Az iPhone nem menti a Facebook-fotókat iOS vagy iPadOS rendszeren? Javítsd meg!

Nemrégiben frissítette iPhone-ját, iPod Touch-ját vagy iPadjét az iOS vagy iPadOS legújabb verziójára, hogy felfedezze, hogy amikor megpróbál fotót menteni a Facebookról, nem? Az iPadje, az iPod Touch vagy az iPhone nem menti a Facebook-fotókat, és azt kérdezi magától, hogy miért nem menthetem tovább a Facebookról a fotókat? Ha látja az üzenetet a Beállítások megnyitásához, koppintson az Adatvédelem, majd a Fotók elemre, és állítsa a Facebook BE állásba?

De aztán kinyitod Beállítások> Adatvédelem> Fotók és a Facebook nincs sehol? Tehát valójában nem engedélyezheti a fotókhoz való hozzáférést a Facebookhoz!

Ha tapasztalja ezt a problémát, akkor biztosan nem vagy egyedül!

Jó néhány e-mailt, megjegyzést és Facebook Messenger csevegést kaptunk erről a kérdésről.

Elég egyszerűnek tűnik: ha a Facebook engedélyt kér a fotóihoz, akkor annak meg kell jelennie az Adatvédelmi beállítások között, és engedélyeznie kell a bekapcsolását. De nem, nem működik!

Nos, akkor miért nem működik, és hogyan tudom megoldani ezt az átkozott problémát?

Az Apple eltávolítja a közösségi alkalmazások integrációját az iOS 11 vagy újabb verziókból

Először is, az iOS 11+ nagy változást jelentett abban, ahogy az Apple iDevices kezeli a harmadik fél adatvédelmét.

Főként az Apple iOS alapértelmezés szerint már nem integrál SEMMILYEN harmadik féltől származó közösségi hálózatot.

Ez azt jelenti, hogy az Apple eltávolította az összes közösségi alkalmazás egyszeri bejelentkezését az iOS Beállítások alkalmazásából.

Ehelyett az olyan alkalmazásokat támogatják, mint a Facebook, a Twitter és így tovább, csakúgy, mint az összes többi alkalmazást. Engedélyt kell adnia az alkalmazásokon belül az olyan értesítésekhez, névjegyekhez, naptárhoz, fotókhoz, fényképezőgéphez, mikrofonhoz stb. Való hozzáféréshez.

A korábbi iOS verziókban a Facebook, a Twitter, a Vimeo és a Flickr valamennyien különleges jogokkal rendelkeztek az iOS rendszerben - akár a Beállítások alkalmazásban is bejelentkezhet ezekbe az alkalmazásokba. Az iOS 11 használatával ez már nem lehetséges.

Most magának az alkalmazásnak a segítségével jelentkezik be minden harmadik féltől származó alkalmazásba.

És ez megváltoztatja a napi ALOT használatunkat, a Fotóktól a Siriig.

Három lépés a Facebook-fotók mentéséhez iOS 11+ és iPadOS rendszereken!

Ha nem tud képeket menteni a Facebookról iPhone-ra vagy iPadre, akkor az első alkalommal, amikor az ioS 11-től kezdődően frissíti az iOS vagy iPadOS bármely verziójára való frissítést, frissítenie kell az alkalmazásengedélyeket, hogy a Facebook hozzáférhessen az Értesítésekhez, a Helyszolgáltatásokhoz és Fotóelérés.

Nem látja ezeket az üzeneteket az engedélyek frissítéséhez?

  1. Akkor menj a Beállítások> Adatvédelem> Fotók és nézze meg, hogy a Facebook már ott van-e
  2. Ha igen, akkor csak frissítenie kell Fotóelérések engedélyezéses től Soha nak nek Olvass és írj
  3. Ezenkívül ellenőrizzeBeállítások> FaceBookés állítsa a Fotók alkalmazást Olvass és írj

Nem látja a Fotók közötti váltást a Facebook alatt?

Legtöbbünknek először meg kell adnunk a Facebook engedélyét, mielőtt ez a váltás megjelenne.

Az iPhone nem menti a Facebook-fotókat: Hogyan engedhetjük meg, hogy a Facebook fényképeket mentse az iPadre és az iDevices-re

  • 1. lépés. Nyissa meg a Facebook alkalmazást, és jelentkezzen be az FB hitelesítő adatokkal
  • 2. lépés. Koppintson a Lehetővé teszi vagy rendben bármely előugró üzenetre, amelyek az értesítésekről, a keresésről és a csatlakozásról, valamint a fotókhoz való hozzáférésről szólnak
    • Ha nem lát semmilyen üzenetet a fotókhoz való hozzáférésről, keressen meg egy fotót, és koppintson rá (ellenőrizze, hogy ez egy fotó, és nem link)
    • Amint a fénykép megnyílik a saját képernyőn, nyomja meg mélyen a fotót, vagy koppintson a jobb felső sarokban található 3 pontra
    • Válassza a Fotó mentése lehetőséget, és egy üzenet jelenik meg a következővel:Kérjük, engedélyezze a Fotóhozzáférést.” 
  • 3. lépés Miután megadta az FB fénykép hozzáférését, lépjen a következőre: Beállítások> Adatvédelem> Fotók és frissítse a Facebookot a Soha-ról olvasásra és írásra
    • Vagy nyitvaBeállítások> Facebook> A Facebook hozzáférésének engedélyezése> Fotók> Olvasás és írás

Miután engedélyt adott a Facebook-nak a Fotók eléréséhez, a fényképek mentése egyszerű! Csak nyomja meg hosszan a fényképet, vagy érintse meg a három pontot, és válassza a Fotó mentése lehetőséget. És ne feledje, hogy nem minden fénykép menthető az iPhone készülékére - egyes fényképeket a tulajdonos korlátoz. Tehát, ha úgy találja, hogy nem menthet egy adott fényképet, próbáljon meg másikat!

Lehetőség van megosztásra, küldésre a Messengerben, akár az adatvédelem vagy a felirat szerkesztésére, valamint néhány további funkcióra.

Nem lát semmilyen üzenetet a fotóelérés engedélyezéséhez?

Ha nem kap olyan üzenetet, amely engedélyezné a fényképek elérését, ÉS A Facebook nem szerepel a listábanBeállítások> Adatvédelem> Fotókvagy a Fotók NEM választható aBeállítások> Facebook> A Facebook hozzáférésének engedélyezése, indítsa újra az iDevice programot a bekapcsológomb megnyomásával és a készülék kikapcsolásával. Miután újraindult, ellenőrizze újra.

Ha még mindig nincs ott, végezzen kényszerű újraindítást

  • IPhone 6S vagy annál régebbi plusz az összes iPad és iPod Touch esetén nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 8 vagy újabb és otthoni gomb nélküli iPad készülékeken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja le és tartsa lenyomva az Oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

És ha ez nem működött, törölje a Facebook alkalmazást a következővel:Beállítások> Általános> Tárolás> Facebook> Alkalmazás törlése.

A törlés után indítsa újra az iDevice készüléket a kikapcsolás, majd a biztonsági másolat bekapcsolásával. Ezután látogasson el az App Store-ba, és töltse le / telepítse a Facebookot. Ezután hajtsa végre újra az 1-3. Lépést.

Nem férhet hozzá a kamerájához a Facebookon?

Mivel a Facebook már nincs integrálva az iOS beállításaiddal, engedélyezned kell az FB kamerához való hozzáférést is. Ha engedélyt szeretne adni a Facebooknak arra, hogy a fényképezőgépét olyan dolgokra használja, mint a Facebook Live, nyissa meg az FB alkalmazást, és válassza a Live Option lehetőséget.

  • Az első kiválasztáskor megjelenik egy előugró üzenet, amelyben azt kéri, hogy kérjük, engedélyezze a kamera hozzáférését, koppintson a ikonra Lehetővé teszi
  • Előfordulhat, hogy 2 lépést kell végrehajtania: Koppintson az Adatvédelem elemre, és kapcsolja be a fényképezőgépet
  • Koppintson a Hozzáférést enged a Facebook alkalmazásbeállítások megnyitásához és a Kamera bekapcsolásához
  • Térjen vissza a Facebookra, és válassza ismét az Élő lehetőséget. Ha engedélyt kér a mikrofon használatához, koppintson a ikonra rendben vagyLehetővé teszi
  • Miután engedélyt adott mind a fényképezőgépre, mind a mikrofonra, ezek a beállítások megjelennekBeállítások> Facebook as kapcsolók a kívánt be- és kikapcsoláshoz

Mi a helyzet a Facebook integrációjával a Sirivel?

Igen, kitaláltad! Megváltozott a Facebook és a Twitter integrációja a Sirivel. A Siri nem tud segíteni a tweet küldésében vagy a Facebook állapotának frissítésében.

A Siri új lehetőségei!

A Siri és a Keresési beállítások között mindkettőt átválthatja Keresés és Siri javaslatok ésHasználja a Sirivel, hogy a Siri hozzáférhessen a Facebook, a Twitter és más, harmadik féltől származó alkalmazások kereséséhez.

Amikor bekapcsolHasználja a Sirivel, megkérheti a Sirit, hogy keressen dolgokat a Facebook-on és más közösségi hálózatokon, például barátokat találjon.

De már nem kérheti a Siritől, hogy frissítse az FB állapotát, vagy küldjön tweetet az Ön számára. Tehát valami nyert és valami elveszett.

Legutóbbi hozzászólások