Az iPhone-ról küldött, mit mond rólad?

Ha rendszeresen olvasod blogunkat, akkor nagy valószínűséggel szereted az Apple-t (és az Appletoolboxot is). Bármennyire is szeretjük az Apple-t, vannak apróságok, amelyeket szerintünk másképp lehetne kezelni.

Ilyen például az „Elküldve az iPhone-ról” sor, amely minden iPhone-on keresztül küldött e-mailhez tartozik.

Őszintén szólva a 2G-s és 3G-s telefonjaink régen jónak tűntek, hogy az emberek tudják, hogy prémium márkánk van. De most arra vagyunk kíváncsiak, miért akarja egy vállalat, hogy a készülékét minden eszközéről küldött e-mailhez csatolva, sőt ennél is többet, miért tartják ott az emberek?

Nem vagyunk a legjobb önsegítő zsugorodások, de derítsük ki:

# 1. Nem tudom, hogyan lehet levenni

Nehéz elhinni, de sok hűséges iPhone-felhasználó tartozik ebbe a „Nem tudom, hogyan kell…” kategóriába. Meg akarják változtatni az „Elküldve az iPhone-omról” sort, de egyszerűen nem tudják kideríteni, hogyan. A cikk későbbi része megmutatja, hogyan lehet ezen változtatni.

# 2. Hé, te! Van egy iPhone-m

Egyetértünk abban, hogy a világon sokan vannak, akik nem engedhetik meg maguknak az iPhone-t. A szerkentyű kétségkívül kissé drága. Hogy az ár indokolt-e vagy sem, az egy újabb vita, de a világon sokan vágynak az iPhone-ra. És amikor sikerül egyet szerezniük, hajlamosak egy kicsit megmutatkozni. Nincs ezzel semmi baj, mondjuk!

# 3. E-mailjeim hibákat tartalmazhatnak

Általában nem számítunk arra, hogy manapság az írásbeli kommunikációnk bármilyen helyesírási vagy nyelvtani hibát tartalmazna. Azonban, ha e-mailt írunk kocogás közben a parkban, valószínűbb, hogy hibákat tartalmaz. Itt jön jól az „Elküldve az iPhone-ról” sor. Azt mondja az olvasónak, hogy ezt az e-mailt telefonról küldték, és az olvasónak nem szabad panaszkodnia az elírási hibákra és a rossz nyelvtanra.

# 4. Talán egy kicsit lusta vagyok

"Nem szeretem a sort, tudom, hogyan kell levenni, de holnap megteszem"

Szakmailag nézve ezek az e-mailhez csatolt címkesorok nem festenek szép képet rólad. Megmutatják, mennyire lusta vagy, és valószínűleg egy olyan személy, aki nem fordít nagy figyelmet a részletekre. Ez fáj!

Íme, mit mond Mark Twain az írásról,

„Könnyű írni, csak rossz szavakat kell áthúznia”

Ha nem szeretné, hogy az „Elküldve az iPhone-ról” sor legyen, akkor itt kell tennie.

Az „Elküldött az iPhone-ról” módosítása

Az „Elküldve az iPhone-ról” üzenet alapértelmezés szerint megtalálható az e-mail alkalmazásban. Ezek az egyszerű lépések levehetik, és segítséget nyújthatnak saját egyéni aláírásukhoz.

1- Érintse meg "Beállítások"

2- Görgessen lefelé, és válassza a lehetőséget "Levél" a listáról

3- Most érintse meg a gombot "Aláírás" választási lehetőség.

4- Itt bármit betehet az e-mailek végére. Az Ön neve, kapcsolattartási adatai, annak a szervezetnek a neve, amelyhez társult, néhány példa. Vagy egyszerűen csak üresen hagyhatja!     

Kérjük, próbálja ki bátran, különösen a tavaszi tisztítással. Ez egy másik dolog, amely kevesebb, mint 60 másodperc alatt gondoskodhat róla.

Most, ha több e-mail aláírást szeretett volna használni iPhone és iPad között, kérjük, tekintse meg ezt a cikket, amely bemutatja, hogyan állíthat be több aláírást minden megosztott személyiségéhez és módosíthatja az egókat.

Ha mégis meg akarja őrizni, szívesen meghallgatnánk Öntől azokat az okokat vagy kifogásokat, amelyek megvannak a megtartása érdekében!

Legutóbbi hozzászólások