Élő fotók közzététele az Instagram-on az iPhone segítségével

Még mindig nincs egyszerű módja az Élő Fotók Instagramra történő közzétételére iPhone, iPad vagy iPod készülékéről. Így valósíthatja meg.

Míg a Facebook támogatja az Élő fotókat az Ön hírcsatornájához és oldalaihoz, az Instagram csak az Instagram-történeteihez tartozó Élő fotókat támogatja. Normál Insta bejegyzés létrehozásakor az Élő Fotók csak állóképként jelennek meg! Tanuljuk meg, hogyan lehet az élő fotókat az összes Instagram-dolgunkkal működtetni.

Az iPhone 6S és 6S Plus megjelenésekor az Apple új módszert vezetett be a képek megtekintésére a Live Photos alkalmazással. Az Apple Live Photos egy 1,5 másodperces mozgást animál egy fénykép elkészítése előtt és után iPhone 6S vagy újabb rendszeren. Még az androidos barátaink is megtekinthetik az élő fényképeket androidos eszközeiken!

Az Élő fotók másképp készítik el a normál képeket, és az Apple GIF-verziói, de vannak bizonyos korlátozások.

Ilyen korlátozás az a tény, hogy nem lehet egyszerűen megosztani az élő fotókat az Instagramon. Ez problematikus, tekintve, hogy az Instagram jelenleg mennyire népszerű, több mint 1 milliárd felhasználóval.

Szerencsére van egy kis megoldás, amellyel a felhasználók el tudják küldeni az Élő fotókat, de a Boomerangot kell használniuk. A Boomerangot az Instagram még 2015-ben adta ki, és „mini-videókat” készít.

Használja a Boomerangot az élő fotók közzétételére az Instagramon

A Boomerang működése meglehetősen vágott és száraz, de természetesen először telepítenie kell. Menjen az App Store-ba, és töltse le ingyen az alkalmazást, mielőtt továbblépne.

Meglepő módon a Boomerang nem követeli meg, hogy először jelentkezzen be az alkalmazásba. Ehelyett csak megkerülheti az üdvözlő képernyőket, kiléphet az alkalmazásból és megnyithatja az Instagram alkalmazást.

Ahelyett, hogy azonnal videofelvételt készítene, inkább felfelé kell csúsztatnia az alját. Ez feltárja a legutóbbi képek galériáját, ezért meg kell találnia a használni kívánt Élő fotót.

Miután betöltötte, használja a 3D Touch funkciót a Boomerang mód aktiválásához. Ez létrehoz egy élő fényképet, amely hasonló ahhoz, amit már készített.

Testreszabhatja Boomerangját az Instagramon

A Boomerang létrehozása után jó néhány különböző lehetőséget kínál. A jobb felső sarokban a következőkre van lehetőség:

  • Matricák
  • Jelölés
  • Szöveg

Alul választhatja a Mentés lehetőséget, hozzáadhatja a „Történetéhez”, vagy elküldheti egy választott partnernek. Nyilván egyszerűen otthagyhatja a fényképet, ahogy van, és megoszthatja, de hol a móka ebben?

Jön egy frissítés?

Sajnos a Boomerang használata valóban az egyetlen módja annak, hogy a felhasználók közzétegyék az élő fényképeiket az Instagramra. Ez meglehetősen elkeserítő lehet egyesek számára, de még mindig jobb, mint ha egyáltalán nincs lehetősége.

Mivel a Live Photo közvetlenül az Instagramra történő közzétételének lehetősége még nem került hozzáadásra, nem valószínű, hogy érkezik frissítés. Ehelyett azt kell remélnünk, hogy a Boomerang addig is elvégzi a munkát.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a jelszót újra és újra túlhasználták, ez csak azt mutatja, hogy valóban létezik „alkalmazás mindenre”. Nyilvánvaló, hogy a Boomerang használata az Élő Fotók Instagramra történő feltöltéséhez nem a legideálisabb helyzet, de mégis működik.

Ha véletlenül találkozik olyan új kiadott alkalmazásokkal, amelyek lehetővé teszik ezt, kérjük, tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben. Emellett feltétlenül kérdezzen rá, ha bármilyen problémába ütközik a folyamat során, és örömmel segítünk!

Legutóbbi hozzászólások