Az akkumulátor lemerülése: Hogyan lehet az iPhone 4S akkumulátort hosszabb ideig használni

Azok, akik új iPhone 4S készüléküket használják, az akkumulátor élettartamának apró problémájáról számolnak be. Csakúgy, mint az utolsó iPhone-modell antennakérdése, ezt a problémát is enyhíti az okostelefon menüinek néhány ugrása. Ha valaha azt kérdezte: „Hogyan érhetem el, hogy az iPhone 4S akkumulátorom hosszabb ideig éljen?”, Íme néhány hasznos tipp.

Az okostelefonok legtöbb új modellje vagy verziója nem fog tökéletesen működni. Ez különösen igaz, ha a mobil operációs rendszert nagymértékben módosították. Úgy tűnik, hogy az iPhone 4S-nek problémája van új belső részeivel. A jó hír az, hogy lehet, hogy az akkumulátor gyorsan lemerül, de az iPhone menüinek néhány gyorsbeállítása segíthet a lemerülésben.

Ha úgy találja, hogy iPhone 4S készüléke hamar lemerül az alacsony akkumulátor miatt, próbálja meg a következőket. A naptáralkalmazás felhasználhatja az akkumulátor levét, még akkor is, ha nem éppen nézi meg a dátumokat. A beérkező jelentések szerint a naptár frissíti magát az iPhone 4S „Értesítési központjában”. Ez természetesen lemeríti az akkumulátort, ha az automatikusan megtörténik. A javítás? Tiltsa le a naptáralkalmazást az Értesítési központban az okostelefon menüiben. Nem szép dolog, amit meg kell tennünk, de talán szükséges.

Az iPhone 4S másik akkumulátor-megtakarítási tippje az időzóna egyes beállításainak módosítása. Oliver Haslam, az iPhone felhasználója észrevette, hogy az akkumulátor élettartamának majdnem kétszerese lehet a kézibeszélőből, ha kikapcsolja a helyszolgáltatásokat és az „időzónát”. Néhány alkalmazás ezt a funkciót használja programjainak folyamatos frissítésére, például a Groupon vagy a TapTapRevenge. Ha az iPhone nem próbál folyamatosan kapcsolatba lépni más számítógépekkel, hogy jelentse, hol van, az akkumulátor kevesebbet használ. A helymeghatározást a „Beállítások”, a „Helyszolgáltatások”, a „Rendszerszolgáltatások” részben találja, végül pedig az „Időzóna beállítása” alján. Kapcsolja ki az időzónát és a korábban említett helyszolgáltatásokat.

Az iPhone 4S e-mail programja online pingelhet a szervereken a frissítésekért. Ez egy másik módja annak, hogy az akkumulátor lemerüljön, különösen akkor, ha egynél több e-mail fiókot ellenőriznek automatikusan. Kapcsolja ki. Vessen egy pillantást az e-mail fiókokra, és ha ki tudja kapcsolni a pingelés egy részét, annál jobb. Csak a pingelés kikapcsolása segít. Ha vannak olyan e-mailek, amelyeket azonnal meg kell szereznie, akkor ez a tipp nem biztos, hogy megfelel az Ön számára.

A többi kikapcsolható dolog egyszerű. Ha iPhone 4S-je úgy van beállítva, hogy folyamatosan keresi a Wi-Fi kapcsolatokat, kapcsolja ki. A Bluetooth ugyanaz. Ezen beállítások némelyikét jó megjegyezni a régi biztonsági okokból is. Ha csökkentheti a képernyő fényerejét, ez egy másik gyakori mód az akkumulátor élettartamának növelésére. A fentiek nagy részének gyors végrehajtása az, ha „Repülőgép üzemmódra” vált, még akkor is, ha éppen nem repül.

Legutóbbi hozzászólások