Önnek, vagy ha további segítségre van szüksége.

Legutóbbi hozzászólások