Az ePub e-könyvek letöltése iPad vagy iPhone készülékére (iTunes nélkül)

Ez a cikk elmagyarázza, hogyan lehet egyszerűen megkeresni és letölteni az ePub formátumú könyveket iOS-eszközére (iPad, iPhone vagy iPod touch) az iBooks alkalmazásban történő olvasáshoz (iTunes nélkül), mivel az ePub fájlokat közvetlenül megnyithatja az iBooks alkalmazásban. Ez azt jelenti, hogy ePub formátumú fájlokat / könyveket letölthet weboldalakról vagy e-mailekből / szöveges üzenetekből anélkül, hogy azokat az iTunes-on keresztül át kellene vinnie a készülékére. Így:

Lépések

1. Töltse le ingyen az iBooks alkalmazást az App Store-ból, ha nincs iBooks az iPad vagy iPhone készülékén.

2. Keresse meg az e-könyvét. Keresés az interneten. Ne feledje, hogy sok helyen lehet fizetni az e-könyvekért. Továbbá könnyedén megtalálhat ingyenes könyveket. Ebben a példában a „Három testőr” -t fogom letölteni (//www.epubbooks.com/books/hdlf/the-three-musketeers).

3. Nyissa meg a Safari alkalmazást iPad-jén, iPod-ján vagy iPhone-ján, és keresse fel az URL-t (//www.epubbooks.com/books/hdlf/the-three-musketeers).

4. Érintse meg a letöltési linket.

5. Ezután érintse meg a képernyő jobb felső sarkában található „Megnyitás iBooks alkalmazásban” elemet (vegye figyelembe, hogy ez eltarthat egy ideig).

6. Megnyílik az iBooks, és az iBooks alkalmazás segítségével elolvashatja az e-könyvét. Felhívjuk figyelmét, hogy az iBooks automatikusan menti a könyv egy példányát az iBooks könyvespolcára.

Összefüggő:

Nem lehet megnyitni a PDF fájlt az iBooks alkalmazásban iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken

Szülői felügyelet az iBooks alkalmazásban

Hogyan menthetünk, szerkeszthetünk és megnyithatunk Word doc és PDF fájlokat

Legutóbbi hozzászólások