A képernyőidő nem működik iPhone vagy iPad készülékén? Hogyan lehet javítani

Önnek vagy családtagjainak problémái vannak a képernyőidővel, és nem dolgoznak az iDevices-en? Megpróbálja figyelemmel kísérni vagy korlátozni a gyermek hozzáférését az alkalmazásokhoz, de a Képernyőidő beállításainak megtalálása nem működik a családja összes eszközén? Vagy problémái vannak a Képernyőidő jelentésekkel vagy a kezelőszervekkel, amelyek nem jelennek meg a Családmegosztás csoportban kijelölt összes szülő számára? Ha igen, akkor nem vagy egyedül! És azért vagyunk itt, hogy segítsünk.

Ez a cikk részleteket tartalmaz arról, hogy a képernyőidő hogyan működik a családja számára, és segít kideríteni, miért nem működik a képernyőidő a családod számára.

Térjünk rá!

 • Amikor a Képernyőidő beállításra vált, hogy megossza az eszközöket, indítsa újra az eszközt, hogy szinkronizálja a képernyőidőt az iCloud-szal
 • Győződjön meg arról, hogy minden eszköz ugyanazon az iOS verziót futtatja (beleértve a kisebb verziót is)
 • Ha nem emlékszik a képernyőidő-jelszóra, írja be a korlátozásokhoz vagy az irányított hozzáféréshez használt vagy használt jelszót
  • Ha ez nem működik, vagy nem alkalmazható, próbálja meg visszaállítani az iTunes vagy az iCloud segítségével készített biztonsági másolatot előtt beállítja azt a jelszót
  • További tippeket ebben a cikkben talál
 • Kapcsolja ki a Képernyőidő kikapcsolását, indítsa újra az eszközt, és kapcsolja be újra
  • Tegye ezt minden olyan eszközön, amelyet a Családi megosztáson keresztül kezel
 • Ellenőrizze, hogy az összes családtag elfogadta-e a Családmegosztás meghívóit
 • Győződjön meg arról, hogy a családi megosztási tervében szereplő összes felnőtt rendelkezik-e jóváhagyással a Vásárlási kérésekre
 • Ellenőrizze, hogy a dátum és idő pontosan megfelel-e az Ön aktuális tartózkodási helyének. Menj Beállítások> Általános> Dátum és idő.Próbálja meg bekapcsolni az Automatikus beállítást
 • Ellenőrizze, hogy a fekete a határ végén be van-e kapcsolva Képernyő idő> Alkalmazás korlátai és a Blokk leálláskor BE van kapcsolva Képernyő idő> Leállás beállítások
 • Véletlenszerű beállítás akadályozhatja, ezért próbálkozzon az iPhone összes beállításának visszaállításával. Menj Beállítások> Általános> Visszaállítás> Minden beállítás visszaállítása
  • Ez visszaállítja az alapértelmezett beállításokat a Beállításokban, beleértve az értesítéseket, riasztásokat, fényerőt és az óra beállításait, például az ébresztési riasztásokat.
 • A ScreenTime lehetővé teszi az állásidő testreszabását a hét meghatározott napja szerint (iOS 12.2+ esetén). Érintse meg a Beállítások> Képernyőidő> Leállás elemet, majd érintse meg aNapok testreszabása’Kezdeni.

Ha megpróbálja visszafogni az okostelefon használatát, vagy szemmel akarja tartani gyermekeit, a funkció tökéletes. Vagy legalábbis ezt reméli az Apple!

Mi a képernyőidő?

Mint fentebb említettük, a Képernyőidő az Apple új digitális wellness programjának része. Az ötlet az, hogy megakadályozza, hogy túl sok időt töltsön a készülékén, és hogy visszatérjen az élet megtapasztalásához.

Ha végül úgy találja, hogy túl sokat használ olyan alkalmazásokat, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter, akkor valójában időkorlátokat szabhat meg.

A képernyőidő információinak megismeréséhez tegye a következőket:

1. Nyissa meg Beállítások az iPhone-on

2. Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget Képernyő idő

Innentől kezdve az Apple megmutatja, hogy milyen típusú alkalmazásokat használ gyakran és rendszeresen. Ezután lehetőségek vannak az állásidőre, az alkalmazáskorlátokra, a mindig engedélyezettre, valamint a tartalmi és adatvédelmi korlátozásokra.

Beállíthat egy Screen Time jelszót is, amely lehetővé teszi az alkalmazások használatát a korlátozások lejárta után is. Ezenkívül beállíthatja a Képernyőidő a család számára lehetőséget, amely időjelentéseket nyújt arról, hogy gyermeke mennyit használ különböző alkalmazásokat.

A képernyő idő nem kapcsol be, nem kattintható és nem szürkül?

Ha látja ezeket a problémákat, ez általában azt jelenti, hogy Ön nem szerepel szülőként vagy gondviselőként a családi megosztási tervében.

Ha a képernyőidő nem szerkeszthető, akkor az eszközét a családi megosztási terv korlátozza.

A képernyőidő nem mutatja a gyermekét?

Győződjön meg róla, hogy családi megosztási tervben van-e, és hogy be van-e kapcsolva„Családtag hozzáadása”

 1. Dob BeállításokApple azonosító
 2. Koppintson a Családmegosztás>Családtag hozzáadása
  1. Ha szürkén jelenik meg, akkor nem Ön a Családszervező. Kérje meg a Családszervezőt, hogy adjon hozzá családtagot
  2. Küldjön meghívót az Üzenetek alkalmazásban, ha a családtagok nem látják vagy nem kapják meg a meghívásaikat

Ha ez nem segít, feltétlenül kapcsolja be a szülői / gondviselői / felnőtt engedélyeket mindenkinek, aki szülőként vagy gondviselőként szerepel:

 1. MenjBeállítások> Apple ID-profil> Családi megosztás
 2. Jelöljön ki bárkit, aki szülőként, gondviselőként vagy felnőttként szerepel
 3. Koppintson a Szülő / gondviselő elemre a bekapcsoláshoz
  1. A funkció bekapcsolásához meg kell erősítenie a Family Sharing-fiókjában gyermekként feltüntetett kérelmeket

Családi képernyőidő-problémák

Úgy tűnik, hogy jó néhány probléma van azok számára, akik megpróbálják kihasználni a Family Screen Time előnyeit. Az egyik esetben a szülőnek ki kellett cserélnie a gyermek iPhone-ját, de az új eszközre továbbított információk egyike sem.

Ehelyett a régi iPhone továbbra is szerepel az új iPhone mellett, de alapértelmezettként van beállítva. A probléma megkerüléséhez és a megfelelő eszközök felsorolásához az első lépés az, hogy regisztrálja a megfelelő Apple ID alatt.

Ezután, ha ez nem működik, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg Beállítások

2. Érintse meg az Apple ID-t a tetején

3. Görgessen egészen az aljáig az eszközök megtekintéséhez

4. Törölje a régi iPhone-t, ha már nem használja

Valamiért nem tűnik úgy, hogy az Apple teljesen megoldotta volna ezt a problémát. Ehelyett egyes felhasználók továbbra is ugyanazokkal a problémákkal küzdenek a Képernyőidővel kapcsolatban.

Ha problémái adódnak a Screentime és a Family Sharing szolgáltatással, rendelkezésünkre áll egy átfogó útmutató, amely bemutatja a beállítást, és foglalkozik néhány olyan általános problémával, mint például a szürke képernyő a képernyőn, a szülők és a felnőttek jogainak megértése és egyéb kérdések.

Ebben az esetben a Visszajelzés webhely segítségével küldje el a problémát az Apple-nek. Remélhetőleg a jövőben megjelenik egy megoldás.

A képernyő időbeli korlátja (alkalmazáskorlátok) nem működik?

Először ellenőrizze, hogy a Blokk a korlát végén be van-e kapcsolva.

Ha ez nincs bekapcsolva, a gyermek egy üzenetet lát, amellyel csak értesíti a korlátot, és figyelmen kívül hagyja a határt.

Ha gyermeke a mai napig figyelmen kívül hagyja, akkor a korlát haszontalan.

Állítsa alaphelyzetbe az alkalmazáskorlát beállításait

 1. Menj Beállítások> Képernyő idő
 2. Kapcsolja ki a képernyőidőt

  A Képernyőidő jelszót a beállításokban tilthatja le

 3. A megerősítésnél koppintson ismét a Képernyő kikapcsolása elemre
 4. Indítsa újra az eszközt
 5. Visszatér Beállítások> Képernyő idő, Koppintson a Kapcsolja be a képernyőidőt
 6. Váltás az eszközök közötti megosztásra (Beállítások> Képernyő idő> Megosztás az eszközök között
 7. Válassza az Alkalmazáskorlátok és lehetőséget állítsa be újra az App Limits alkalmazást
 8. Ellenőrizze, hogy a Blokk a korlát végén kapcsoló be van-e kapcsolva:
  1. Beállítások> Képernyő idő> Alkalmazáskorlátok> Válasszon kategóriát> érintse meg a Következő> Kapcsolja be a blokkot a korlát végén
 9. A beállítások mentéséhez koppintson a jobb felső sarokban található Hozzáadás gombra

Adjon meg egy alkalmazási korlátot

 1. Az alkalmazásonkénti korlát beállításához érintse meg a képernyő idő grafikonját a gyermek iPhone vagy iPad eszközén
 2. Válassza a Ma vagy az Utolsó 7 nap lehetőséget az előző héten használt alkalmazások megtekintéséhez
 3. Görgessen lefelé a leggyakrabban használt szakaszon, és keresse meg azt az alkalmazást, amelynek meghatározott korlátot kíván beállítani
 4. Koppintson az alkalmazásra, majd érintse meg a elemet Add Limit a Limits kategória alatt
 5. Ha a rendszer kéri, adja meg a képernyőidő-kódot (ugyanaz, mint a Korlátozások)
 6. Adja hozzá a kívánt időkorlátot (lásd az A. képet)
  1. Az egyes napok (vagy a hétvége) óráinak módosításához nyomja meg a Napok testreszabása gombot, és állítsa be a napi határértéket
 7. Kapcsolja be a blokkot a határ végén (lásd a B képrészt)
 8. A mentéshez nyomja meg a képernyő jobb felső sarkában található Hozzáadás gombot (lásd a C képrészt)
 9. A mentés után egy homokóra ikon jelenik meg az alkalmazás mellett, és az alkalmazáskorlát egyedi alkalmazásként jelenik meg (felsorolt ​​korlátozásokkal) a Beállítások> Képernyő idő> Alkalmazás korlátai

Add hozzá a képernyőidő leállási funkcióját

 • Egy másik ötlet az, hogy a leállást a képernyőidő alkalmazáskorlátjaival kombinálva használják
 • A Kezdő és a Idő bejegyzésekkel állítsa be a nap azon időszakát, amikor azt szeretné, hogy gyermekei eszközmentesek legyenek
 • Ezután győződjön meg arról, hogy be van kapcsolva a Blokk leálláskor

Szerezzen gyermekinformációt, hogy megfelelően jelenjen meg

A szülőket sújtónak tűnő másik kérdés az, hogy az iOS által az eszközökön megosztott adatok nem 100% -ban pontosak. Vannak jelentések, amelyek szerint az eszközök neve nem egyezik megfelelően, és helytelen információkat osztanak meg.

Ennek egyik megoldása a képernyőidő teljes visszaállítása minden eszközön. Győződjön meg arról, hogy frissítette-e eszközeit az iOS legújabb verziójára.

Miután követte ezt a két lépést, akkor ismét követnie kell a Képernyőidő beállítása beállítás folyamatát. Ez az ismétlés fárasztó folyamat lehet, de ennek során ki kell dolgoznia a képernyőidőt sújtó kincseket.

Végül egy felhasználó azt állította, hogy be kell kapcsolnia az „eszközök közötti megosztás” lehetőséget. Ez a funkció segít abban, hogy a megfelelő információk megosszák a hibás adatokat.

Van néhány jól dokumentált módszer, amellyel a gyerekek átverhetik a Screentime-et. Az egyik népszerű módszer, hogy elküld egy youtube linket az iMessage-be, majd megnézi az üzenetben található videót. Találd ki, hogy mindig van kiút!

Az állásidő testreszabása a hét napja szerint (iOS 12.2 vagy újabb verzió esetén)

Az iOS 12.2 és újabb verziók új lehetőséget kínálnak az állásidő beállításainak testreszabására a hét napjai alapján. Ez egy olyan funkció volt, amelyre sok felhasználó türelmesen várt.

Ennek a szolgáltatásnak a használatával testre szabhatja az állásidő-beállításokat, hogy egy adott napon egy adott napon kezdődjenek. Ez lehetővé teszi a szülők számára az iskolai / hétvégi éjszakák ütemtervének rugalmasságát, és fontos szerepet fog játszani, amikor az Apple Arcade megjelenik az év végén!

 • Érintse meg Beállítások> Képernyőidő> Leállás
 • Érintse meg az újNapok testreszabása' választási lehetőség
 • Testreszabhatja az állásidőt preferenciái alapján

Tehát, ha például azt akarja, hogy a Downtime 10: 00-kor kezdődjön a munka éjszakáin, de csak hétvégén éjfél után, ezeket az opciókat az iOS legújabb verzióival könnyen kezelhetővé tették.

Az iOS 13 és az iPadOS hozzáadta a Screen Time funkciókat

A szülők üzenete világos - azt akarják, hogy az Apple a gyerekeket helyezze előtérbe termékeik és szolgáltatásaik tervezésénél. Ez az egyik oka annak, hogy az Apple egy csomó új dolgot adott hozzá a képernyőidőhöz az iOS 13-ban és az iPadOS-ban!

Itt található egy gyors pillanatkép ezekről az új funkciókról az iOS13 és az iPadOS rendszerben.

Kombinált alkalmazáskorlátok

Most egyesítheti az alkalmazáskategóriák, adott alkalmazások vagy webhelyek különböző kombinációinak korlátjait.

Felhasználási adatok

Az Apple hallgatta azokat a szülőket, akik hosszabb ablakokat akartak a gyerekeik eszközhasználatában. Az iOS 13 és az iPadOS használatával a szülők és a felhasználók immár 30 napos használatot láthatnak, és összehasonlíthatják ezeket az átlagokat az előző heti képernyőidő-számokkal.

Csak csúsztassa jobbra vagy balra az utolsó hetes képernyőidő grafikonjának megtekintéséhez.

Kommunikációs korlátok

A szülők arra vágytak, hogy a szülők megválaszthassák, kivel beszélhetnek a gyerekek, szöveges üzeneteket, FaceTime-t és AirDrop-ot. És azt akarták, hogy ellenőrizzék, ki tud kommunikálni a gyerekeivel nappali és állásidőben egyaránt.

Az iOS13 kommunikációs korlátai lehetővé teszik ezt és még sok mást!

Névjegyzék gyerekeknek

A kommunikációs korlátokhoz hasonlóan a szülők módot akartak korlátozni a kapcsolatokhoz való hozzáférésre. Az Apple válasza lehetővé teszi a szülők számára, hogy a Screen Time segítségével kezeljék gyermekeik kapcsolatait.

A gyermek kapcsolattartóinak kezelése lehetővé teszi a szülő (k) számára, hogy eldöntsék, milyen névjegyekben, telefonszámokban, e-mailekben stb.

Még egy perc

A szülők szerethetik vagy utálhatják ezt a funkciót!

Még egy perccel a Képernyőidő már nem csak az alkalmazásokat állítja le azonnal. Ehelyett, amikor Ön vagy gyermeke eléri a képernyő időhatárát, a készülék megkérdezi, hogy szeretne-e még egy percet.

Úgy tervezték, hogy Önnek vagy gyermekének időt biztosítson a munka mentésére vagy a játékból való kijelentkezésre. De valószínűbb, hogy a legtöbb gyerek számára még csak egy perc képernyőidő! És sajnos, néhány gyerek gyorsan rájött, hogy folyamatosan kattintani tudnak rajta, hogy több időt kapjon!

Nincs idő? Nézze meg videónkat arról, hogyan állíthatja vissza a képernyőidő jelszavát

Lépjen kapcsolatba az Apple ügyfélszolgálatával

Ha a képernyőidő továbbra sem működik, forduljon közvetlenül az Apple ügyfélszolgálatához.

Következtetés

A képernyőidő nagyszerű lehetőség azoknak a szülőknek és másoknak, akik figyelni akarják, hogy mennyi időt töltenek ők és gyermekeik, vagy más családtagjaik alkalmazásokban, webhelyeken és egyebekben. A funkciónak annyi lehetősége van, hogy testre szabhassa azt, ami az Ön és családja számára a legjobb. Mindezen jellemzők ismeretében úgy tűnik, hogy problémái vannak!

Ha továbbra is problémái vannak, nyugodtan ossza meg velünk a megjegyzéseket. Biztosan válaszolunk a felmerülő kérdésekre, vagy segítünk bármilyen problémában.

Olvasói tippek

 • A következőket tettem: # 1 családunk összes eszközét frissítette ugyanarra az iOS verzióra, a 2. bekapcsolva Blokkolás leálláskor és # 3 kapcsoló Blokk a limit végén. Csak akkor működött, amikor megtettem mind a 3 lépést! Megpróbál
 • Valahogy az egyik gyerekem kikapcsolta az iPhone-on a Share Across Devices alkalmazást. Fog Beállítások> Képernyő idő és ezt váltogatva (Megosztás az összes eszközön) dolgozott nekem! Csak írja be a képernyőn megjelenő jelszót a képernyőn, és körülbelül 10 perccel később megláttam a gyerekeim összes információját. Megpróbál!
 • Csak egy FYI, ha gyermeke megnyomja a „figyelmen kívül hagyás ma” gombot, amikor megjelenik a képernyőkorlát üzenet, akkor a Képernyőidő figyelmen kívül hagyja az egész napra vonatkozó korlátozást
 • Újra alaphelyzetbe állítom az összes állásidőt, és a gyermekeim számára blokkolni kívánt alkalmazásokat (Facebook és Instagram) mostantól letiltom. DE úgy tűnik, ezt néhány hetente meg kell tennem!
 • Mielőtt felhívná az Apple ügyfélszolgálatát, kapcsolja be a jóváhagyást minden felnőtt számára a családi megosztási tervében. Miután ezt megtettem, minden gyerekem megjelent a Képernyőidő alatt. Most, a feleségem és én mindketten kezelhetjük gyermekeink számláit az iPhone, iPad és iPod képernyőink használatával
 • Ez a javaslat időigényes, de nekem bevált. Próbálja meg eltávolítani gyermeke MINDEN Képernyőidő-beállítását, majd adja hozzá az összes korlátozást, állásidőt és alkalmazáskorlátot, amelybe vissza szeretne térni

Legutóbbi hozzászólások