Apple WatchOS 3.1.1 frissítés, amely problémákat okoz a 2. sorozatú egységeknél

Az Apple a héten jelentette meg új watchOS 3.1.1 verzióját. Úgy tűnik, hogy ez problémákat okoz a 2. sorozatú óramodellekkel. Az Apple által kiadott watchOS 3.1.1 frissítés néhány biztonsági frissítéstől eltekintve az alábbi problémákat oldotta meg.

Az Apple szerint ez az új frissítés a következő fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmazza.

  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja a névjegyek megjelenését az Üzenetek alkalmazásban és az értesítésekben
  • Javít egy problémát, amely befolyásolhatja az értesítésekre való válaszadás képességét
  • Megold egy olyan problémát, amelynél a részvények szövődménye nem frissülhet az óra felületén
  • Kijavít egy olyan problémát, amely megakadályozhatja, hogy az Activity gyűrűk megjelenjenek az Activity óra lapjain
  • Megoldja azt a problémát, amely megakadályozta, hogy az időjárás alkalmazás hőmérséklet-egységének megváltoztatása után az analóg óraszámlapon lévő tárcsák megjelenjenek
  • Megoldja azt a problémát, amelynek következtében a Térkép alkalmazás elindulhat a navigáció befejezése után
  • Megoldja azt a problémát, amelyben a helytelen dátum megjelenhet a Naptár alkalmazás havi nézetében

A legtöbb 1. sorozatú felhasználó nagyobb problémák nélkül tudta frissíteni egységeit, azonban a 2. sorozat számos tulajdonosa úgy találta, hogy a frissítés teljesen megújította új Apple Watch 2. sorozatát.

Az érintett Apple Watch egység egyszerűen piros felkiáltójelet mutat a frissítést követően, amely arra utasítja a felhasználókat, hogy látogassák el az Apple súgóját.

Az Apple jelenleg kihúzta a frissítést. Az Apple ügyfélszolgálata megerősítette, hogy kihúzták a jelenlegi frissítést, és új verziót fognak kiadni. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan frissítheti óráját a legújabb watchOS-ra, akkor nézze meg az Apple webhelyén található útmutatásokat.

Sajnos ezeket az érintett Apple Watch egységeket nem lehet szervizelni a helyi boltban. Szüksége lesz az Apple-re szállítani, és 48 órán belül kijavítják és visszaszállítják. Abban az esetben, ha téged érint ez a téglázási probléma, kérjük, forduljon az Apple ügyfélszolgálatához.

Ha egyike annak a felhasználónak, aki letöltötte a watchOS 3.1.1 verziót, de még nem telepítette a frissítést az egységre, törölheti a frissítést eszközéről.

A frissítés törléséhez érintse meg az Alkalmazás megtekintése> Általános> Használat> WatchOS frissítés> elemet, és válassza a Törlés lehetőséget itt.

Az Apple egy új watchOS 3.3.1 frissítés kiadását tervezi az Apple Watch Series 2 felhasználók által tapasztalt problémák megoldására.

Legutóbbi hozzászólások