Zabálja fel ezeket a hálaadás háttérképeket iPhone-hoz

Amikor az ünnepek gördülnek, az iPhone-felhasználók szeretnek egy dolgot díszíteni a készülék képernyőjén. Szívvel Valentin-napra, nyuszi húsvétra és tűzijátékkal a függetlenség napjára szórakoztató megmutatni az ünnepi hangulatot.

Tehát, mielőtt a Törökország napja megfordulna, készítse elő iPhone-ját fantasztikus Hálaadás háttérképekkel ezekkel az ingyenes alkalmazásokkal.

Összefüggő:

  Hálaadás háttérképek és hálaadás hátterek (ingyenes)

  Amikor megnyitja a Hálaadás háttérképek és hálaadás hátterek alkalmazást, szép és szép rács nézetet kap az ünnep hátteréről. Ez lehetővé teszi, hogy csak lapozgasson, amíg valami meg nem kapja a figyelmét. Keressen egyet, amelyik tetszik, koppintson rá a nagyobb nézethez, majd érintse meg a elemet Mentés hogy elküldje a Fotókba.

  Választhat olyan háttérből, mint egy színes rajzfilm pulyka, meleg ünnepi vacsoraasztal vagy egy zarándok nagy mosollyal. Az alkalmazás egy diavetítési lehetőséget is kínál, amely lehetővé teszi az egyes háttérképek megtekintését abban a nagyobb nézetben, valamint egy módot annak megosztására egy barátjával. Az alkalmazás ingyenes, iPhone és iPad készülékek számára egyaránt elérhető, így mindkét eszközt feldobhatja.

  Hálaadás napja háttérképek és hátterek HD (ingyenes)

  Ez a következő háttérkép-alkalmazás a kezdetektől fogva egy nagyobb nézetben adja meg a háttereket. Csak görgessen jobbra a lehetőségek közötti váltáshoz. Amikor megérinti a bal oldali menüt, látni fogja a polcok, az állapotsor hozzáadásának és a háttérkép mentésének lehetőségeit.

  Néhány háttérkép aranyos és színes, szinte kézművesszerű megjelenéssel. De talál másokat is, például a népszerű ünnepi ételeket tartalmazó fényképeket. Megoszthatja az alkalmazást barátaival, ha tetszik, és frissíthet az alkalmazáson belüli vásárlás révén, hogy több háttérképet, polcot, állapotsor mintát kapjon, és eltávolítsa a hirdetéseket.

  Hálaadás háttérképek HD (ingyenes)

  A Thanksgiving Wallpapers HD tiszta felülettel rendelkezik, amely hasonló a listánk első alkalmazásához. Minden háttérképet tisztán láthat, és csak görgesse végig az opciókat. Amikor megtalálja azt a tökéletes hátteret, egyszerűen érintse meg a teljes nézet megtekintéséhez, majd érintse meg a elemet Mentés.

  A rajzfilmektől kezdve a fényképeken és a sütőtökön át a pulykákig sokféle háttérkép közül lehet választani. A Hálaadás Háttérképek HD segítségével háttérképeket is megoszthat és hirdetések nélküli élményt élvezhet.

  Hálaadás napja háttérkép készítő (ingyenes)

  Az egyik utolsó háttérkép-alkalmazás, amelyet meg kell néznie, a Hálaadás napja háttérkép készítő. Nem a semmiből kell hátteret készítenie, inkább rendelkeznie kell extrákkal a testreszabásához.

  Koppintson a Képtár gombot, és húzza végig az alján található háttérképeket. Ha kiválaszt egyet, akkor az a tetején teljes nézetben jelenik meg. Innen egyszerűen mentheti, de milyen szórakoztató lenne? Hozzáadhat egy elmosódást, polcokat, bőröket és egy állapotsor színét. Amikor befejezte, érintse meg a elemet Mentés és egyedi Hálaadás-háttérképed használatra kész. Az alkalmazáson belüli vásárlás révén frissíthet további háttérképeket és mintákat, valamint hirdetéseltávolítást.

  Szeretjük az ünnepi háttérképeket!

  A Hálaadás napja háttérkép még szórakoztatóbbá teszi az ünnepeket, nagyszerű háttérbeállításokkal minden típusú hálaadásnapi ünnepséghez. Javasoljuk, hogy nézzen meg más szezonális háttérkép-alkalmazásokat, hogy találjon valamit, ami megfelel Önnek. Böngésszen az összes alkalmazásban és azok hátterében, hogy találjon valami aranyos és szívmelengetőt - minden ízléshez és stílushoz tartozik egy.

  Van mindenki számára valami!

  Amikor megjelenik az ideális háttérkép, koppintson rá, majd érintse meg a ikont Részvény gombra a megosztáshoz vagy mentéshez.

  Ehhez a háttérképalkalmazásokhoz nincs szüksége más divatos alkalmazásfunkciókra. Csak keressen egy ingyenes, hirdetésekkel támogatott és az eszköz típusához (iPhone, iPad, iPod) használható alkalmazást.

  Boldog hálaadást!

  Ezeknek a hűvös hálaadás háttérképeknek egy lépéssel közelebb kell jutniuk az ünnepi felkészüléshez. Mi a kedvenc hálaadás háttérképed? Ezek az alkalmazások sok stílust fednek le. Szereted a rajzfilmeseket és aranyosakat, a melegeket és a valósághűségeket, vagy valami olyasmit, ami közte van?

  Tudassa velünk alább, és Boldog Hálaadással neked és a tiednek!

  Legutóbbi hozzászólások