Tudja meg, hogyan nyomtathat szöveges üzeneteket iPhone-ról

Mikor írt utoljára levelet? Manapság számos beszélgetésünk során digitális technológiát használunk, de a további kényelem papír nyomvonal árán jár. Tehát hogyan nyomtathat szöveges üzeneteket iPhone-ról, amikor fizikai másolatra van szüksége?

Rengeteg oka lehet annak, hogy nyomtatott másolatokat szeretne kapni iPhone-s szöveges üzeneteiről. Egyes romantikus lelkek dédelgetett kapcsolataik emlékeként használják őket, másoknak fizikai példányra van szükségük a bírósági bizonyítékként.

Bármi is legyen az oka, csak két módszer létezik a szöveges üzenetek iPhone-ból történő kinyomtatására: képernyőképek készítése vagy harmadik féltől származó szoftver használata.

1. Nyomtasson képernyőképeket a szöveges üzenetekről egy iPhone készülékről

A képernyőképek elkészítése után rengeteg lehetősége van megosztani őket.

Ehhez a módszerhez csak annyit kell tennie, hogy képernyőképeket készít a szöveges üzenetekről az iPhone képernyőjén, és kinyomtatja őket. Vessen egy pillantást erre a bejegyzésre, ha csak a csatolt képeket kell kinyomtatnia az üzenetekből.

Ha a nyomtató támogatja az AirPrint szolgáltatást, akkor közvetlenül az iPhone gombjának Megosztás gombjával nyomtathat. Ellenkező esetben a képernyőképeket számítógépre exportálhatja e-mail, AirDrop vagy képrögzítő szoftver segítségével.

Bár a képernyőképek készítése a leggyorsabb megoldásnak tűnik, jelentős hátrányokkal jár:

 • A képernyőképek nem mutatják a telefonszámokat vagy az elérhetőségeket.
 • Nem lehet egyszerûen megtekinteni az összes üzenet idõpontját.
 • A hosszú beszélgetésekhez sok képernyőképre van szükség, és nehezen kezelhetők.
 • Meg kell formáznia az iPhone képernyőképeket, hogy azok szépen illeszkedjenek egy kinyomtatott oldalra.

Ha továbbra is képernyőképeket szeretne használni szöveges üzenetek nyomtatásához az iPhone készülékéről, kövesse az alábbi, különböző iPhone modellekre vonatkozó utasításokat. Ellenkező esetben nézze meg az alábbi szakaszunkat harmadik féltől származó szoftverekkel kapcsolatban.

Hogyan nyomtathatok SMS-képernyőképeket iPhone-ról?

 1. Nyissa meg a üzenetek alkalmazást, és töltse be a nyomtatni kívánt beszélgetést.
 2. Görgessen a nyomtatni kívánt szövegek megtekintéséhez - lehet, hogy több képet kell készítenie az összes rögzítéséhez.
 3. Ha meg kell jelenítenie az üzenetidőket, csúsztassa ujját balra, és tartsa az ujját vagy hüvelykujját a helyén, miközben képernyőképet készít.
 4. Készítsen képernyőképet a szöveges üzenetekről:
  1. IPhone X vagy újabb rendszeren: Gyorsan nyomja meg az Oldalsó gombot és a Hangerő növelése gombot.
  2. IPhone 8 vagy régebbi készülékeken: Gyorsan nyomja meg az Oldalsó vagy a Felső gombot és a Kezdőlap gombot.
 5. Térjen vissza a második lépésre, amíg elkészíti az összes szükséges képernyőképet.
 6. Ossza meg a szöveges üzenetek képernyőképeit:
  1. Nyissa meg a Fotók alkalmazást az iPhone-on.
  2. Koppintson a Válassza a lehetőséget és jelölje ki az összes releváns képernyőképet.
  3. Koppintson a Részvény gombra, és küldje el a képernyőképeket egy nyomtatónak, küldje el e-mailben magának, vagy ossza meg őket az AirDrop-on keresztül.

2. Használjon harmadik féltől származó szoftvert szöveges üzenetek nyomtatásához iPhone készülékről

Számos harmadik féltől származó iPhone adatkezelő alkalmazás érhető el online. Több közülük lehetővé teszi szöveges üzenetek keresését, megtekintését, formázását és nyomtatását közvetlenül az iPhone készülékről. Általában sokkal kényelmesebb, mint a szöveges üzenetek képernyőképeinek nyomtatása.

Ezen alkalmazások többsége Mac vagy Windows számítógépeken fut, és villám-USB kábelen keresztül érheti el az iPhone adatait. Az alkalmazásban általában van egy Üzenetek szakasz, amely egyértelmű utasításokat tartalmaz az iPhone szöveges üzeneteinek nyomtatásához.

Könnyen válassza ki a beszélgetéseket, és válassza az üzenetek exportálását vagy kinyomtatását. Kép az iMazingből.

Néhány adatkezelő alkalmazás ingyenes próbaverziót kínál, de a teljes hozzáférésért általában fizetnie kell. Önállóan kell kutatnia ezeket az alkalmazásokat. Találjon meg egy jó véleményt, amely a szükséges funkciókat kínálja, mielőtt megfontolná a használatát.

Ne feledje, hogy ezek az alkalmazások hozzáférhetnek az iPhone összes adatához, ezért ne használjon olyat, amely nem megbízható. Még akkor is, ha ingyenes.

Íme néhány a legnépszerűbb iPhone adatkezelő alkalmazások közül:

 • TouchCopy.
Az egyes alkalmazások használatáról a fejlesztő webhelyén olvashat. Kép az iMazingből.

Most már tudja, hogyan nyomtathat szöveges üzeneteket az iPhone készülékéről. Remélhetőleg az Apple bevezet egy olyan funkciót, amely megkönnyíti a jövőben. Egyelőre az iOS 13 legújabb frissítése nem sokat ad hozzá az Üzenetekhez, csak a jobb adatvédelem. Nem mintha panaszkodnék.

Mondja meg nekünk a megjegyzéseket, ha hasznosnak találta ezt a bejegyzést. Milyen módszerrel nyomtatta ki a szöveges üzeneteit? És mire reméled őket?

Legutóbbi hozzászólások