Hibákat tapasztal az alkalmazások letöltésével, telepítésével vagy frissítésével az iPhone vagy iPad készülékén?

Napjainkban szinte mindenhez használunk alkalmazásokat. Tehát, amikor az iPhone nem sikerül telepíteni vagy frissíteni az alkalmazást, ez valóban nagyon nagy problémát jelenthet.

A közelmúltban több olvasó felfedezte, hogy nem tudták telepíteni vagy frissíteni az alkalmazásokat a legújabb iOS vagy iPadOS verzióval. Sajnos számos oka van annak, hogy készüléke nem frissíti vagy telepíti az alkalmazásokat - a hiányzó fizetési módoktól kezdve a Képernyőidővel beállított korlátozásokig, sőt a dátummal és az idővel kapcsolatos problémákra is. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket azoknak az időknek a kijavítására, amikor az alkalmazásbolt egyszerűen nem úgy működik, mint kellene!

Kövesse ezeket a gyors tippeket a javításhoz, ha nem tudja telepíteni, letölteni vagy frissíteni az alkalmazásokat az Apple App Store-ból

 • Ellenőrizze, hogy az Apple ID-hez tartozik-e fizetési mód
 • Ellenőrizze eszközének tárhelyét
 • Tekintse át korlátozásait a Képernyőidő alatt
 • Módosítsa a kapcsolatot WiFi-re (vagy váltson Repülőgép módra)
 • Zárja be és nyissa meg újra az App Store alkalmazást
 • Indítsa újra vagy kényszerítse újra
 • Jelentkezzen ki és térjen vissza az iTunes és az App Store-ba
 • Állítsa vissza a hálózati beállításokat
 • Indítsa újra a vezeték nélküli WiFi útválasztót
 • Ideiglenesen állítsa be az eszköz dátumát egy évvel előre. Próbálja meg újra frissíteni az alkalmazásokat
 • Ha bétateszteli az alkalmazásokat a tesztrepülő alkalmazás segítségével, törölje a sandbox-fiókját, majd próbálja újra

Javítsa ki az iPhone, iPad vagy iPod alkalmazás letöltésével, telepítésével vagy frissítésével kapcsolatos problémákat

1. Ellenőrizze, hogy az Apple ID-hez tartozik-e fizetési mód

Alkalmazások letöltéséhez és telepítéséhez az App Store-ból az Apple általában megköveteli, hogy legyen fizetési módja az Apple ID-jéhez - még az ingyenes alkalmazásokhoz is!

Tehát, ha nem rendelkezik fizetési móddal az Apple ID-jéhez (vagy a családszervező Apple ID-jéhez), ez gyakran ilyen típusú problémákhoz vezet az alkalmazásboltban. Még akkor is, ha már van fájlja a fizetési módnak, ha lejárt vagy megváltoztatta a fiók adatait (például a kártya számát, címét, telefonszámát stb.), Akkor először frissítenie kell.

A javításhoz egyszerűen társítson fizetési módot Apple ID-jéhez (vagy családszervezője Apple ID-jéhez), és nézze meg, hogy ez működik-e.

Módosítsa fizetési módját iPhone, iPad vagy iPod készülékén

 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazás>Apple ID> iTunes és App Store
 2. Koppintson az Apple azonosítójára, és válassza a lehetőséget Apple ID megtekintése
 3. Koppintson a Fizetések kezelése(régebbi iOS verziókhoz fizetési információk)
 4. Fizetési módok hozzáadása, frissítése, átrendezése vagy eltávolítása
 5. Koppintson a Kész ha teljes

2. Ellenőrizze az eszköz tárhelyét

Ha eszközén kevés a tárhely, nem telepíthet vagy frissíthet alkalmazásokat. Ideális esetben mindig tartsa szabadon és tisztán eszközének belső tárhelyének körülbelül 15-20% -át, hogy lehetővé tegye a rendszer hatékony működését, és hogy helyet biztosítson az alkalmazások frissítéséhez és telepítéséhez.

Még akkor is, ha nem kapja meg a Tárolás majdnem teljes riasztást eszközén, előfordulhat, hogy a teljes kapacitása közel van. Az alkalmazások frissítése, letöltése vagy telepítése előtt szabadítson fel helyet.

  1. MenjBeállítások> Általános> Tárolás elemet
  2. Tekintse át a tárolási grafikont, és keresse meg a tárhelyet használt kontra elérhető
  3. Ha az iOS és az iPadOS kínál ilyeneket ajánlások, először nézze át azokat
  4. Görgessen lefelé az összes telepített alkalmazás és az egyes tárhelyek listájának megtekintéséhez - törölje azokat az alkalmazásokat, amelyekre már nincs szüksége vagy amelyeket használ

Kövesse az ebben a részletes, lépésről lépésre ismertetett tippeket az eszköz tárhelyének csökkentése érdekében

  3. Tekintse át korlátozásait a Képernyőidő részben

  Szeretjük a képernyőidőt, de néha a korlátozásai akadályokba ütköznek! Különösen olyan dolgokkal, mint az alkalmazásbolt.

  Az iOS és az iPadOS a Screen Time-ban számos olyan beállítást tartalmaz, amelyek megtiltják az alkalmazások telepítéséhez, letöltéséhez és megvásárlásához való hozzáférést. Ezért érdemes továbblépni a képernyőidő ellenőrzésével.

  1. MenjBeállítások> Képernyőidő> Tartalom- és adatvédelmi korlátozások(bárkinek, aki régebbi iOS-t használ, keresse fel a következő címet:Beállítások> Általános> Korlátozások)
  2. Adja meg a képernyőidő jelszót, ha arra kéri
  3. Koppintson a iTunes és App Store vásárlások
  4. Adja meg a képernyőidő jelszót, ha arra kéri
  5. Ha látod Ne engedje a listában, érintse meg mindegyiket, és változtassa meg a pipátNe engedje nak nek Lehetővé teszi

  6. Indítsa újra készülékét, és próbálja meg újra frissíteni, telepíteni vagy megvásárolni az alkalmazásokat!

  4. Használjon WiFi kapcsolatot

  Néha a probléma a kapcsolatunk, különösen a mobil adatkapcsolatok használata esetén. A mobiladatokat használó alkalmazásletöltések méretének korlátozása 150 MB - 200 MB, ezért ha az alkalmazás vagy az alkalmazásfrissítés nagyobb ennél a méretnél, próbáljon meg átállni egy WiFi hálózatra. Ha elérhető egy 5 GHz-es hálózat, akkor válassza, hogy az 5 GHz-es sávok nagyobb sebességgel továbbítsák az adatokat.

  És természetesen, ha havi korlátozással rendelkező adatcsomagban szerepel, akkor lehet, hogy már elérte vagy elérte ezt a határt.

  A Repülőgép üzemmódra váltás gyors módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy WiFi adatot használ, és nem mobil vagy mobil adatot használ! Csak nyissa meg a vezérlőközpontot, és érintse meg a Repülőgép módot a bekapcsolásához. Ne felejtse el kikapcsolni, amikor az összes alkalmazás elkészült!

  Az alkalmazás letöltése vagy frissítése közepén? Szüneteltesse és indítsa újra az alkalmazás letöltését

  • Hosszan nyomja meg az alkalmazást a kezdőképernyőn
  • Választ A letöltés szüneteltetése
  • Miután csatlakozott a WiFi-hez, koppintson a szüneteltetett alkalmazásra a letöltés folytatásához, vagy nyomja meg újra hosszan az alkalmazást, és válassza a lehetőséget A letöltés folytatása
  • Ha az alkalmazás elakadt, koppintson a ikonra A letöltés szüneteltetése, majd erősen nyomja meg újra az alkalmazást, és koppintson a ikonra A letöltés folytatása

  Nem minden alkalmazás támogatja a letöltés folytatásának, a letöltés szüneteltetésének vagy a letöltés megszakításának lehetőségeit.

  5. Indítsa újra az App Store alkalmazást

  Néha a probléma az, hogy az App Store alkalmazás nem működik megfelelően.

  Ennek diagnosztizálásának legegyszerűbb módja az App Store alkalmazás bezárása, majd újraindítása. Ezután ellenőrizze, hogy tud-e frissíteni, letölteni és telepíteni alkalmazásokat.

  Zárja be az App Store alkalmazást

  1. IPhone-on vagy iPaden, amelynek kezdőképernyőjén nincs kezdőgomb, csúsztassa felfelé a képernyő alját, és kissé szüneteltesse a képernyő közepét
  2. A Home gombbal rendelkező iDevice készüléken kattintson duplán a Home gombra, és jobbra vagy balra csúsztatva keresse meg az App Store alkalmazást.
  3. Húzza jobbra vagy balra a megkereséséhez
  4. Zárja fel az App Store alkalmazás előnézetét a bezáráshoz Zárja be az alkalmazásokat iPhone-ján, mielőtt újraindítaná.

  6. Indítsa újra vagy kényszerítse újra az iPhone, iPad vagy iPod újraindítását

  Gyakran a legegyszerűbb dolgok cselekednek. Az iDevices szolgáltatásaink számára pedig az újraindítás ilyen egyszerű megoldás. Az újraindítás gyakran megoldja a szokatlan viselkedéseket, például az alkalmazásokat nem tölti le vagy frissíti.

  IPhone, iPad vagy iPod újraindítása

  • Otthoni gomb nélküli iPad-en és iPhone X vagy újabb rendszeren: tartsa lenyomva az Oldalsó / felső / bekapcsológombot és bármelyik hangerő gombot, amíg a csúszka meg nem jelenik
  • Home vagy otthoni gombbal és iPod Touch készülékkel ellátott iPad vagy iPhone készüléken: tartsa lenyomva az Oldalsó / Felső / Bekapcsológombot, amíg meg nem jelenik a csúszka
  • A készülék kikapcsolásához húzza a csúszkát, és miután a készülék kikapcsol, nyomja meg és tartsa lenyomva az oldal / felső / bekapcsológombot újra, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • Az iOS 11 és újabb rendszereken indítsa újra a (z) használatát Beállítások> Általános> Leállítás

  Ha az újraindítás nem segített, próbálkozzunk egy kényszerű újraindítással.

  Az újrakezdés kényszerítéseiPhone, iPad vagy iPod

  • IPhone 6S vagy annál régebbi készülékeken, valamint az otthoni gombokkal és iPod Touch-okkal ellátott összes iPaden nyomja meg egyszerre a Home és a Power gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • IPhone 7 vagy iPhone 7 Plus esetén: Tartsa nyomva legalább 10 másodpercig az Oldalsó és a Hangerő le gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó
  • Otthoni gomb nélküli iPad-en, valamint iPhone 8 és újabb modelleken: Nyomja meg és gyorsan engedje fel a Hangerő növelése gombot. Ezután nyomja meg és engedje fel gyorsan a Hangerő csökkentése gombot. Végül nyomja meg és tartsa lenyomva az Oldalsó / felső gombot, amíg meg nem jelenik az Apple logó

  7. Jelentkezzen ki, majd lépjen vissza az iTunes és az App Store-ba

  Ha eszköze nem tudja letölteni vagy frissíteni az alkalmazásokat, akkor annak oka lehet az App Store-hoz társított Apple ID azonosítója.

  • Menj Beállítások >iTunes és App Store
  • Koppintson a felsorolt ​​Apple ID-re
  • VálasztKijelentkezés

   Az eszköz újraindítása előtt jelentkezzen ki az iTunes és az App Store áruházból

  • Várjon kb. 30 másodpercet
  • Koppintással jelentkezzen be újra Bejelentkezés
  • Írja be az Apple azonosítóját

  8. Állítsa vissza a hálózat beállításait

  Ha úgy gondolja, hogy a probléma a hálózathoz kapcsolódik, akkor a hálózati beállítások visszaállítása a megfelelő út.

  A hálózati beállítások visszaállítása iPhone, iPad vagy iPod készülékeken

  • Visszaállítja az összes hálózati csatlakozási opciót, és visszaállítja az eszköz hálózati beállításait a gyári alapértékekre
  • Törli a jelenlegi mobil (ha van ilyen) és WiFi hálózatokat, beleértve a mentett hálózatokat, a WiFi jelszavakat és a VPN beállításokat
  • Előtt visszaállítja a hálózat beállításait, győződjön meg arról, hogy rendelkezésre áll-e WiFi-hálózatának neve és jelszavai az újbóli belépéshez
  • MenjBeállítások> Általános> Visszaállítás> Hálózati beállítások visszaállítása

  Egyéb lehetőségek arra vonatkozóan, hogy mikor jelentkeznek hibák az alkalmazások letöltésekor

  Indítsa újra a vezeték nélküli WiFi útválasztót

  Az útválasztó újraindítása nem mindig lehetséges (azaz nyilvános vagy üzleti hálózatok), de ha otthon van, vagy hozzáfér az útválasztóhoz, és az előző tippek egyike sem működött, akkor jó ötlet.

  Szerencsére az útválasztó újraindítása olyan egyszerű, mint az 1-2-3

  1. Kapcsolja ki az útválasztót és húzza ki
  2. Várjon kb. 1 percet
  3. Csatlakoztassa újra és kapcsolja be újra az útválasztót

  Ideiglenesen állítsa be az eszköz dátumát egy évvel előre. Próbálja meg újra frissíteni az alkalmazásokat

  Ez egy furcsa, de igaz megoldás, amelyet néhány olvasónk felfedezett nekik!

  • Menj Beállítások> Általános> Dátum és idő
  • Kapcsolja ki Állítsa be automatikusan (ha be van kapcsolva)

   Az Automatikusan kikapcsolva manuálisan kiválaszthatja a dátumot és az időt.

  • Érintse meg, hogy a dátumot és az időt manuálisan egy évvel a mai dátum előtt módosítsa
  • Most nyissa meg az alkalmazásboltot, és próbálja meg frissíteni / telepíteni az alkalmazásokat
  • A frissítést vagy telepítést követően térjen vissza ide: Beállítások> Általános> Dátum és idő
  • Váltás Állítsa be automatikusan

  Minden beállítás visszaállítása

  Az alkalmazásbolt problémái néha az iPhone, iPad vagy iPod készülékén beállított egyéb funkciókhoz kapcsolódnak. És nagy fájdalom mindegyiket átnézni, hogy teszteljük, ez a probléma vagy sem.

  Tehát ahelyett, hogy órákat töltene próbával és hibával, az Apple gyors és piszkos parancsikont ad nekünk, az Összes beállítás visszaállítása néven. Nem ideális, de sok időt takarít meg, amikor megpróbáljuk kitalálni, hol rejlik a probléma. Ezt a lépést általában utolsó eszközként javasoljuk a készülék törlése és visszaállítása előtt, mivel az összes személyre szabott funkciót visszaállítja a gyári alapértékekre

  Az iPhone, iPad vagy iPod összes beállításának visszaállítása

  • Menj Beállítások> Általános> Reset> Reset All

   Az összes beállítás visszaállítása mellett nem törölhet semmilyen tartalmat az eszközről.

  • Ez visszaállítja az alapértelmezett beállításokat a Beállításokban, beleértve az értesítéseket, riasztásokat, fényerőt és az óra beállításait, például az ébresztési riasztásokat
  • Az összes beállítás visszaállítása visszaállítja az összes személyre szabott és testreszabott funkciót, például a háttérképeket és a kisegítő lehetőségeket a gyári alapértékekre
  • A művelet végrehajtása nem befolyásolja személyes eszközének bármely adata, beleértve a fényképeket, szövegeket, dokumentumokat és más fájlokat
  • Az iPhone vagy az iDevice újraindítása után újra kell konfigurálnia ezeket a beállításokat

  Kérjen segítséget az Apple ügyfélszolgálatától

  Ha továbbra is ragaszkodik az elhúzódó App Store-problémákhoz, amelyek megakadályozzák eszközét egy alkalmazás telepítésében, letöltésében vagy frissítésében, itt az ideje, hogy segítséget kérjen az Apple-től.

  Beállíthat egy megbeszélést az Apple-nél (mindig nem kerül felszámolásra), online beszélgethet velük, vagy hívhat őket, hogy megbeszéljék a problémákat. Mindezek a lehetőségek ingyenesek (legalábbis az elején.)

  Legutóbbi hozzászólások