Az Apple kiadta az új iTunes 12.7-et, amit tudnia kell

Az iTunes 12.7 alkalmazásával az Apple néhány nagyobb irányváltást vezetett be. Az Apple csendesen kiadta az iTunes 12.7-es verzióját mind Windows, mind macOS esetén, és a legközvetlenebb változás az, hogy már nem tartalmaz semmilyen lehetőséget az alkalmazások vagy csengőhangok iPhone, iPad vagy iPod touch készülékkel történő szinkronizálására. Az Apple eltávolította az iOS App Store-t erről a legújabb asztali iTunes-verzióról.

„Az új iTunes a zenére, filmekre, tévéműsorokra, podcastokra és hangoskönyvekre összpontosít. Az iPhone, iPad és iPod touch alkalmazások csak most érhetők el az új iOS rendszerű App Store-ban. Az új App Store pedig megkönnyíti az alkalmazások letöltését, frissítését és újratöltését - mindezt Mac vagy PC nélkül ”- Apple

Ettől a verziótól kezdve az összes alkalmazást az App Store Vásárolt lapján kezelheti. A fájlok iTunes-on keresztül történő továbbítása azonban továbbra is megmarad. Így továbbra is ugyanúgy használhatja az iTunes fájlmegosztást, mint a korábbi iTunes verziók. Ezenkívül az iTunes továbbra is ugyanúgy menti az összes iDevice készülékét.

DE már nem tudsz böngészni az App Store-ban közvetlenül az iTunes-on belül, vagy szinkronizálni az alkalmazásokat SEMMILYEN iDevice-zel.

Nagy a zavar, hogy mi változott, és mit lehet és mit nem. Tehát nézzünk meg néhány tippet és trükköt az iTunes 12.7 használatának megkezdéséhez.

Hogyan folytathatja egy megvásárolt alkalmazás újratöltését?

Az alkalmazások újratöltését magának az eszköznek kell elvégeznie. Ha alkalmazásokat keres a MacBook-on, meg kell nyitnia a Mac App Store-ot. Kattintson az ablak tetején a „Megvásárolt” gombra, és innen letöltheti újból alkalmazásait.

Ehhez hasonlóan az App Store alkalmazás megnyitásával újratöltheti korábbi alkalmazásvásárlásait iOS-eszközére. Érintse meg a Frissítések> Vásárolt> Saját vásárlások> „Nem ezen az iPhone-on” lehetőséget. Érintse meg a kis felhő ikont az alkalmazás újbóli letöltéséhez iOS eszközére.

 

Hogyan helyezhetem át az egyedi csengőhangokat iPhone-ra az iTunes 12.7 használatával?

Az új iOS 11 lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új csengőhangokat töltsenek le közvetlenül iPhone-ra. IPhone-ján lépjen a Beállítások> Hangok és haptikák menüpontot, majd érintse meg a kívánt hangot. Az oldal tetején koppintson a ikonra Töltse le az összes megvásárolt hangot ellenőrizze, hogy vannak-e korábban megvásárolt hangok, amelyeket jelenleg nem töltött le a készülékére.Felhívjuk figyelmét, hogy az Apple figyelmeztet arra, hogy előfordulhat, hogy egyes korábban megvásároltakat nem tudja újra letölteni hangok.

Ha egyéni csengőhangok vannak az iTunes-on, azokat manuálisan kell átvinnie az iOS-eszközre. Húzza az új hangot az iTunes Media iMac Tones könyvtárából az iTunes „Saját eszközön” Tones részébe. (A hangok a lista alja felé mutatnak).

Az átvitel után kattintson a Szinkronizálás gombra, hogy áthelyezhessék őket az iOS eszközre. Válassza az iPhone készülékén Beállítások -> Hangok -> Csengőhang. Itt megerősíti az imént áthelyezett egyéni csengőhangot.

Ha problémát tapasztal a csengőhangok áthúzásával

Először győződjön meg róla, hogy a csengőhang hossza nem haladja meg a 38 másodpercet, és lehetőleg körülbelül 35 másodperc vagy kevesebb.

Próbálja meg áthúzni a hangfájlokat (.m4r formátum), ha nincs más szinkronizálási tevékenység. A felhasználók arról számolnak be, hogy gyakran nem tudnak csengőhangot átmásolni iPhone-ra vagy iPadre, amikor eszközük szinkronizálja az iTunes programot. Tehát várja meg, amíg a szinkronizálás befejeződik, mielőtt további fájlokat húzna.

Ha ez még mindig nem segít, válassza ki iPhone-ját, és görgessen le a Szinkronizálás oldal OPTION részéhez. Jelölje be a zene és videók kézi kezelésének jelölőnégyzetét, és jelölje be ezt a négyzetet. Ezután próbálkozzon újra az egérrel.

Néhány további lehetőség a fogd és vidd csengőhangok megoldására a csengőhangfájl (m4r fájlok) megkeresése a számítógépen, és a jobb egérgombbal kattintson a fájlra a másoláshoz a vágólapra. Keresse meg az iTunes alkalmazást, és próbálja beilleszteni az iTunes alkalmazásba, és ellenőrizze, hogy működik-e.

Néhányan azt mondják, hogy a számmappák helyett a hangmappába való áthúzás a DEVICE eszközre bevált.

Végül ellenőrizze, hogy az egyedi csengőhangok létrehozásához használt alkalmazás rendelkezik-e frissítéssel. Ha igen, frissítse és próbálja újra.

A médiafájljaim továbbra is elérhetőek az új iTunes 12.7-en?

Az iTunes médiafájljai (zene, podcastok) továbbra is elérhetők az iTunes Könyvtárfájlokban. Mac-jén a Finder használatával töltse le ezeket a fájlokat Menj> Főoldal> Zene> iTunes és Windows rendszeren a fájl elérési útja C: \ Felhasználók \ felhasználónév \ Saját zene \ iTunes \

Van elavult alkalmazásuk vagy egyéni tartalmuk?

Ez mind ott van, csak elrejtve az iTunes mappájában. Keresse meg ezeken a helyeken ezeket az alkalmazásokat, médiát, csengőhangokat vagy más tartalmat:

Mac: / Felhasználók / felhasználónév / Zene / iTunes / iTunes Media

Windows 7 vagy újabb: Nyissa meg a C: \ Users \ felhasználónév \ My Music \ iTunes \ iTunes Media alkalmazást

Tehát, ha van olyan alkalmazás vagy egyéb tartalom az iTunes médiatárában, amely nem áll rendelkezésre újratöltésre, a számítógép segítségével manuálisan átviheti ezeket a fájlokat az iOS eszközére. Miután megtalálta az alkalmazásfájlt, húzza az eszközre az iTunes oldalsávjára. Ezzel az eljárással manuálisan hozzáadhatja egyéni csengőhangjait, könyveit és egyéb adathordozóit.

Ha iOS11-re frissít, ez a verzió már nem támogatja a 32 bites alkalmazásokat, így ha egyes elavult alkalmazásai 32 bitesek, akkor nem fognak működni az iOS 11 vagy újabb rendszereken.

További információkért az Apple egy fehér könyvet kínál, amely bemutatja, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan vihetem át a saját tartalmaimat, például a filmeket olyan alkalmazásokba, mint a VLC Player?

Ehhez valószínűleg meg kell használja az új iTunes „Fájlmegosztás” funkcióját. Amikor iOS-eszközét az iTunes rendszert futtató számítógépéhez csatlakoztatja, kattintson az eszközre, és a bal oldali oszlopban találja a „Fájlmegosztás” lehetőséget. Ha rákattint, felfedik azokat az alkalmazásokat, amelyek képesek dokumentumokat átvinni az iPhone és a számítógép között. Valószínűleg tudnia kell használni Betölt vagy VLC ide a tartalom áthelyezéséhez.

Az alkalmazásvásárlások elrejtése és elrejtése az iOS 11 segítségével

Az iTunes ÉS az iOS 11 új App Store frissítéseivel könnyen nem találja meg azt, amire szüksége van, különösen a korábbi alkalmazásvásárlásokat nagyon nehéz megtalálni. Ráadásul valamilyen okból az iOS 11-ben az Apple lehetővé teszi a megvásárolt alkalmazások elrejtését az App Store-ból. És ez már nem attól függ, hogy a Családi megosztás be van-e kapcsolva vagy sem.

A vásárlások megkereséséhez nyissa meg aAz App Store alkalmazásban koppintson a profilfotójára vagy ikonjára a fiókadatok megnyitásához.Görgessen lefelé, és keresse meg a Vásárolt részt, érintse meg ezt, hogy felfedje vásárlásait és a kapcsolódó családtagok vásárlásait. Miután elkészült, két fül van az alkalmazások számára - az összes és a nem ezen az iPhone készüléken.

Az alkalmazások elrejtése egyszerű, csak húzza az alkalmazást az Elrejtés funkció megjelenítéséhez.

De feloldja az alkalmazások megjelenítését?

Oké, meg vagyunk zavarodva. Az alkalmazásokat az iTunes segítségével szoktuk elrejteni. De az iTunes 12.7 friss frissítése után ez a funkció megszűnt. Eddig még az iOS 11-ben sem cserélik le az App Store alkalmazáson belül vagy az iDevice Beállításai segítségével. Az egyetlen módszer, amire rájöttünk, hogy a keresési funkció használatával töltsük le újra, és újra megjelenik. De akkor a rejtett alkalmazásból származó egyik adata sem kerül átadásra! Olyan, mintha egy alkalmazást a nulláról indítanánk.

Reméljük, hogy az Apple valóban hamar megoldja ezt a problémát. Nagy meglepetés azok számára, akik elrejtik az alkalmazásokat, és az iTunes-ot használják az alkalmazáskezeléshez és a szinkronizáláshoz. És igen, egy nem kívánt meglepetés.

Hol vannak a podcastjaim?

Egyesek szerint a Podcast legördülő menü elemei szürkén jelennek meg. Mások úgy találják, hogy Podcast könyvtáruk teljesen eltűnt. És gyakran az emberek még a Podcast áruházon keresztül sem képesek feliratkozni podcastokra. Ennek ellenére mások úgy találják, hogy a teljes podcast könyvtáruk eltűnik a 12.7-re történő frissítés után, és az iTunes segítségével nem adhatnak hozzá podcastokat. Ez gyakran üres képernyőt eredményez, még akkor is, ha megpróbál letölteni egy podcastot.

Ha az iTunes 12.7 frissítése után nem látja a Podcastokat, bontsa ki az iTunes ablakot, hogy az teljes képernyős legyen. Ezután keresse meg a kék „Folytatás” gombot. Kattintson erre a gombra a Podcast könyvtárba lépéshez.

Ha ez nem működik, a megoldás keresi az adott Podcast keresését az iTunes fülön a Podcastok számára. Ekkor megjelennek a keresési eredmények legördülő listájában.

Nem szinkronizálhatja az alkalmazásokat az iTunes alkalmazással

Tetszik a változás ötlete, DE ezt nem megfelelően hajtották végre

Az iTunes használatával már nem böngészhet vagy kereshet az iOS-alkalmazásokban a Mac számítógépén. És az alkalmazáskezelést mostantól minden eszközön végzik, beleértve az eszközök közötti szinkronizálást és az alkalmazások átrendezését a képernyőkön.

Úgy tűnik, hogy ebben az új verzióban előfordulhat, hogy nem tudja megjeleníteni alkalmazásainak megjelenítését. Ha még nem frissített, fontolja meg az alkalmazások elrejtésének visszavonását, mielőtt frissítene erre az új verzióra.

Kemény a család- vagy a munkahelyi vezetőkkel szemben

Ha a kijelölt családi iDevice-menedzser kezeli a munkahelyi iDevice-alkalmazásokat és -frissítéseket, az iTunes 12.7 rossz hír. A korábbi verziókban csak EGYSZER kellett letölteni egy alkalmazást, majd másodpercek alatt telepíteni az iTunes-on keresztül, mert az alkalmazás már a merevlemezen van! De a 12.7 mindent megváltoztat, és most minden eszköznek önállóan kell letöltenie az alkalmazásokat és az alkalmazásfrissítéseket az OTA-n keresztül (over-the-air.) És ez sok időt ad az iDevice-menedzsmentnek!

Van néhány lehetőség azok számára, akik alkalmazásokat és tartalmat kezelnek, ha nem csatlakoznak az internethez, vagy foltos / lassú az internetük. Főleg az Apple Use biztosítja az Apple Configurator nevű eszközt. Tudjon meg többet az eszköz használatáról az Apple Configurator webhelyén.

Kihívás korlátozott internet-hozzáféréssel rendelkező személyek számára

Egy másik szerencsétlen (és valószínűleg nem szándékos) hatás azokra az emberekre vonatkozik, akiknek korlátozott adatátviteli terve van, vagy alacsony / lassú az internet sebessége. Ebben a csoportban sokan az iTunes-ot használják az alkalmazáskezelés elsődleges eszközeként, és ha ez a lehetőség már megszűnt, valószínűleg nehéz lesz az alkalmazások frissítését és letöltését.

Néhányan közületek, akik az iTunes-ot biztonsági mentéshez és visszaállításhoz használták, érdemes megfontolni az Apple iCloud biztonsági mentési ajánlatát. Nyilvánvaló, hogy az Apple agresszíven követi az iCloud stratégiát, és az iTunes-ot inkább médiamentéssé teszi. USB-kábellel készítettünk biztonsági másolatot, és semmilyen problémával nem találkoztunk. Az iTunes és az iCloud biztonsági mentése lényegében ugyanaz marad.

Ezzel az új változtatással nem tudja szinkronizálni az alkalmazásokat az összes iDevice készülékén a számítógép / iTunes segítségével. Az alkalmazásokat minden iOS-eszközön külön-külön szinkronizáljuk. Az Apple abban reménykedik, hogy mivel a legtöbb alkalmazásfejlesztő az utóbbi időben az „Alkalmazásvágást” folytatta, a frissítések kicsiek lesznek, és nem fogyasztják el túlságosan a mobil sávszélességét. Őszintén szólva ez még várat magára.

Tippek az iTunes 12.6-ra történő leminősítéshez

Végül, ha kihívásokkal szembesül az iTunes 12.7, akkor dönthet úgy, hogy visszaminősíti iTunes-ját 12.6-ra. Mielőtt megkísérelné a leminősítést, győződjön meg róla, hogy biztonsági másolatot készít a gépről. Ellenőrizze még egyszer, és győződjön meg arról, hogy az iTunes Media Library fájljairól biztonsági másolat készült.

Miután a biztonsági mentési folyamat befejeződött, folytassa az iTunes eltávolítását a számítógépéről. Mac-felhasználók számára megnyithat egy terminál-munkamenetet a Segédprogramok mappából, léphet az alkalmazás mappájába a terminálon, majd a „sudo rm -rf iTunes.app/” segítségével törölheti az iTunes 12.7 telepítését. Az iTunes eltávolításának részletes leírásához kövesse az Apple útmutatásait.

Ha Ön Windows-felhasználó, kövesse az Apple Whitepaper lépéseit.

Ne felejtse el átnevezni az „iTunes.library.itl” fájlt, hogy az iTunes újratelepítése után visszaállhasson belőle. Miután sikeresen eltávolította az iTunes 12.7-et, letöltheti a korábbi iTunes-verziót az Apple Downloads alkalmazásból, és telepítheti a számítógépére. Indítsa el az iTunes alkalmazást, és vissza kell térnie az iTunes 12.6-ra. Ki kell kapcsolnia az automatikus frissítéseket is, hogy ne térjen vissza a 12.7-re.

Összefoglalva

Bár egyes felhasználók örömmel fogadják ezt a változást, úgy gondoljuk, hogy ezt valószínűleg sietséggel, anélkül, hogy az Apple sokat gondolkodott volna. Nincs értesítés, nincsenek részletes támogatási útmutatók, és elvetik ezt az új változást !! Az iTunes 12.7 meglehetősen időigényesvé teszi az alkalmazások frissítését és szinkronizálását azok számára, akik több iDevice-szel rendelkeznek. Ahelyett, hogy egyszer letöltene alkalmazásokat az iTunes használatával, majd szinkronizálná az összes eszközt, az iTunes 12.7 alkalmazással le kell töltenie az alkalmazásokat és az alkalmazásfrissítéseket minden eszközre! Nem is olyan rossz, ha 1 vagy 2 eszköz van a tulajdonában, de egy csomó több idő (és adat) a sok eszközzel rendelkezők számára. Tehát azok számára, akiknek kihívást jelent ez az új iTunes-verzió, érdemes egyelőre visszaállítani a számítógép régi számítógépére.

Kérjük, küldjön visszajelzést az Apple számára, hogy megfelelő támogatási dokumentációt tudjon nyújtani.

Legutóbbi hozzászólások