Apple Watch akkumulátorral kapcsolatos kérdések, 7 megfontolandó tipp

A legújabb Apple Watch sorozat bevezetésével az Apple megkísérelte orvosolni az elhúzódó Apple Watch akkumulátorproblémákat, amelyek rossz ízlést eredményeztek az Apple Watch sorozat könnyebb felhasználói számára.

Legfőképpen ezek a javítások a gyenge teljesítményre összpontosítottak, amelyek hatással voltak ezekre a régebbi sorozatú Apple órákra.

Mindazonáltal mindig van kompromisszum a gyorsabb teljesítmény és az akkumulátorral kapcsolatos problémák között. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk az Apple Watch akkumulátorral kapcsolatos problémákat, és javaslatokat adunk arra, hogyan lehet ezeket a problémákat kezelni és enyhíteni.

Apple Watch akkumulátor állapotfelmérés

Mielőtt bármilyen hibaelhárítással kezdene, fontos, hogy megvizsgálja az Apple Watch elsődleges akkumulátor-állapotát. Az Apple Watch-nak 2,5 órán belül 100% -os, 1,5 órán belül pedig 80% -os töltöttséget kell elérnie a mellékelt Apple Watch mágneses töltőkábellel.

Állítólag minden egyes Apple Watch sorozat akkumulátorának élettartamajobb mint az előző évi modell, az Apple egész napos akkumulátor-élettartamot követelt. Az Apple tesztelés során az Apple 18 órás akkumulátor-üzemidőt ért el a következő használat mellett: 90 időellenőrzés, 90 értesítés, 45 perces alkalmazáshasználat és 30 perces edzés zenelejátszással az Apple Watch-tól Bluetooth-on keresztül.

Tehát ezek a mutatók ellen állsz?

Saját használati és készenléti információk megtekintéséhez nyissa meg az Apple Watch alkalmazást a párosított iPhone-on, és lépjen a következőre: Saját óra> Általános> Használat.

Ha az Apple Watch akkumulátora élettartama lényegesen rövidebb, mint az Apple referenciaértékei, próbálja ki az alábbi tippek közül egyet vagy többet, amelyek sikeresen segítettek megoldani néhány olvasónk akkumulátor-élettartamát.

Tippek az Apple Watch akkumulátor-élettartamának maximalizálásához

1. tipp: Tartsa naprakészen az operációs rendszert.

Az akkumulátor optimalizálásával kapcsolatban az Apple mindig megpróbálja frissíteni a watchOS és az iOS szoftvert annak energiahatékonyabbá tétele érdekében. Ezért fontos, hogy frissítse a szoftvert mind az óráján, mind az iPhone készülékén. Az Apple Watch-nak az új watchOS verziókkal kell sportolnia, iPhone-jának pedig a legfrissebb iOS-t kell futtatnia a legjobb teljesítmény érdekében.

2. tipp: Az akkumulátor Guzzler újra felkerült

Bár az óra mögött az az ötlet áll, hogy rengeteg egészségre és fitneszre épülő alkalmazást nyújtson Önnek, sokan elsősorban az Apple Watch egységet használják napi értesítéseik kezelésére.

Az egység pulzusmérője sok akkumulátort használhat fel. Ha nem napi szinten használja a pulzusmérőt, megpróbálhatja kikapcsolni az akkumulátorlé megtakarítása érdekében.

Egyszerűen nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján. Érintse meg Saját órák> Edzés, kapcsolja be az energiatakarékos módot.

3. tipp: Állandó értesítések

Ez egy kétélű kard. Bármennyire is szívesen használjuk az óránkat értesítésekre, ezek az állandó emlékeztetők hatással vannak az egység akkumulátorszintjére. Érdemes kezelni az értesítéseket, és felhasználni azokat, amelyekből a legjobb árat érheti el.

Testreszabhatja az értesítéseket az Apple Watch-on.

Nyissa meg a Watch alkalmazást iPhone-ján, érintse meg a gombot A Saját fül fül> Értesítések.

Érintse meg az alkalmazást. Ha azt szeretné, hogy az alkalmazás értesítései megismételjék az iPhone értesítési beállításait, koppintson a Saját telefon tükrözés elemre, különben használjon más értesítési beállításokat az egyéni megérintésével.

Gyors tipp: használja a VIP postafiókot az iOS Mail alkalmazásban, és konfigurálja az Apple Watch alkalmazást úgy, hogy megjelenítse a VIP névjegyekkel kapcsolatos e-mail értesítéseket. Így továbbra is a legtöbbet hozhatja ki az e-mail értesítésekből, és ezzel is kímélheti az akkumulátort.

Ha minden alkalmazásnál kikapcsolja a „Tükrözi az iPhone-riasztásokat” opciót, az segíthet az iPhone és az óra újraindításában, mindkettő együttes kikapcsolásában, majd először az iPhone újraindításában.

Néhány olvasó javasolja az értesítések teljes kikapcsolását az Apple Watch-okon! Ez valóban segített az akkumulátor kímélésében.

4. tipp: A töltőfej

Ha már egy ideje az Apple Watch tulajdonosa és következetesen használja, akkor valószínű, hogy a töltőkábel feje piszkos lehet.

Győződjön meg arról, hogy az óra hátulja és a töltőkábel feje tiszta és száraz (tisztítsa őket nem koptató, szöszmentes ruhával). Kipróbálhat egy másik töltőkábelt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy problémái nem kapcsolódnak-e kábelhez.

5. tipp: Nem elég fényes

Hasonlóan más elektronikus eszközökhöz, az eszköz fényereje is jelentősen korrelálhat az akkumulátor fogyasztásával.

Mindannyian szeretnénk olyan képernyőt látni, amely fényes és gyönyörű, de a nagyobb energiafogyasztás rovására megy.

Nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján, érintse meg a gombot Nézd> Koppintson a Fényerő és a Szöveg mérete elemre majd húzza a fényerő csúszkát alacsonyabb intenzitású beállításra az Apple Watch energiamegtakarítása érdekében.

6. tipp: Alaphelyzetbe állítás / újraindítás

Próbálja meg alaphelyzetbe állítani és szétválasztani az órát iPhone készülékével.

Néha a párosítás újrakezdése sok problémát enyhíthet az egységgel. Ezenkívül az óraegység újraindítása, majd egy éjszakai töltés visszaállíthatja az akkumulátor normális szintjét, különösen, ha nemrég frissítette a watchOS-t, és még nem végzett újraindítást.

7. tipp: Energiatartalék mód

Ez egy jó szolgáltatás az Apple Watch-on, amelyet kihasználva megtakaríthat némi energiát, különösen akkor, ha megpróbálja kinyújtani az egység fennmaradó akkumulátorát. Amikor az akkumulátor töltöttségi szintje 10 százalékra csökken, az Apple Watch figyelmeztet, hogy lépjen be Power Reserve módba.

Húzza felfelé az óra számlapjának aljától a Vezérlőközpont megnyitásához, koppintson az akkumulátor százalékára, majd az Energiatartalék elemre.

Ebben a módban az alkalmazásai nem fognak működni. Órája csak az időt mutatja.

Érdemes megvizsgálnia az Ön számlapjának számát. Több olvasó azt tapasztalta, hogy amikor egy tucat óraszám van az Apple Watch-on, az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémákat okozhat. A legjobb gyakorlat az, ha ragaszkodik egy vagy két óraszámlaphoz, ha az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos problémák merülnek fel.

Az Apple Watch akkumulátora bónusz tippeket ad ki

 1. Zárjon be minden megnyitott alkalmazást a párosított iPhone-on
  1. Kattintson duplán a kezdőlap gombra, és a bezáráshoz csúsztassa felfelé az egyes alkalmazásokat
  2. Kapcsolja KI az Apple Watchot és az iPhone készüléket
  3. Indítsa újra az iPhone-ot ELSŐ
  4. Indítsa újra az Apple Watch alkalmazást
 2. Távolítsa el az összes harmadik féltől származó alkalmazást az óráról
  1. Egyenként visszahelyezheti őket, és figyelheti az akkumulátor teljesítményét
   1. Ellenőrizze, hogy egy adott alkalmazás okozza-e az akkumulátor lemerülését
 3. Tartsa BE a Bluetooth funkciót
  1. A Bluetooth letiltása iPhone-on növeli az Apple Watch akkumulátor-lemerülését, ezért tartsa bekapcsolva a Bluetooth-t
 4. Töltés Apple Watch mágneses töltőkábellel NEM USB
  1. Amikor az Apple Watch USB-n keresztül alvó, készenléti vagy kikapcsolt számítógéphez csatlakozik, az Apple Watch akkumulátora lemerül
   1. A számítógép használatával történő töltéshez ellenőrizze, hogy az Apple Watch USB-n keresztül történő töltésekor teljesen be van-e kapcsolva

Tartsa az Apple Watch-ot a kényelmi zónájában

Az Apple Watch-t úgy tervezték, hogy a környezeti hőmérsékletek széles tartományában jól teljesítsen, ideális kényelmi zónaként a 0–35 ° C (32–95 ° F). Ha csak lehetséges, ne tegye ki óráját 35 ° C-nál magasabb környezeti hőmérsékletnek. Az ezen tartomány feletti hőmérséklet tartósan károsíthatja az akkumulátor kapacitását.

Soha ne töltse az Apple Watch-ot soha 35 ° C-nál magasabb hőmérsékleten, és természetesen tartsa az Apple Watch-ot a közvetlen napfénytől távol töltés közben.

Összegzés

Végül, ha megpróbálta kezelni az Apple Watch akkumulátorát a fenti tippek alapján, és nem talált sikert, akkor ideje, hogy az egységet az Apple Genius Store-ba vigye és megnézze. Talán egy csereakkumulátor megoldhatja a problémát.

Ha csak az akkumulátorral kapcsolatos problémák miatt fontolgatja az óra legújabb Apple Watch sorozatra történő frissítését, csalódhat.

Bár az Apple Watch legújabb sorozatában valóban lehet, hogy egy nagyobb akkumulátor van beépítve, de úgy tűnik, az akkumulátor kapacitásának növekedését az újabb GPS-chipek fogyasztják.

Legutóbbi hozzászólások