Üres kezdőképernyő iPad vagy iPhone készüléken

Akár minimális megjelenést követ, akár csak tisztán szeretné látni gyönyörű háttérképét, könnyen létrehozhat üres kezdőképernyőt iPhone vagy iPad készülékén. Kövesse az alábbi lépéseket, hogy megtanulják, hogyan kell csinálni.

Ne aggódjon, egyetlen alkalmazást sem veszít el, ha létrehoz egy üres Kezdőképernyőt eszközén. Ehelyett minden egyszerűen a második kezdőképernyőre kerül.

Üres kezdőképernyő javítása iPhone vagy iPad készüléken

Lehet, hogy erre az oldalra került az iPhone vagy iPad kezdőképernyőjével kapcsolatos probléma miatt. Ebben az esetben nézze meg másik cikkünket, hogy megtudja, hogyan javíthat egy fekete vagy üres kezdőképernyőt iPhone vagy iPad készülékén.

Ez a probléma gyakran az iOS frissítése után jelentkezik. Tehát úgy javíthatja, hogy csatlakoztatja készülékét a számítógéphez és újratelepíti a szoftvert. Ha az olvasás nem a te dolgod, megnézheted a hibaelhárítási videónkat is, ahol elmagyarázzuk, mit kell tennie, ha az iPhone vagy az iPad nem kapcsol be.

Ha azért van itt, mert üres Kezdőképernyőt szeretne létrehozni, akkor csak olvassa tovább.

Üres kezdőképernyő létrehozása iPhone vagy iPad készüléken

Egy üres kezdőképernyő létrehozásához mindössze annyit kell tennie, hogy minden alkalmazást áthelyez a második képernyőre vagy későbbre. Ennek olyan iPhone-on, iPad-en vagy iPod touch-on kell működnie, amely az iOS vagy iPadOS szinte bármilyen verzióját futtatja.

Érintsen meg hosszan egy alkalmazást, és válassza a lehetőséget A kezdőképernyő szerkesztése elemre a megjelenő művelet menüből. Amikor minden alkalmazás elkezd kirándulni, húzza őket egyenként a képernyő jobb szélére, hogy áthelyezhesse őket a következő kezdőképernyőre.

Nyissa meg a gyors műveletek menüt a Kezdőképernyő szerkesztéséhez.

Ha egyszerre több alkalmazást szeretne áthelyezni, érintse meg és tartsa lenyomva az egyik alkalmazás mozgatásának megkezdését, majd egy második ujjal érintse meg a többi alkalmazást. Ennek során megjelenik egy számláló, amely megmutatja, hogy hány alkalmazást tart egyszerre. Amikor leveszi az első ujját a képernyőről, az összes alkalmazás az új helyre esik.

A számláló megmutatja, hogy hány alkalmazást mozgat egyszerre.

Miután az összes alkalmazást áthelyezte egy második képernyőre, az első Kezdőképernyőnek teljesen üresnek kell lennie. Csodálhatja a háttérképet akadálytalan szépségében, és egyszerűen görgessen a következő képernyőre, amikor csak alkalmazást szeretne találni.

Az Ön iPhone vagy iPad készülékének alapértelmezés szerint erre az üres Kezdőképernyőre kell állnia, amikor felfelé csúsztat a képernyő aljáról, vagy a Kezdőlap gombra kattint.

Hozzon létre üres területeket az iPhone vagy iPad kezdőképernyőjén

A fenti módszernek üres kezdőképernyőt kell létrehoznia az iPadOS vagy iOS legtöbb verzióján. Az iOS 11 és 12 azonban arról híres, hogy létrehozása után automatikusan eltávolítja az üres kezdőképernyőket.

Ebben az esetben az alábbi webhelyeket használhatja üres Kezdőképernyő-helyek létrehozására.

Ezek a terek láthatatlan alkalmazásokként működnek. Ez azt jelenti, hogy létrehozhat egyetlen üres helyet a kezdőképernyő bal felső sarkában, így üresnek tűnik, de nem az.

Üres helyek használatával testreszabhatja az alkalmazás elrendezését a képernyőn. Ha hézagokat szeretne elérni az alkalmazások között, hozzon létre egy üres helyet, és tegye azt közé.

Üres helyek létrehozása iPhone vagy iPad kezdőképernyőjén:

 1. Menj Beállítások> Háttérkép> Válasszon új háttérképet. Válassza ki a használni kívánt háttérképet, de mindenképpen állítsa be Még mindig az Élő fotók opció letiltásával, ha van ilyen.
 2. Akkor menj a Beállítások> Kisegítő lehetőségek> Mozgás és kapcsolja be a lehetőséget Csökkentse a mozgást.
 3. Térjen vissza a kezdőképernyőre, majd érintse meg és tartsa lenyomva az alkalmazást, majd válassza a lehetőséget A kezdőképernyő szerkesztése elemre.
 4. Húzza az ujját balra, amíg el nem ér egy üres Kezdőképernyőt, majd nyomja meg a gombot Oldal gombot a Hangerő fel gombra a képernyőkép elkészítéséhez. Ha iPhone vagy iPad készülékén van Home gomb, nyomja meg a gombot Oldal gombot a itthon gomb helyett.
 5. Végül keresse fel a következő két webhely egyikét a Safari használatával, és kövesse az adott webhely utasításait, hogy üres ikonokat hozzon létre a kezdőképernyőhöz:
  Látogasson el a webhelyre az iPhone készülékén, hogy üres kezdőképernyő tereket hozzon létre.

  Üres kezdőképernyő eltávolítása

  Az üres kezdőképernyő eltávolítása néha több időt vesz igénybe, mint amennyit a létrehozásával töltött. A folyamat magában foglalja az alkalmazás elrendezésének szerkesztését, hogy minden alkalmazást ismét egy képernyővel előre lehessen lépni, ami nagy feladat lehet, ha sok alkalmazás van.

  Szerencsére van egy sokkal könnyebb alternatíva az iOS 14 felhasználók számára.

  Ezzel a frissítéssel az Apple lehetővé tette a teljes kezdőképernyők elrejtését. Tehát csak annyit kell tennie, hogy elrejti az üres Kezdőképernyőt, ahelyett, hogy megváltoztatná az alkalmazás elrendezését.

  Ehhez érintse meg és tartsa lenyomva a kezdőképernyő üres helyén a Jiggle módba való belépéshez. Ezután érintse meg a képernyő alján lévő Kezdőképernyő pontjait az összes kezdőképernyő megtekintéséhez. Végül érintse meg az üres Kezdőképernyőt a kikapcsoláshoz és elrejtés előtt.

  Az elrejtéshez törölje az üres képernyő jelölését.

  Bármikor visszatérhet erre az oldalra, hogy megjelenítse az üres Kezdőképernyő elrejtését, ha a jövőben újra meggondolja magát.

  Visszatérés a kezdőképernyő alapértelmezett elrendezéséhez

  Ha elrontotta a kezdőképernyőt, vagy nem tetszik az üres megjelenés, akkor nagyon egyszerű visszaállítani az elrendezést a gyári beállításokra az újrakezdés érdekében.

  Ez nem törli egyik alkalmazását sem. Csak annyit tesz, hogy az alkalmazások sorrendjét megváltoztatja arra, ami akkor volt, amikor először megszerezte iPhone-ját vagy iPadjét. Minden harmadik féltől származó alkalmazás ábécé sorrendben jelenik meg a harmadik kezdőképernyőről kezdve.

  Ez egy másik gyors módja az üres kezdőképernyők eltávolításának iPhone vagy iPad készülékéről, ha nem az iOS 14 rendszert futtatja.

  A kezdőképernyő elrendezésének visszaállításához lépjen a következőre:Beállítások> Általános> Visszaállítás. Válassza a lehetőséget A kezdőképernyő elrendezésének visszaállítása és erősítse meg, hogy szeretné A kezdőképernyő visszaállítása.

  Válassza a Kezdőképernyő elrendezés visszaállítását a Beállítások menüben.

  Az élő háttérképek nem működnek a kezdőképernyőn

  Élő háttérkép hozzáadása iPhone-hoz vagy iPad-hez nagyszerű módja annak, hogy némi mozgást adjon a zár képernyőn. De sajnos az élő háttérképek még mindig nem mozognak a kezdőképernyőn, még akkor sem, ha egyébként teljesen üresek.

  Számos lehetséges oka lehet annak, hogy az élő háttérképek nem működnek az iPhone-on. De az Apple soha nem tervezett élő háttérképeket a kezdőképernyőn való mozgáshoz.

  Ez azt jelenti, hogy ehelyett ragaszkodnia kell az üres kezdőképernyőn az állóképek élvezetéhez.

  Legutóbbi hozzászólások