A legjobb harmadik fél levelezőalkalmazások az iOS 10 rendszeren

Az eredeti iPhone megjelenése óta minden iOS-eszköz tartalmazza az Apple Mail alkalmazást, a készlet eszközt az e-mailek lekérésére és kezelésére az eszközökön. Az Apple Mail alkalmazása az iPhone egyik kiemelkedő jellemzője volt, mivel már bevált szolgáltatás volt a Mac-en, és lényegesen praktikusabb volt, mint annak idején bármely más telefonos e-mail alkalmazás.

2007 óta azonban a Mail alkalmazás kezdett lemaradni. Már nem kap aktív push-értesítéseket az olyan népszerű szolgáltatásokról, mint a Gmail, az Apple Watch alkalmazás a legrosszabbak közé tartozik az eszköz számára, és nem tudott lépést tartani a más alkalmazásokban található újabb tervekkel és funkciókkal.

Most, hogy az iOS 10 lehetővé teszi számunkra a törölt Apple-alkalmazások törlését és helyettesítését harmadik féltől származó alkalmazásokkal, érdemes felmérni a jobb alternatívákat, amelyek a legjobb e-mail és naptárkezelő alkalmazásokat kínálják.

Én személy szerint abbahagytam a Mail alkalmazás használatát, amikor 2013-ban elindult egy harmadik fél, a Mailbox nevű kliens. Ez nem csak jobb kialakítású volt, mint az Apple részvényalkalmazása, hanem új koncepcióval is rendelkezett az e-mailek kezelésére, amely ma már a legtöbb telefon alapja e-mail alkalmazások, beleértve az Apple-t is: az üzenetek balra vagy jobbra csúsztatásával archívumba küldhet, törölhet, emlékeztetőt ütemezhet vagy kategorizálhat. Ez valóban csodálatos alkalmazás volt.

Sajnos a Dropbox megszerezte a Mailbox szolgáltatást, és decemberben úgy döntött, hogy bezár. Azóta a tökéletes helyettesítő alkalmazást kerestem, és eddig három olyan alkalmazást találtam, amelyeket mindenképpen érdemes megvizsgálni, ha van iOS-eszközöd.

Inbox by Google

Az Inbox mindenképpen érdemes jól megnézni, ha van Gmailje. Az alkalmazás a Google Material Design nyelvén használja az e-maileket világos, szép, egyszerű elrendezéssel, amely megkönnyíti az olvasást és a válogatást.

Az alkalmazás indításakor az e-mailek kurátora nem dátum, hanem fontosság szerint jelenik meg. Néha egy fontos e-mailt, míg máskor az e-mailek kategóriáját fogja látni, amelyekben hírek lehetnek, például Vásárlások vagy Promóciók.

Az Inbox megköveteli, hogy megbízzon abban, hogy a levelét a legjobbnak gondolja. Nincs lehetőség kronológiai nézet megszerzésére, ami számomra üzletkötő volt, de ha valaki olyan, aki csak néhány e-mailt kap naponta, akkor valószínűleg jobb az Inbox.

A Postafiókhoz hasonlóan az Inbox lehetővé teszi, hogy ellopja az Üzeneteket, hogy kategorizálja őket, és emlékeztetőket készítsen, amelyek után az alkalmazás menüjén keresztül férhet hozzá. Mint korábban említettük, az Inbox intelligensen kategorizálja e-mailjeit külön kategóriákba, és válogathat közöttük.

Az Inbox teljesen ingyenes, és itt érhető el az iOS App Store-ban.

Légiposta

Légiposta

Az AirMail egyfajta a világ minden táján a legjobb e-mail kliens az iOS rendszerhez. Ez magában foglalja az összes alapvető dolgot, amelyet elvárhat a szokásos Mail alkalmazás használatától, például a 3D Touch műveleteket az ikonon és az alkalmazáson belül, valamint támogatja a több postaládát bármely szolgáltatásból.

Az AirMail is valószínűleg a legközelebb van a Mailboxhoz iOS-en. Balra csúsztatással lehetősége van az üzenet kukába helyezésére és az egyéb műveletek listájára, míg jobbra csúsztatással lehetősége van elhalasztani vagy archiválni az üzenetet.

Az alkalmazások egyesített postaládája fantasztikus, és bármikor, vagy akár üzenetek írása közben is könnyedén válthat a postaládák között. Az alkalmazások beállításai hihetetlenül részletesek és funkciógazdagok, és számos olyan dolgot megtehetnek, amelyet más e-mail alkalmazások nem.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy az AirMail valószínűleg rendelkezik a legjobb Apple Watch levelezőalkalmazással, amely lehetővé teszi, hogy főleg mindent megtegyen a telefonon, kivéve ésszerűen az órák képernyőjéhez igazítva.

Az AirMail itt érhető el 4,99 dollárért az iOS App Store-ban.

E-mail: EasilyDo

Easydo

Az e-mail minden bizonnyal érdekes. Teljesen ingyenes, és rendelkezik a Stock Mail alkalmazással elvárt összes funkcióval, beleértve a 3D Touch műveleteket is. Támogatja a több fiókot, és a swipe műveleteket is először a Mailbox-ban vezették be.

Az e-mailt különlegessé teszi a „Segéd” funkció. Ez a funkció, amelyet a beérkező levelek mappájának bal oldalán található menü segítségével érhet el, automatikusan megszervezi az e-maileket, amelyek az öt kategória egyikébe tartoznak - Előfizetés, Utazás, Csomagok, Számlák és nyugták, és Szórakozás -, és mindent egy helyre tesz.

Bár a szervezet szép, az Email még tovább visz. Ha például belép az Előfizetések közé, akkor minden olyan szolgáltatás felsorolásával fogadja Önt, amelyre előfizetett, és amely e-maileket küld Önnek, mindkettő két lehetőséggel rendelkezik: Kedvenc vagy Leiratkozás. A kedvencek hozzáadása a Kedvencek menübe teszi lehetővé, hogy könnyedén elolvashassa az előfizetés tartalmát. A leiratkozás azonnal a háttérben megy, és egy gombnyomással leiratkozik a szolgáltatásról.

A Csomagokban a csomagok listája fogadja, kezdve a már szállított dolgokkal, majd a múltbeli csomagok listájával. A még szállítandó dolgoknak van egy sávja, amely megmutatja, hogy mennyi idő van hátra a csomagjaira, és mikor kell számítani rá. Ha rákattint, egy nyomkövetési oldalra jut.

Az Utazás megadja az Ön által készített utazási szálláshelyek listáját, és könnyű hozzáférést biztosít.

Bár az e-mail nem biztos, hogy a legszebb vagy funkciókkal teli kliens, mindent megtalál, amire szükséged van az e-mail készítéséhez, a példátlan asszisztens funkcióval együtt.

Az e-mail ingyenesen elérhető az iOS App Store-ban itt.

Mint olyan ember, akinek több e-mail címe van, és napi 200 e-mailt kap, az AirMail lett az alapértelmezett kliensem. Van egy Mac kliensük, amely szinkronizál az iOS-szel, így nekem könnyebben kategorizálhatom és kezelhetem az e-maileket.

Ha Ön nem e-mail felhasználó, és Gmail-fiókja van, próbálja ki az Inbox szolgáltatást. Ez biztosan nem mindenkinek való, de ha tetszik, hogyan kategorizálja az e-mailt, az álom lesz belőle.

Ha nem tartozik a másik két kategóriába, akkor nagyon ajánlom, hogy most azonnal keresse fel az E-mailt. Valószínűleg ez a legjobb ingyenes harmadik féltől származó e-mail kliens az iOS rendszeren, és nincs kockázat kipróbálni.

Tudjon meg többet az iOS 10 egyéb izgalmas funkcióiról, amelyek elérhetők Önnek.

Melyek azok a kedvenc e-mail alkalmazások, amelyeket rendszeresen használ iPhone-ján és iPadjén?

Legutóbbi hozzászólások