Egyesíthetek két vagy több Apple azonosítót? Több Apple ID azonosító használata

Sok felhasználónak több Apple ID-je van, és ezek a felhasználók ugyanazt a kérdést teszik fel: Lehetséges-e egyesíteni több Apple ID-t egyetlen Apple ID-vel?

A rövid válasz: NEM, nem lehet egyesíteni több Apple azonosítót. Továbbá nem törölheti a fel nem használt Apple azonosítóit. Amit meg kell tennie, hogy elkezdi használni az egyik Apple ID-t, amelyet tartósan preferál.

Ha úgy dönt, hogy egy Apple ID-t használ, akkor is hozzáférhet az alkalmazásvásárlásaihoz (ha vannak ilyenek) a többi Apple ID-jével. Az összes vásárlást egy másik Apple ID azonosítóval is elvégezheti egy eszközön, iPhone-on, iPad-en vagy iPod touch-on. Ehhez el kell mentenie az összes vásárlást a Mac számítógépére vagy a PC-jére, majd szinkronizálnia kell ezeket az iOS eszközével.

Ha több Apple ID-t használ, megjelenhet ez a hibaüzenet: „Sajnáljuk ... de a rendszerünkben nem találunk adatokat az Ön számára”. Ha ezt a hibaüzenetet látja, egyszerűen törölje a böngésző cookie-jait.

Megjegyzés: Használhat egy Apple ID-t az iCloud-szolgáltatásokhoz, és egy másik Apple ID-t az áruházi vásárlásokhoz (további információkat ebben a cikkben talál).

Összefüggő:

  • Az Apple ID -imet letiltották. Hogyan állíthatom vissza az Apple ID-t

Legutóbbi hozzászólások